Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 5:4 (po pr.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:1 (kon.) | Kolín – David Servis 2:0 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 5:4 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 5:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.) | Děčín – Bílina 2:0 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 5:0 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 3:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:7 (1:0 po s.n.)
Jablonec n/N – Most 6:4 (kon.)
po prodl.
HC ISMM Kopřivnice
5:4 (2:2, 1:1, 1:1 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 28.10.2017, 17:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:17
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ SLUŠTÍK se ujal puku ve středním pásmu, nabruslil si s ním mezi kruhy a propálil Lakosila. Asistence: Michal Krutil a David Stříž.
     
    58:18
    Draci právě vstřelili branku!
    hosté to dokázali! Ve skrumáži vzniklé v domácím brankovišti se nejlépe zorientoval LUBOMÍR KOVAŘÍK a protlačil puk za brankovou čáru!
     
    47:57
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Po přihrávce Sluštíka se puku ujmul MICHAL VYČESANÝ a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    39:36
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A máme znovu srovnáno! Po buly v útočném pásmu se k puku dostal MAREK PĚNČÍK, vystřelil na Lakosila, která jeho ránu vyrazil. Vyrazil jivšak tak nešťastně, že puk přistál znovu na holi Pěnčíka. Ten potom předvedl pěknou kličku a z otočky se trefil přesně pod břevno šumperské branky Bez asistence..
     
    23:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Vymazal přihrál na modrou PETRU GEWEISEMU, který nápřahem propáil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Michal Vymazal, Lubomír Kovařík.
     
    16:20
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno!!! DANIEL HRUBÝ stál na konci pěkné akce, která znamená vyrovnání na 2:2!. Asistence: Marek Bail a Miroslav Marek.
     
    10:34
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí snižují! ONDŘEJ SLUŠTÍK převzal puk ve středním pásmu, najel si k levému kruhu a prostřelil Lakosila. Asistence: Michal Vyčesaný.
     
    06:23
    Draci právě vstřelili branku!
    A šumperští Draci přidávají další gól! JAKUB SCHEJBAL vyslal od modré lehkou střelu, která nakonec nešťastně propadla Hromadovi až za záda. Asistence: Petr Geweise.
     
    02:58
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme tady první gól zápasu! Vachutkovi jeho samostatný únik ještě nevyšel, puk však do brány kolem ležícího Hromady uklidil TOMÁŠ SEDLÁK. Asistence: Daniel Vachutka.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 11. Sluštík (Vyčesaný), 17. Hrubý (Bail, Marek), 40. Pěnčík, 48. Vyčesaný (Sluštík), 65. Sluštík (Krutil, Stříž) – 3. Sedlák (Vachutka), 7. Schejbal (Geweise), 24. Geweise (Vymazal, Kovařík), 59. Kovařík


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Heinzl, Stříž, Marek, Mrowiec, Krutil, Bail, Fojtík, Merenda – Pargač, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík, Mach, Suchý, Bartošák, Pěnčík, Kofroň, Gola
    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Geweise, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák – Müller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Novosad, Lehečka, Vymazal, Cink, Kovařík, Vachutka, Fischer

    Rozhodčí: Čuňočka – Blaha, Goňa
    thejrc.org