Nové Zámky – Košice 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 6:3 (kon.) | Detva – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
HC Košice
sk Středa 01.11.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Košičania druhý zápas počas dvoch dní nezvládli a prehrali na klzisku outsidera. Zo zisku troch bodov sa tešia domáci Novozámčania. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme príjemný zvyšok týždňa. (18:30:18)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Košičania hrajú presilovku a skúšajú to aj bez brankára, ale ostáva im už iba osem sekúnd.
     
    59:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., hákovanie).
     
    58:48
    Nové Zámky si mohli poistiť svoj náskok, ale puk teraz skončil iba na konštrukcii Lundströmovej bránky a Nové Zámky následne vyprodukovali zakázané uvoľnenie.
     
    57:38
    Košičania to ešte skúšajú v ofenzíve. Pri modrej čiare sa do puku oprel Matejka, ale Dubinin strelu obetavo tečoval vedľa bránky.
    57:02 Dávid ŠOLTÉS - 5:3
     
    57:02
    Košice dali gól!
    Je znížené! Košičania využívajú presilovku, keď sa na ľavej strane pri čiare do puku oprel DÁVID ŠOLTÉS, ktorý ešte trafil ležiaceho obrancu Nových Zámkov, od ktorého sa puk odrazil za Kováča. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    56:13
    Zaujímavá šanca hostí. Čížek poslal pred bránku strieľanú prihrávku, ktorú ešte tečoval Pacan, ale iba tesne vedľa novozámockej bránky.
     
    55:59
    Košičania sa ihneď usadili v pásme a Hovorka to skúšal strelecky, ale Kováč si s pukom poradil. Pre košických fanúšikov je Hovorkov návrat po ošetrení tržnej rany pozitívnou správou.
     
    55:38
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Róbert Varga – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka tejto tretiny. Nič nenasvedčuje tomu, že by sa Košičanom ešte mohol podariť zvrat. Novozámčania majú hru plne pod kontrolou.
     
    54:58
    Na opačnej strane to skúšal Zbořil, ale mieril iba presne do stredu bránky. S tým nemohol mať Lundström problém a hru prerušil.
     
    54:30
    Hosťujúci Petráš to skúšal individuálne. S pukom z obrannej tretiny prešiel až k pravej žrdi, ale bekhendom odtiaľ neprekvapil.
     
    52:46
    Košický gólman Lundström už toho musí mať plné zuby, pretože dnes mu obrancovia príliš nepomáhajú, ale aj napriek tomu ostáva medzi tromi žrďami.
     
    52:00
    Zdá sa, že o osude duelu je už rozhodnuté. Domáci celok má na konte pohodlný trojgólový náskok a je vo veľkej psychickej výhode.
    51:12 Anatoli RAENKO - 5:2
     
    51:12
    HC Nové Zámky dali gól!
    Oceliari inkasujú aj šiestakrát. Hostia si ani teraz nedali pozor v obrane, výsledkom čoho bol pred pravou žrďou úplne osamotený ANATOLI RAENKO, ktorý po presnej prihrávke iba presne vystrelil. Asistencia: Dmitrij Monja.
     
    49:54
    Čížek má puk na hokejke za svojou bránkou a bude rozohrávať smerom dopredu. Oba celky medzičasom striedajú.
     
    48:49
    Hosia sa dopustili zakázaného uvoľnenia, takže sa bude vhadzovať pred bránkou Lundströma.
     
    48:30
    Varga sa do zakončenia dostal cez Pulliho, ale hosťujúci gólman odolal. Na Košičanoch je vidieť zlá psychická kondícia po dvoch po sebe inkasovaných góloch.
    46:52 Róbert VARGA - 4:2
     
    46:52
    HC Nové Zámky dali gól!
    Košičania opäť nezvládli defenzívnu činnosť a inkasujú aj druhýkrát v rade. Lantoši najskôr v samostatnom nájazde neuspel, ale RÓBERT VARGA už potom v dorážke nemal prečo zaváhať. Asistencie: Róbert Lantoši, Arturs Salija.
    45:57 Adam ZBOŘIL - 3:2
     
    45:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa vracajú do vedenia! Z pravého kruhu puk na košického brankára výborne nahadzoval Hruška, Lundström puk iba vykopol pravým betónom a v nasledujúcej dorážke poľahky uspel ADAM ZBOŘIL. Asistencie: Milan Hruška, Jiří Cetkovský.
     
