Most – Kobra 3:7 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:4 (kon.)
Písek – Klatovy 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:8 (kon.)
Sokolov – Trutnov 5:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:5 (kon.) | Bílina – Řisuty 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:3 (2:1 po s.n.)
Letňany – Vrchlabí 8:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 01.11.2017, 18:20 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to z Letňan vše. Mějte se krásně a přežijte následující dva pracovní dny ve zdraví, abyste v sobotu opět mohli zasednout k onlajnům či do ochozů stadionu. Na počtenou se těší Richard Wagner. (20:30:40)
     
    Bezpochyby zatím nejlepší výsledek Letců v rámci druholigové účasti. Velká radost na tribunách mezi domácími fanoušky a ještě větší mezi hráči, kteří tak dovršili svou gradující formu z posledních zápasů. Naopak, hosté, jimž nevyšel závěr druhé třetiny, tak po porážce ve Dvoře Králové přidávají další nepříznivý výsledek na ledě nováčka soutěže.

    Vrchlabským chyběla k lepšímu výsledku druhá branka, o kterou se snažili v prostřední části, kdy byli po většinu času lepším týmem, ale ne a ne vyzrát na navrátilce do letecké branky Davida Pírse. Jejich sebevědomí pak shodil dokončeným hattrickem kapitán Martin Kotyra.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Závěr zápasu nezvládá Daniel Miškovský, který po ztrátě puku v útočném pásmu hodil holí směrem k vlastní brance a odjel střídat. Inu, vše vypovídající obrázek o dnešním zápase. Hostům to dnes vůbec neklaplo.
     
    59:34
    Puk jest u branky Vrchlabí, na holi jej mají domácí. Ti se přes dobré stínování soupeře ale nedokáží dostat do palebné pozice.
     
    58:30
    Jan Kučera zblízka nepovodil Jakuba Jelínka, který si připsal parádní zákrok betonem po stahovačce domácího forwarda. Následně od modré pálil Josef Saňa. I jeho střela na zadní stala se kořistí Jelínkovou.
     
    57:45
    Zápas se dohrává. Hokejisté ale nevypouštějí žádný souboj a snaží se neustále tvořit. To je sympatické především u Vrchlabí, které prohrává vysokým rozdílem.
     
    56:40
    Hosté se snažili o další čestný zásah, ale přes urputnou obranu domácích se ke střele nakonec ani nedostali, Letňany vyvezly puk do středního pásma.
     
    55:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ani Jakub Jelínek dnes nebude mít úplně klidné spaní. Již třetí touš tetelí se za jeho zády! V početní převaze sice nejprve museli domácí skousnout vyhození na opačný pól kluziště, ale poté rozjel Lukáš Kučera akci, po níž Josef Saňa nechal puk do tandemu LUKÁŠI ROUSKOVI, který z pravého kruhu pověsil puk pod horní tyč. Asistence: Josef Saňa a Lukáš Kučera.
     
    54:50
    Navíc mají domácí Letci k dispozici přesilovku. Na trestné lavici už oddychuje Tomáš Tržický (VRC), jenž jest vyloučen za sekání.
     
    54:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je totální rozklad vrchlabského sebevědomí! Domácí hokejisté střílí již sedmou trefu. Obrana Stadionu si nepohlídala na středu hrací plochy MICHAELA ŠVARCE, který si počkal na pohyb Jakuba Jelínka a poslal mu kotouč přesně do protipohybu! Bez asistence.
     
    53:25
    Tomáš Šťastný dostal nahrávku za obranu a ujížděl sám na Davida Pírse. Kousek před ním zvolil ruský blafák – čili ránu pod břevno. Domácí muž s maskou reflexivně máchl lapačkou a puk vyrazil do rohu!
     
    52:27
    Vrchlabí je kompletní. Závěr oslabení odehrával se před Davidem Pírsem, jelikož strážce Krakonošova revíru nepustili škodnou před Jelínka.
     
    52:17
    Na levý kruh si najel ze středního pásma Martin Kotyra, jenž nabral rychlost geparda, který cítí poraněnou zebru. Jeho střelu z jízdy ale zastavil bryskním švihem lapačkou Jakub Jelínek.
     
    51:25
    Stadion nyní příkladně brání a nepouští svého soupeře do útočného pásma. Jakub Jelínek si tedy může po předchozí náloži práce oddychnout.
     
