Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 29.10.2017, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:46:48)
     
    Československá stopa v utkání:
    Vladimír Sobotka (STL) 1+0, 3 střely, čas na ledě 17:48
    Dmitrij Jaškin (STL) 0+2, 1 střela, čas na ledě 11:24
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Scottie Upshall (STL) 1+2
    2. Jake Allen (STL) 36 zákroků, 1 gól, 97,2%
    3. Kyle Brodziak (STL) 1+1
     
    Střely na branku: 42 – 37
     
    Je konec! St. Louis zvládlo další utkání a připsalo si výhru 4:1 nad Columbusem. Domácí celek se ujal vedení v první třetině, kdy se trefil Vladimír Sobotka! Také do druhé části vstoupilo St. Louis velmi aktivně a Scottie Upshall navýšil vedení na 2:0! Columbus si sice vytvořil šance, jenže Calvert nesnížil v oslabení. Na začátku třetí třetiny navíc přidal třetí branku Joel Edmundson a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto! Matt Calvert sice ve 47. minutě snížil na rozdíl dvou branek, ale poslední slovo si vzal Kyle Brodziak , který stanovil konečný výsledek 4:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Jaškin ještě zkusil nahození od mantinelu, ale jeho pokus byl velmi nepřesný a obrana Columbusu tentokrát mohla zůstat klidná.
     
    59:02
    Ještě jeden zákrok pro hostujícího brankáře. Korpisalo si počkal na nahození od mantinelu a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    58:32
    Utkání se už pouze dohrává. Oskar Sundqvist spěchal za přihrávkou do útočného pásma, jenže Zach Werenski byl u puku dříve a bekhendem jej poslal za modrou čáru.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Další zásah si musel připsat také domácí brankář. Allen dával pozor na závar před svou brankou a odražený kotouč raději přikryl lapačkou.
     
    57:06
    Tarasenko bojoval v útočném pásmu o odražený kotouč, jenže proti přesile obránců postrádal rychlost a nikdo v modrém dresu mu nepřišel pomoci.
     
    56:22
    Domácí se poté osvobodili vyhozením kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po levici domácího brankáře.
     
    56:14
    Brandon Dubinsky jel sám na domácího brankáře, jenže Allen proti němu skvěle vyrazil ven z branky a lapačkou vytěsnil puk těsně nad břevno!
     
    55:38
    Jack Johnson neudržel puk na modré čáře. Sobotka táhl akci domácího celku po levém křídle, ale Korpisalo jeho ránu zápěstím vyrazil mimo tři tyče.
     
    55:06
    Steen nahodil puk na levé křídlo, kam spěchal Vladimír Sobotka, jenže obrana Columbusu stačila včas zasáhnout a vypíchla kotouč do středního pásma.
     
    54:20
    V hale panuje po další brance domácího celku parádní atmosféra. St. Louis pokračuje v parádních výkonech a připíše si další výhru.
    53:23 Kyle BRODZIAK - 4:1

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. Sobotka (Parayko, Stastny), 27. Upshall (Edmundson, Jaškin), 42. Edmundson (Brodziak, Upshall), 54. Brodziak (Jaškin, Upshall) – 47. Calvert (Bjorkstrand, Wennberg)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Dunn, Bortuzzo – Tarasenko, B. Schenn, Schwartz – Sobotka, Stastny, Steen – B. Bennett, Sundqvist, Pääjärvi – Jaškin, Brodziak, Upshall.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson, Nutivaara, R. Murray – J. Anderson, N. Foligno, Panarin – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Bjorkstrand, Wennberg, Calvert – Dubois, Dalpe, Milano.

    Rozhodčí: Chmielewski, Rank – Driscoll, Gibbons

    Diváci: 17 834
    bahis siteleri