    45:14
    Hosťujúci gólman Kováč hru prerušil a nasledovať bude komerčná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať v útočnom pásme Košíc.
     
    43:39
    Hovorka nešťastne inkasoval do tváre hokejkou vlastného spoluhráča Hričinu a z ľadu odchádza s tržnou ranou priamo do šatne. Hra sa musí prerušiť, pretože na ľadovej ploche ostala krv.
     
    43:39
    Nagy potiahol puk do útočnej tretiny Košíc, ale tam ho odzbrojil Jass a zakončenie neprišlo.
     
    42:55
    Košičania majú puk na svojich hokejkách za vlastným brankárom a budú rozohrávať novú útočnú akciu. Domáci zatiaľ striedajú.
     
    41:47
    Dudáš si potom ešte niečo vysvetľoval s Cetkovským, ale k fyzickej potýčke neprišlo. Rozhodcovia situáciu rýchlo upokojili.
     
    41:47
    Cetkovský sa z pravého kruhu natlačil do zakončenie forhendom, ktoré Lundström vyrazil rukou. Ešte predtým ale zaujal Bačov bodyček, ktorým poslal k zemi Dubinina. Hra sa vyostruje.
     
    40:55
    Domáci začali v záverečnej dvadsaťminútovke veľmi aktívne a stále sa neúspešne tlačia do zakončenia. Košice sa musia brániť.
     
    40:16
    Novozámčania v úvode tretej tretiny puk nahodili do pravého rohu za Lundströma, ale nedokorčuľovali ho tam.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Po záverečnej siréne sa na ľadovej ploche strhla strkanica, ktorú museli upokojiť až rozhodcovia. Pacan sa pustil do Cetkovského a druhú dvojicu vytvárali Bača so Salijom, ale arbitri emócie rýchlo upokojili. Do šatní sa odchádza za vyrovnaného stavu 2:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:31
    Domáci tréner Ladislav Lubina je teraz na svojich zverencov poriadne nahnevaný a dokonca si berie oddychový čas, aby im dohovoril.
     
    39:31
    Košičania mohli prvýkrát v zápase vyhrávať! Bača sa do puku oprel pri modrej čiare a jeho prudkú strelu zastavila až pravá konštrukcia Kováčovej bránky. Novozámčania sa následne ubránili iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    39:00
    Hra sa teraz rýchlo preniesla z jednej strany na druhú. Zakončovali Nagy s Raenkom, ale ani jeden z nich nebol výnimočnejšie nebezpečný.
     
    38:26
    Domáci Dubinin teraz zakončoval po prerušení hry pre ofsajd, čo sa nepáčilo košickým obrancom. Novozámocký hokejista sa však ospravedlňuje, že hvizd rozhodcu nepočul.
     
    38:00
    Začína sa posledná dvojminútovka strednej tretiny. Oba celky už hrajú v plnom počte a stav je stále nerozhodný.
     
    37:37
    Košičanom nemožno uprieť snahu, ale lepšie zakončenie počas presilovky nevymysleli. Michal Novák sa vracia na ľadovú plochu.
     
    36:53
    Teraz to Košičania v útoku zrejme až príliš prekombnovali. Kafka od ľavej žrde nezakončoval, ale ešte hľadal niekoho pred bránkou, lenže neúspešne.
     
    36:17
    Domáci sa dvakrát úspešne oslobodili a puk je až za Lundströmom. Hostia musia založiť novú útočnú akciu.
     
    35:50
    Košičania sa usadili v pásme, ale po niekoľkých prihrávkach Nagovi v pravom kruhu puk skĺzol z čepele a strela neprišla.
     
    35:37
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., podrazenie).
     
    35:32
    Domáci vytlačili puk do strednej tretiny a odídu striedať. Medzičasom sa začala posledná päťminútovka tejto tretiny.
     
    34:31
    Domáci ešte v útoku ostali. Na modrej čiare sa do puku oprel Raenko a strela prešla až k Lundströmovi, ale ten si hladko poradil.
     
    34:19
    Novozámčania preniesli hru na opačnú stranu. Cez celé pásmo tam prešla krížna prihrávka, ale Plášil bol bránený a netrafil puk.
     
