Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 29.10.2017, 17:50 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:39 Jakub SKLENÁŘ - 3:2
     
    60:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následná akce domácímu celku ovšem vyšla a Piráti vítězí. Kometě nevyšla akce po pravé straně a přišel protiútok. Michal Vondrka si najel před branku, kde našel volného JAKUBA SKLENÁŘE. Tomu se povedlo zakončit do odkryté branky, přesně pod víko. Asistence: Michal Vondrka a Ivan Huml.
    50:34 Martin NEČAS - 2:2
     
    50:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní se už ale Kometa zaslouženě prosazuje a vyrovnává na 2:2! MARTIN NEČAS se dostal ke kotouči mezi kruhy a milimetrovým zakončení do levé šibenice nedal Lacovi jedinou šanci. Asistence: Jakub Krejčík a Michal Gulaši.
    35:26 Vojtěch TOMEČEK - 2:1
     
    35:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    A přišla odplata! Parádní akci domácího celku. Mário Grman dostal přihrávku na levý kruh, odkud stříleně přihrával do brankoviště. VOJTĚCH TOMEČEK byl na zadní tyčce sám a puk poslal do branky! Asistence: Mário Grman.
    13:03 Vladimír RŮŽIČKA - 1:1
     
    13:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SLOVÁK nyní vše parádně nahradil a po jeho pokusu je vyrovnáno! Slovenský obránce se odhodlal ke střele, která nakonec skončila v levé šibenici branky Marka Čiliaka! Asistence: Marek Tomica a Jakub Lauko.
    11:37 Martin ZAŤOVIČ - 0:1
     
    11:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní se Kometa prosazuje a jde o hodně šťastnou trefu! MARTIN ZAŤOVIČ se pokoušel přihrát před branku, kde si kotouč do branky srazil obránce Tomáš Slovák. Brno tak využívá svou druhou početní výhodu. Bez asistence.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Slovák (Tomica, Lauko), 36. V. Tomeček (Grman), 61. Sklenář (Vondrka, Huml) – 12. Zaťovič, 51. Nečas (J. Krejčík, Gulaši)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Tomica, V. Růžička, Lauko – Poletín, Huml, V. Tomeček – Sklenář, Skokan, Vondrka – Koblasa, Šťovíček, J. Havel.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, Barinka, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec – M. Erat, Nečas, Zaťovič – Vincour, L. Čermák, T. Svoboda – H. Zohorna, Hruška, Mallet – V. Němec, Nahodil, Dočekal.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Gerát, Hynek.
    bahis siteleri