NY Rangers – Vegas 6:4 (kon.) | Detroit – Arizona 5:3 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 1:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Winnipeg Jets
Středa 01.11.2017, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Mikael Granlund před bránou skvěle tečoval nahození z pravé strany a Connor Hellebuyck puk lapačkou a poté vyrážečkou vyrazil!
     
    57:58
    Wild se dvě minuty a dvě sekundy před koncem rozhodli odvolat brankáře. Alex Stalock je na střídačce a Wild to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    56:31
    Dnešní utkání sleduje 18814 diváků.
     
    54:04
    Mikael Granlund rychle vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho rána těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány! V hledišti to poté jen zahučelo! Skóre zůstává stejné – 1:2.
     
    53:39
    Matt Cullen se ocitl před bránou ve velké šanci, jeho bekhendová střela ale minula levou tyč!
     
    50:23
    Kyle Connor nádhernou bekhendovou přihrávkou z mezikruží našel u levé tyče najíždějícího Blakea Wheelera, jehož následná střela po ledě orazítkovala bližší levou tyč!
     
    48:01
    Jason Zucker na pravém křídle z ostrého úhlu nádherně vypálil z otočky a Connor Hellebuyck na přední tyči vyrazil puk před sebe, stejně jako následnou dorážku! Skóre zůstává 1:2 pro Jets.
    45:36 Luke KUNIN - 1:2
     
    45:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nino Niederreiter v pravém rohu útočného pásma získal puk a poté ho krásnou zpětnou diagonální přihrávkou poslal do mezikruží, kam si najel LUKE KUNIN a střelou zápěstím zamířil nad ledem ke vzdálenější levé tyči! Wild se konečně trefili. Asistence: Nino Niederreiter a Eric Staal.
     
    43:20
    Joel Eriksson Ek napřáhl na levém křídle od modré čáry k nepříjemné střele, kterou zastavila přední tyč! Nechybělo mnoho a bylo to o gól.
    40:43 Nikolaj EHLERS - 0:2
     
    40:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Matt Dumba na obranné modré čáře naslepo přihrával za sebe, jenže našel pouze NIKOLAJE EHLERSE, který udělal v mezikruží kličku Mikaelovi Granlundovi a na vzdálenější pravé tyči puk zasunul do prázdné brány! Fantastický slalom a neuvěřitelná chyba. Jets vedou 2:0!
     
    39:12
    Patrick Laine dostal dvě minuty za sekání, zatímco Marcus Foligno dvě minuty za nafilmovaný pád. Fanoušci v Xcel Energy Center jsou pořádně naštvaní a hlasitě bučí.
     
    36:28
    Blake Wheeler se řítil v oslabení sám na bránu, jenže v blízkosti pravé tyče zamířil mimo! Zásluhu na tom měl zřejmě jeden z vracejících se hráčů Wild, který mu puk dokázal vypíchnout.
     
    35:35
    Matt Hendricks byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Wild si zahrají po reklamní přestávce pátou přesilovou hru.
     
    30:11
    Kyle Connor si najel před bránu tak rychle, že Alexe Stalocka nepříjemně srazil k ledu. Dvě minuty nedovolené bránění brankáře. Reklamní přestávka.
     
    29:34
    Nino Niederreiter si v pravém rohu útočného pásma počíhal na rozehrávajícího Bryana Littlea a loktem ho nepříjemně narazil na hrazení, za což byl vyloučen na dvě minuty.
     
    28:47
    Jeden z hráčů Wild se na útočné modré čáře nepříjemně srazil s jedním z protihráčů a Mark Scheifele pádil sám na bránu! Samostatný únik byl zakončen krásnou střelou z mezikruží, jenže puk se od levé tyče odrazil zpět do hry!
     
    26:44
    Tyler Myers byl vyloučen na dvě minuty za faul loktem a přesilovou hru si nakonec zahraje Minnesota!
     
