Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 29.10.2017, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u NHL na počtěnou. (02:53:51)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:38
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jesper Bratt (NJD) 1+2
    2. Taylor Hall (NJD) 2+1
    3. Brian Gibbons (NJD) 1+0
     
    Zápas obratů nakonec končí výhrou Devils, jenž se radují z ubojované výhry!

    Arizona se dostala do vedení v 11. minutě, kdy procpal kotouč do branky Christian Fischer. Ďáblové odpověděli zásahem Briana Gibbonse v oslabení. Devils ve druhé třetině otočili, to stejné se ovšem ve stejné části hry povedlo zásluhou Perliniho a Kellera hostům. Třetí a poslední obrat dokonali domácí, a to díky přesilovkám. Rychle je totiž využili Taylor Hall a Jesper Bratt.

    Střely na branku:25:37
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Obrovský zákrok Coryho Schneidera proti Claytonu Kellerovi. Ten totiž dostal rychlou přihrávku a zakončoval. Domácí brankář se ovšem rychle přesunul.
     
    59:15
    Blake Coleman následně píchl do puku a pokoušel se jej dostat do prázdné branky. Jeho zakončení ovšem skončilo jen na kostce.
     
    58:53
    Na druhé straně byl v dobré pozici Perlini. Hostující útočník střílel z pravého kruhu, ale trefil pouze bránící hráče před sebou.
     
    58:18
    Domácí hned zachytili rozehrávku a dostali se do útoku. Drew Stafford zakončoval z pravého kruhu, ale bránící obránce udržel hratelný stav!
     
    57:59
    Louis Domingue zůstává na střídačce, hostů je šest!
     
    57:59
    Tobias Rieder v závěru utkání zkoušel štěstí pokusem z pravého kruhu. Cory Schneider byl ovšem připraven a připsal si zákrok. Pokračovat se bude po timeoutu Arizony.
     
    57:20
    Domácím aktuálně stačí dělat to, co právě udělal Jesper Bratt. Zmocnil se kotouče a obloučkem jej poslal pryč z obranné třetiny.
     
    56:34
    To je velká rána pro Arizonu, která byl ve třetí třetině aktivnějším a opticky lepším celkem. Branky jsou ovšem to, co rozhoduje utkání.
    55:47 Jesper BRATT - 4:3
     
    55:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovka Devils – druhá branka! A opět to bylo po parádní kombinaci. Will Butcher našel na levém křídle Taylora Halla, jenž promptně přesunul hru na JESPERA BRATTA. Ten zakončoval pod víko do protipohybu a byl úspěšný! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    55:26
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Christian Fischer – 2 min., hrubost).
     
    55:26
    Oliver Ekman-Larsson zůstal po zákroku od Colemana na ledě a strhla se hromadná strkanice za brankou Louise Dominguea. K přímé bitce ovšem nedošlo, pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    54:57
    Oliver Ekman-Larsson následně posílal do brankoviště další kotouč, od levého mantinelu ale nahozením mířil jen do dobře postavených bránících hráčů.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Gibbons (TS), 32. Hall (Bratt), 45. Hall (Henrique, Bratt), 56. Bratt (Hall, Butcher) – 11. Fischer (Dvorak, Demers), 32. Perlini (Goligoski, Kempe), 36. Keller


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – J. Moore, Severson, Butcher, Santini, Müller, Lovejoy, Prout – Hall, Hischier, Stafford – Henrique, Bratt, Gibbons – Zacha, J. Hayes, Wood – Coleman, Noesen.
    Arizona Coyotes: Domingue (Wedgewood) – Ekman-Larsson, Demers, Goligoski, L. Schenn, Hjalmarsson, Connauton – Domi, Stepan, Keller – Rieder, Dvorak, Perlini – Duclair, Richardson, Martinook – Kempe, Fischer, Rinaldo.
    thejrc.org