Most – Kobra 3:7 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:4 (kon.)
Písek – Klatovy 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:8 (kon.)
Sokolov – Trutnov 5:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:5 (kon.) | Bílina – Řisuty 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:3 (2:1 po s.n.)
Letňany – Vrchlabí 8:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 01.11.2017, 18:20 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ani Jakub Jelínek dnes nebude mít úplně klidné spaní. Již třetí touš tetelí se za jeho zády! V početní převaze sice nejprve museli domácí skousnout vyhození na opačný pól kluziště, ale poté rozjel Lukáš Kučera akci, po níž Josef Saňa nechal puk do tandemu LUKÁŠI ROUSKOVI, který z pravého kruhu pověsil puk pod horní tyč. Asistence: Josef Saňa a Lukáš Kučera.
     
    54:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je totální rozklad vrchlabského sebevědomí! Domácí hokejisté střílí již sedmou trefu. Obrana Stadionu si nepohlídala na středu hrací plochy MICHAELA ŠVARCE, který si počkal na pohyb Jakuba Jelínka a poslal mu kotouč přesně do protipohybu! Bez asistence.
     
    46:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak ani Jakub Jelínek neodjede z Prahy s prázdným účtem! Vrchní výčepní dnešního zápasu Martin Kotyra vyslal tentokrát kolmici z rohu pásma při signalizované výhodě na spodek pravého kruhu. Tam číhal číšník TOMÁŠ CHVÁLA, který přihrál na Jelínkův lísek první kousek! Postavil mu ho přesně do šibenice. Asistence: Martin Kotyra.
     
    39:22
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zřejmě kapitánu Letňan prospěla několikazápasová absence! MARTIN KOTYRA totiž dovršuje hattrick a Letci tak završují potupného "bůra". Lukáš Rousek po zisku buly posunul puk právě ke KOTYROVI, který pak povedenu střelou na lapačku Martina Abraháma ještě více srazil sebevědomí krkonošským hokejistům! Asistence: Lukáš Rousek.
     
    37:37
    Letňany právě vstřelily branku!
    Vrchlabský tým se dnes nevyspal úplně do růžova, protože Letci nad ním vedou již 4:1! Tomáš Honetschläger ve středním pásmu přenechal puk MARTINU KOTYROVI a odjel střídat. Domácí kapitán pak z kruhu vystřelil na zadní tyč. Martin Abrahám kotouč vyrazil místo do rohu zpět k jeho hokejce a navrátilec do sestavy pak z dorážky trknul touš nad beton hostujícího muže s maskou. Ten dnes nemá svůj den, naopak probuzený lídr kabiny Letců hraje s velkou vervou! Asistence: Tomáš Honetschläger a Ladislav Kadaně.
     
    27:55
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí mužstvo získává na své hole dvoubrankové vedení! Ačkoliv byli v této periodě střelecky aktivnější hosté, slaví Letci. Ivan Lytvynov našel přihrávkou od modré čáry na levém křídle Vojtěcha Prchala, který pak poslal po obehrání obránce puk před Martina Abraháma, který se sice s pukem sklouzl, ale na zakončení LUKÁŠE LOJKY z opačného pólu brankoviště neměl šanci dosáhnout! Asistence: Vojtěch Prchal a Ivan Lytvynov.
     
    08:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí celek si bere zpět ztracené vedení! Vrchlabí propadlo na levém křídle. Do pásma vjel Ladislav Kadaně, který také zakončil. Jeho střelu z kruhu vyrazil Martin Abrahám jen před sebe. Dorážejícího Tomáše Honetschlägera pak fauloval jeden z bránícího mužů, leč v signalizované výhodě se k volnému puku přiřítil jako rychlík do České Třebové MARTIN KOTYRA, který jej poslal za ležícího brankáře! Asistence: Ladislav Kadaně a Tomáš Honetschläger.
     
    05:38
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Blesková akce zakončená nejideálnějším scénářem, tak lze popsat útočnou akci Stadionu. V útočném pásmu domácích vybojoval touš Jiří Šimoníček, který založil rychlý brejk. Na levém křídle si nabruslil do střelecké pozice TOMÁŠ BLÁHA, který dostal ideální pas a neuvěřitelnou dělovkou vymetl horní růžek Pírsovy svatyně! Asistence: Jiří Šimoníček.
     
    01:46
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci poprvé přejeli červenou čáru a berou hned vedení! Po odpískaném ofsajdu se kotouč mlel na lajně oddělující vrchlabské útočné pásmo od území nikoho. Václav Beran vybojoval touš, který poslal po levém mantinelu na hůl Vojtěcha Prchala, jenž ve středním pásmu dostal puk šikovnou žabičkou přes tři hole na svého bratra VÁCLAVA PRCHALA. Ten udělal dva rychlé kroky k bráně a ranou na zadní tyč nedal Abrahámovi šanci! Asistence: Vojtěch Prchal a Václav Beran.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Vá. Prchal (Voj. Prchal, Beran), 9. Kotyra (Kadaně, Honetschläger), 28. Lojka (Voj. Prchal, Lytvynov), 38. Kotyra (Honetschläger, Kadaně), 40. Kotyra (Rousek), 47. Chvála (Kotyra), 55. Švarc, 56. Rousek (Saňa, L. Kučera) – 6. Bláha (Šimoníček)


    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "A", Vá. Prchal, Rousek, J. Kučera, Kotyra "C".
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Stadion Vrchlabí: M. Abrahám (41. Jelínek) – Tržický, L. Abrahám, Hejda, Pojkar, Jirků "A",Chleborád, Havránek, Niko – Oppelt, Miškovský, Maďar, Šimoníček, Urban, Mach, M. Pšurný, Bláha "A", Šťastný.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Jaroš – Ondřej Žídek, František Štěpánek
    thejrc.org