    19:57
    Blake Wheeler si z pravé strany sjel před bránu a bekhendem už zasouval puk ke vzdálenější levé tyči, Alex Stalock ale puk pravým betonem fantasticky vyrazil! Brankář Wild opět začaroval.
     
    16:59
    Dustin Byfuglien napřáhl na pravé straně od modré čáry k prudké střele s příklepem, se kterou měl Alex Stalock problémy, protože ji nepříjemně tečoval Kyle Connor, nakonec ale zákrok zvládl a puk zmrazil pod lapačkou!
     
    15:57
    Eric Staal fauloval na pravé straně obranného pásma a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Osm sekund se bude hráč ve hře 4 na 4 a poté začne přesilová hra Winnipegu Jets.
     
    15:21
    Jason Zucker na vrcholu pravého kruhu pro vhazování vypálil po diagonální přihrávce bez přípravy tvrdě s příklepem a puk se od zad jednoho z jeho clonících spoluhráčů odrazil vedle pravého horního rohu brány! Slibná šance.
     
    14:05
    Blake Wheeler byl vyloučen na dvě minuty stejně jako předním Brendan Lemieux za nedovolené bránění.
     
    13:07
    Connor Hellebuyck si myslel, že drží střelu Wild z pravého kruhu v náručí, jenže opak byl pravdou. Brankářovi Winnipegu kotouč vyklouzl, vzápětí mu ovšem pomohli spoluhráči. Stav zápasu: 0-1.
     
    08:05
    Mikael Granlund se ocitl v blízkosti levé tyče po krásné přihrávce z pravé strany a ostrého úhlu napříč útočným faulem v obrovské šanci a zvedal puk pod víko, jenže Connor Hellebuyck se stihl včas přesunout a vyrážečkou puk skvěle vyrazil!
     
    07:44
    Brendan Lemieux fauloval v obranném pásmu a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Komerční přestávka.
    07:10 Kyle CONNOR - 0:1
     
    07:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tyler Myers na pravé straně útočného pásma od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho zablokoval clonící Mark Scheifele. Jets to ovšem přišlo vhod, protože KYLE CONNOR z mezikruží zamířil střelou zápěstím nad pravým betonem přesouvajícího se Alexe Stalocka k levé tyči – 0:1! Asistence: Mark Scheifele a Tyler Myers.
     
    02:37
    Vyloučený Jared Spurgeon se vrátil z trestné lavice zpět na led, jenže tlak Jets pokračoval a Joel Armia z obrovské blízkosti ani nadvakrát nedokázal puk zasunout mezi betony Alexe Stalocka, který zatím chytá fantasticky!
     
    02:11
    Joel Armia měl po prudkém nahození z pravého křídla a ostrého úhlu na vzdálenější levé tyči obrovskou šanci, jenže ležící Alex Stalock pravým betonem puk vykopl mimo bránu!
    00:47 Joel Armia vstřelil gól, který nebyl v úvodu duelu uznán!
     
    00:47
    Winnipeg právě vstřelil branku a zkoumá se video!

    Joel Armia po obrovském závaru před bránou Minnesoty dorazil v blízkosti pravé tyče puk do brány, jenže ještě předtím Tyler Myers atakoval brankáře Alexe Stalocka. Gól ovšem oficiálně nebyl uznán kvůli přihrávce rukou – 0:0!
     
    00:39
    Jared Spurgeon zbytečně fauloval na útočné modré čáře a dostal dvě minuty za podražení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Kunin (Niederreiter, E. Staal) – 8. Connor (Scheifele, T. Myers), 41. Ehlers


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter (A), Spurgeon, Reilly, Brodin, Olofsson, Dumba – Niederreiter, E. Staal (A), Kunin – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – M. Foligno, Eriksson Ek, Stewart – Winnik, Cullen, Ennis. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien (A), D. Kulikov, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – B. Tanev, Copp, Matthias – Lemieux, Hendricks, Armia. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Dean Morton. Čároví: Kory Nagy, Kiel Murchison

    Diváci: 18814
    thejrc.org