    50:27
    Defenzivní činnost ale úplně nezvládl David Pojkar (VRC), který je navíc vyloučen za nedovolené bránění.
     
    50:27
    Bratři Prchalové nyní zatopili obraně soupeře, když hned několikrát doráželi. Obránci Vrchlabí zle komunikovali s brankářem, který tak ani nevěděl, kde se nalézá puk. Nakonec ale Jakub Jelínek vše zvládl a zastavil tři dorážky.
     
    49:35
    Spoustu nepřesností bylo vidět nyní v útočném pásmu hostů. Rovnoměrně na obou stranách, takže z toho vzešlo jen několik nepovedených akcí.
     
    48:54
    Ten si hned po buly připsal zákrok. Následně zablokoval Ladislav Kadaně přihrávku na Patrika Maďara, který už už nabíral rychlost na levém křídle.
     
    48:40
    Domácí vyvezli puk a Vrchlabí se po zisku kotouč v obranném pásmu dopustilo zakázaného uvolnění. Hra se vrací před Jakuba Jelínka.
     
    47:45
    Trochu vzruchu také před Davidem Pírsem, ale střely Vrchlabských mířily buď mimo, anebo do výstroje pozorného brankáře domácích.
     
    46:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak ani Jakub Jelínek neodjede z Prahy s prázdným účtem! Vrchní výčepní dnešního zápasu Martin Kotyra vyslal tentokrát kolmici z rohu pásma při signalizované výhodě na spodek pravého kruhu. Tam číhal číšník TOMÁŠ CHVÁLA, který přihrál na Jelínkův lísek první kousek! Postavil mu ho přesně do šibenice. Asistence: Martin Kotyra.
     
    46:13
    Krkonošští motali s pukem před Davidem Pírsem, až to nevydržel Michal Pšurný, který vyslal jedovku pod horní tyč. Tam se ale zjevila lapačka domácího muže s maskou, který pak sklidil ovace.
     
    45:23
    Jiří Šimoníček zjevil se mezi kruhy sám. Klepl holí o led a náhle u ní měl i puk. Krátký švih a rána na branku na sebe nenechaly dlouho čekat. Puk ale trefil prvního bránícího hráče a skončil mimo letňanskou branku.
     
    44:50
    Patrik Urban sice vybojoval puk zdálo se, že i zaútočí, ale v poslední chvíli mu puk přeskočil hůl a odjel až za Pírsovu branku.
     
    44:06
    Až po opětovném zavezení kotouče zpět do útočné třetiny došlo k ohrožení branky, ale střelu z osy si Jelínek pohlídal a podržel ji v lapačce.
     
    43:32
    Věrni dětské říkánce "Kolo, kolo mlýnský, za čtyři rýnský..." nyní motají Letci obranou Stadionu. Zatím se ale neodhodlali některou z mlýnských lopatek využít ke střele.
     
    42:38
    Petr Havlůj se probil po pravém křídle k brance. Místo zakončení ale přišel zákrok Jakuba Jelínka, který vytrčil svou hůl a připsal si první zákrok.
     
    41:38
    Tomáš Šťastný ujel s Patrikem Maďarem do situace dva na jednoho. První jmenovaný se rozhodl místo přihrávky ke střele, což naznačil hrozivým nápřahem. Puk pak pouze udělal razítko na zadním mantinelu.
     
    40:50
    Na obě strany se začalo zhurta. Ani jeden z týmů se však skrze pozornou obranu nedostal k nebezpečnějšímu zakončení.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Stadion Vrchlabí: ze hřiště odchází Martin Abrahám, přichází Jakub Jelínek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči v led se trousí,
    ostří o led pilně brousí.
    Třetí třetina začne v momentě?
    Přibude nám gólů na kontě?
     
    Třetí dějství započne svůj běh cca v 19:57.
     
    Sojce bonzačce právě kapou ohromné slzy po líci. Ta totiž nezvěstuje svému pánu dobré zprávy. Krakonošovo čelo ještě více se hrbí vráskami, jelikož jeho vrchlabští hokejisté prohrávají již 1:5. Na začátku druhé části byli sice lepší, ale gólově se prosadili pouze Letci. Jako první Lukáš Lojka a hattrick pak dovršil Martin Kotyra.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zřejmě kapitánu Letňan prospěla několikazápasová absence! MARTIN KOTYRA totiž dovršuje hattrick a Letci tak završují potupného "bůra". Lukáš Rousek po zisku buly posunul puk právě ke KOTYROVI, který pak povedenu střelou na lapačku Martina Abraháma ještě více srazil sebevědomí krkonošským hokejistům! Asistence: Lukáš Rousek.
     
    38:45
    Lukáš Rousek sklepával na brankovišti kotouč nahazovaný vzduchem. Puk ale drcl jen do výstroje klouzajícího Martina Abraháma!
     
    37:37
    Letňany právě vstřelily branku!
    Vrchlabský tým se dnes nevyspal úplně do růžova, protože Letci nad ním vedou již 4:1! Tomáš Honetschläger ve středním pásmu přenechal puk MARTINU KOTYROVI a odjel střídat. Domácí kapitán pak z kruhu vystřelil na zadní tyč. Martin Abrahám kotouč vyrazil místo do rohu zpět k jeho hokejce a navrátilec do sestavy pak z dorážky trknul touš nad beton hostujícího muže s maskou. Ten dnes nemá svůj den, naopak probuzený lídr kabiny Letců hraje s velkou vervou! Asistence: Tomáš Honetschläger a Ladislav Kadaně.
     
    36:55
    Tomáš Šťastný se dostal na ose kluziště k zakončení, které zastavil David Pírs tak, že přimáčkl vyrážečku k betonu.
     
    36:18
    Vrchlabí je v plném počtu, ovšem domácí se drží před brankou soupeře. Na levém kruhu byl zablokován Lukáš Lojka, který se snažil o zakončení.
     
    35:40
    Tomáš Havlůj se na středu dostal ke střele, ale z jízdy našel jen teplé místečko v náručí pozorného Martina Abraháma.
     
    35:15
    Zkrácená přesilovka Letňan přinesla boj o puk na zadním mantinelu, ze kterého profitovali hosté, kterým se povedlo jej odpálit za Pírsovu klec.
     
    34:28
    Vrchlabí uzmulo útočné pásmo a domácí pak zahráli na zakázané uvolnění, hra tedy zůstane před Davidem Pírsem.
     
    34:06
    V obranném pásmu se po vyvezení soupeře ostřeji opřel do protihráče David Pojkar (VRC), jenž jest vyloučen za držení. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    33:35
    Krkonošským hráčům se nepovedlo některou ze střel dostat na branku, následně domácí vyvezli puk a dokonce střílel Tomáš Honetschläger, ale jen přestřelil.
     
    32:39
    V útočné třetině aktivně působící Letci přišli o puk po sražené střele Josefa Sani (LET). Ten pak pospíchal dozadu, aby zabránil brejku. V souboji s hráčem Stadionu se provinil hákováním.
     
    31:53
    Závěr oslabení zvládají Letňany výborně. Soupeře k ničemu nepouští a forčekingem u hrazení získávají puky, které pak vyhazují k brance soupeře.
     
    30:58
    Dlouhé kombinace a nakonec nepovedené zakončení Patrika Maďara zblízka vyústilo v zisk kotouče leteckou družinou. Ta jej následně dostala před Abraháma.
     
    30:05
    Nakonec střílel od modré Lukáš Abrahám, ale trefil jen Marka Nováka do výstroje. Na trestnou putuje za nedovolené bránění Ladislav Kadaně (LET).
     
    29:58
    V útočném pásmu nyní víří s pukem hostující hráči. Ti se zatím ke střele nedostali, ale mají k dispozici výhodu. Pokud se neprosadí, budou hrát přesilovku.
     
    28:58
    Lukáš Rousek se bryskně protáhl před branku, ale své zakončení poslal jen nad horní tyč. Následně vyhazuje Vrchlabí na zakázané uvolnění.
     
    27:55
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí mužstvo získává na své hole dvoubrankové vedení! Ačkoliv byli v této periodě střelecky aktivnější hosté, slaví Letci. Ivan Lytvynov našel přihrávkou od modré čáry na levém křídle Vojtěcha Prchala, který pak poslal po obehrání obránce puk před Martina Abraháma, který se sice s pukem sklouzl, ale na zakončení LUKÁŠE LOJKY z opačného pólu brankoviště neměl šanci dosáhnout! Asistence: Vojtěch Prchal a Ivan Lytvynov.
     
    27:47
    Dvakrát po sobě domácí vyhráli buly a hned z první pálili. Abrahám nejprve puk zastavil lapačkou a poté vyrazil do ochranné sítě.
     
    27:39
    Michal Chleborád jde na ošetřovnu, vyprovázen potleskem fanoušků. Pokračuje se pět na pět, buly před Martinem Abrahámem.
     
    27:39
    Z diskuzí na tribunách a kol mne vyplývá, že nikdo si přesně není jistý tím, jak se celá situace sehrála. Ani po mne nechtějte velké soudy. Stejně jako ostatní v mém okolí jsem měl na situaci zastřený pohled díky dvojici laškujících hráčů na levém kruhu.
     
    27:39
    Na jedné straně byl opět v permanenci David Pírs. Rychlý brejk pak skončil srážkou dvou hráčů, po níž zůstal na ledě ležet otřesený Michal Chleborád. orodovat za svého spoluhráče jede David Pojkar.
     
    26:28
    Daniel Miškovský se prodral na pravý kruh, ale svým zakončením nepřekvapil pozorného Davida Pírse. Obraz hry je v posledních momentech symetrický. Vyvezení puku do středního pásma ze strany domácí jest následováno střeleckým kontrem soupeře, který ale ne a ne najít recept na Davida Pírse.
     
    25:19
    Tomáš Šťastný se dostal mezi kruhy ke střele. Jeho zakončení mířilo sice na zadní tyč. ale stejným směrem putovala i vyrážečka Pírsova. Puk v důsledku toho skončil místo v kase v rohu.
     
    24:19
    Liknavost hostujícího gólmana málem se nevyplatila, Martin Abrahám pouze sledoval před ním klouzající puk, ačkoliv jej mohl v klidu zachytit pod lapačku. V důsledku toho se k zakončení dostal Ladislav Kadaně, ale trefil jen betony vrchlabského muže s maskou.
     
    24:02
    Další povedený zásah domácího gólmana byl doprovozen ziskem puku a jeho následným vyvezením až do prostoru před Abrahámem.
     
    23:42
    Stadion je od úvodu druhé části aktivnější a zásobí Davida Pírse prací. Letci zatím spíše drží obrannou linii a vyčkávají.
     
    23:12
    Michal Pšurný dostal přihrávku za obranu, ale musel přibrzdit kvůli ofsajdu. Toho využil z trestné se vracející Tomáš Chvála, který jeho rodící se šanci zastavil bravurním vypíchnutím kotouče!
     
    22:25
    David Pojkar vyslal dělovku od modré, kterou si maskovaný muž domácích polaskal v náručí. Následně Letňany vyhodily ven z pásma.
     
    22:06
    Tvrdá rána od modré v podání Lukáše Abraháma skončila pod betonem Davida Pírse. Ihned se na něj sesypali tři vrchlabští hokejisté, kteří se snažili vydolovat touš z jeho výstroje, ale maskovaný muž Letců zůstal pevný v postavení a podržel vedení svého mužstva.
     
    21:40
    Letci dostali po buly puk až k hájence Abrahámově.
     
    21:30
    Vrchlabí krátce zakombinovalo a na modré přiklepl Lukáš Abrahám puk Štěpánu Havránkovi, který vyslal od modré střelu, která zaplula do lapačky Davida Pírse.
     
    20:53
    Máme zde první vyloučení dnešního večera. Za podražení si jde na dvě minuty posedět za katr Tomáš Chvála (LET).
     
    20:30
    Zpoza branky dostal nabito do bezprostřední blízkosti Daniel Miškovský, který ale netrefil puk ideálně a vůbec se netrefil mezi tři tyče.
     
    20:09
    Michal Pšurný se hnedle po zisku úvodního vhazování prodral na pravý kruh, odkud vyslal střelu po ledě. Tu s klidem vyrazil David Pírs do rohu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči se vrací na led. Druhá třetina pomalu začíná zažehávat motory.
     
    Domácí hokejisté trochu překvapivě vedou po úvodní dvacetiminutovce 2:1. Nelze se ale divit, jejich aktivní přístup společně s dobrým napadáním činí Stadionu potíže. Letce poslal do rychlého vedení Václav Prchal. Za Vrchlabí srovnával Tomáš Bláha. Zatím posledním úspěšným střelcem se stal Martin Kotyra.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Nejprve se provinil Stadion zakázaným uvolněním. Po buly a souboji u pravého hrazení došlo k přerušení hry pro přihrávku rukou. Buly ve středním pásmu.
     
    19:13
    Josef Saňa dostal zadovkou puk na modrou, sjel si blíže a vyčkával, zda se nenaskytne možnost přihrávky. Nenaskytla, a tak vypálil. Puk se uvelebil v Abrhámově náručí.
     
    18:28
    Po brejku pak hledal Lukáš Lojka za obranou Vojtěcha Prchala, ale jemu sáhl do přihrávky obránce a domácí útočník pak ani nezakončil. Čili rovněž výborná defensivní práce.
     
    17:55
    Tomáš Šťastný dostal nabito na vrcholky kruhů. Počkal si na pohyb obrany a vypálil. Nakonec do jeho střely vložil brusli jeden z beků a kotouč pak skončil v rohu.
     
    17:10
    Martin Kotyra, do sestavy se vracející kapitán Letců, najel z pravého kruhu na osu útočného pásma. Ta také vypálil, ale našel jen náruč pozorného Martina Abraháma.
     
    16:32
    Puk střídá útočná pásma s železnou pravidelností. Sledujeme vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách. Naposledy pálil ze středu nepřesně Lukáš Lojka.
     
    15:21
    Šance nyní střídá příležitost! Lukáš Lojka na jedné straně po úniku zleva trefil jen beton klečícího gólmana Vrchlabí. Při brejku poté ujížděl sám na Davida Pírse Patrik Urban. Ten si sice položil domácí oporu mezi tyčemi, ale ta stihla do puku vložit hůl a zastavit tak možnost ke srovnání stavu!
     
    14:23
    Početný hlouček fanoušků Vrchlabí nyní prodělal infarkt! Na malém prostoru si udělal dva beky Tomáš Honetschläger, jenž zblízka parádně napálil puk nad Abrahámovo rameno, ale černé kolečko břinklo o horní tyč a vypadlo k brankáři, který pak uklidnil situaci.
     
    13:45
    Po chybě domácích za brankou si Stadion vytvořil tlak. Tadeáš Hejda napálil touš od modré, před Pírsem tečoval Tomáš Oppelt, ale kotouč těsně minul pravou tyč.
     
    12:51
    Lukáš Lojka vypálil z vrcholu levého kruhu. Martin Abrahám včas zaklekl a i přes clonícího Vojtěcha Prchala si našel výhled a kotouč schoval v lapačce.
     
    11:44
    Patrik Urban se ocitl sám před brankou, ale dostal špatnou nahrávku a nevystřelil tak, jak si představoval. Klouzající David Pírs tak zvládl kotouč letící do prázdné klece vykopnout. Následně ještě pálil zleva Patrik Maďar, ale domácí muž s maskou byl pevný v betonech!
     
    10:45
    Ačkoliv domácí časomíra má potíže s jedním z diváků, jenž se snaží organizovat dění v boxíku mezi trestnými lavicemi, Letci bez potíží získali puk na zadním mantinelu a Abrahám měl dost práce se zastavováním hráče, jenž objížděl klec.
     
    09:48
    Stadion zatím není tak suverénní, jak se předpokládalo. Domácí mladíci dobře bruslí a nepříjemně napadají. Hosté, chtějí-li pomýšlet na úspěch, musí poněkud pozměnit přístup ke hře.
     
    08:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí celek si bere zpět ztracené vedení! Vrchlabí propadlo na levém křídle. Do pásma vjel Ladislav Kadaně, který také zakončil. Jeho střelu z kruhu vyrazil Martin Abrahám jen před sebe. Dorážejícího Tomáše Honetschlägera pak fauloval jeden z bránícího mužů, leč v signalizované výhodě se k volnému puku přiřítil jako rychlík do České Třebové MARTIN KOTYRA, který jej poslal za ležícího brankáře! Asistence: Ladislav Kadaně a Tomáš Honetschläger.
     
    07:40
    Petr Havlůj se ocitl za obranou, kam dostal nahrávku. V tísni dvou beků ale tečoval jen mimo tři červené tyče vrchlabské klece.
     
    06:31
    V šanci se ocitl Michal Pšurný, který dorážel na brankovišti Pírsem vyražený puk. Domácí gólman mrskl betonem a připsal si dobrý zákrok.
     
    05:38
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Blesková akce zakončená nejideálnějším scénářem, tak lze popsat útočnou akci Stadionu. V útočném pásmu domácích vybojoval touš Jiří Šimoníček, který založil rychlý brejk. Na levém křídle si nabruslil do střelecké pozice TOMÁŠ BLÁHA, který dostal ideální pas a neuvěřitelnou dělovkou vymetl horní růžek Pírsovy svatyně! Asistence: Jiří Šimoníček.
     
    05:08
    Lehké nahození z pravého kruhu nedokázal Martin Abrahám udržet a Lukáš Rousek pak po zisku puku parádně vybruslil vzad, obešel si bezmocného gólmana, ale skrze houšť těl na brankovišti neumístil puk mezi tři tyče. Následnou dorážku si pak ležící gólman Vrchlabí pohlídal a napravil své předchozí zaváhání!
     
    04:27
    Marek Novák podržel puk na modré a našel skulinku mezi hráč. Jeho zakončení na zadní tyč ale zastavila vyrážečka maskovaného muže Stadionu.
     
    03:46
    Častěji se také v útočné třetině ocitají hráči domácího souboru. Gólman Martin Abrahám ale zatím moc práce nemá, zkušená obrana hostů funguje dobře.
     
    02:46
    Hraje se především ve středním pásmu. Hosté po lekci, kterou dostali po inkasovaném gólu, raději vycházejí z obrany.
     
    01:46
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci poprvé přejeli červenou čáru a berou hned vedení! Po odpískaném ofsajdu se kotouč mlel na lajně oddělující vrchlabské útočné pásmo od území nikoho. Václav Beran vybojoval touš, který poslal po levém mantinelu na hůl Vojtěcha Prchala, jenž ve středním pásmu dostal puk šikovnou žabičkou přes tři hole na svého bratra VÁCLAVA PRCHALA. Ten udělal dva rychlé kroky k bráně a ranou na zadní tyč nedal Abrahámovi šanci! Asistence: Vojtěch Prchal a Václav Beran.
     
    01:07
    Hosté jsou nastěhovaní v útočném pásmu a moc se jim z něj nechce. Když se domácí Letci dostanou alespoň do třetiny střední, okamžitě se vracejí zpět. David Pírs pak musí být na pozoru.
     
    00:11
    Hosté hned na úvod v zajímavé šanci! Tomáš Jirků vjel po pravém křídle do pásma a našel před brankou Tomáše Bláhu, ale ten zblízka trefil jen klouzající Pírsův beton!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Příjemného dne přeji z letňanské Ice arény! Do Prahy dnes zavítalo Vrchlabí, které je letos nabušeno zajímavými jmény a drží se na vršku tabulky. Domácí v posledním kole obrali o bod Kobru, ale chybělo jen několik málo vteřin k tomu, aby měli body i tři. Letci budou ještě pro tento týden postrádat Dominika Volka. Do hry se vrací gólman David Pírs. Hostům chybí legendární forward Martin Filip.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "A", Vá. Prchal, Rousek, J. Kučera, Kotyra "C".
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Stadion Vrchlabí: M. Abrahám (Jelínek) – Tržický, L. Abrahám, Hejda, Pojkar, Jirků "A",Chleborád, Havránek, Niko – Oppelt, Miškovský, Maďar, Šimoníček, Urban, Mach, M. Pšurný, Bláha "A", Šťastný.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Jaroš – Ondřej Žídek, František Štěpánek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:20.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Vá. Prchal (Voj. Prchal, Beran), 9. Kotyra (Kadaně, Honetschläger), 28. Lojka (Voj. Prchal, Lytvynov), 38. Kotyra (Honetschläger, Kadaně), 40. Kotyra (Rousek), 47. Chvála (Kotyra), 55. Švarc, 56. Rousek (Saňa, L. Kučera) – 6. Bláha (Šimoníček)


    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "A", Vá. Prchal, Rousek, J. Kučera, Kotyra "C".
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Stadion Vrchlabí: M. Abrahám (41. Jelínek) – Tržický, L. Abrahám, Hejda, Pojkar, Jirků "A",Chleborád, Havránek, Niko – Oppelt, Miškovský, Maďar, Šimoníček, Urban, Mach, M. Pšurný, Bláha "A", Šťastný.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Jaroš – Ondřej Žídek, František Štěpánek
    thejrc.org