    33:40
    Pulli nahodil puk do útočného pásma Košíc a sám sa ho aj snažil dokorčuľovať, ale márne. Hostia sú terza úplne mimo tempa a nevedia sa dostať ani do zakončenia.
     
    32:32
    Pacan sa vracia na ľadovú plochu a Košičania pokračujú v pätici. Domáci hokejisti početnú výhodu nevyužili, takže pokračujeme za nezmeneného stavu 2:2.
     
    32:00
    Domáci to skúšajú aj naďalej. Lantoši teraz individuálne vnikol do tretiny stredom pásma, obohral si Baču a zakončoval bekhendom, ale s tým si košický gólman poradil.
     
    31:33
    Novotý puk potiahol do pásma po ľavom krídle a krížnou prihrávkou vyzval k strele Prapavessisa. Ten však nebol presný, ale puk sa od zadného mantinelu odrazil a dorážať chcel Cetkovský, no Lundström hru prerušil.
     
    31:18
    Oceliarom sa na dvakrát podarilo puk vyhodiť cez všetky čiary, ale domáci si ho rýchlo vzali na svoje hokejky a budú pokračovať v útočení.
     
    30:49
    Domáci začali v presilovke aktívne. Od modrej čiary krátko po buly pálil Prapavessis, ale Lundström ho vyrazil do rohu klziska.
     
    30:32
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Pacan – 2 min., podrazenie).
     
    29:56
    Domáci obranca Michal Novák korčuľuje späť na hraciu plochu. Novozámčania sa dokázali ubrániť a pokračujeme za vyrovnaného stavu 2:2.
     
    29:50
    V samom závere presilovky sa hostia vrátili do útoku. Kafka to tam z pravej strany skúšal prihrávkou pred bránku, ale Hovorku nenašiel.
     
    29:36
    Domáci hokejisti sa vynikajúco ubránili a dokonca aj prešli do útoku. Tak sa Špirko cez Kessela dostal aj do zakončenia a Lundström musel hru prerušiť.
     
    28:33
    Košičania pozbierali puk a budú zakladať novú útočnú akciu. Všetko to ťahá hosťujúci Nagy.
     
    27:56
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    27:35 Christián MICHALČIN - 2:2
     
    27:35
    Košice dali gól!
    Po obrovksej chybe domácich je skóre opät vyrovnané. Salija nezvládol rozohrívku z vlasntej obrannej tretiny a puk sa dostal na modrú čiaru, kde bol úplne nepokrytý CHRISTIÁN MICHALČIN. Ten sa okamžite oprel do strely a urobil dobre. Kováča prepálil popri jeho lapačke. Bez asistencií.
     
    26:37
    Domáci gólman Kováč hru prerušil a nasleduje komerčná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať pred novozámockou bránkou.
     
    26:31
    Hosťujúci Dudáš teraz puk iba nahodil na zadný mantinel, ale jeho spoluhráči ho tam nedokázali dokorčuľovať. Nové Zámky majú hru pod kontrolou.
     
    25:36
    Novozámocká presilovka sa končí. Domáci hokejisti v nej boli aktívni, ale početnú prevahu nedokázali využiť a od tejto chvíle hrajú proti plnému počtu Košičanov.
     
    25:26
    Domáci pokračujú v presilovkovej snahe. Naprieč ich útočným pásmom prešla krížna prihrávka na Róberta Vargu, ale ten v rýchlosti puk netrafil ideálne.
     
    24:27
    Košičania puk vyhodili, ale domáci sa do pásma vrátili. Priamo spred brankára to skúšal Novotný opakovane a potom dorážal aj Zbořil, ale ani jeden z nich zoči-voči Lundströmovi neuspel.
     
    23:55
    Novozámčania sa ihneď usadili v útočnom pásme. Novotný to skúšal nastrelením spred modrej čiary, pred bránkou clonil Cetkovský, ale hostia sa aj napriek tomu ubránili.
     
    23:36
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Bača – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    22:47
    Hostia preniesli hru na opačnú polovicu klziska. Tam spoza bránky dostal na vnútornú hranicu ľavého kruhu Hričinovu prihrávku Nagy, ale trestuhodne minul bránku Kováča.
     
    22:10
    Novozámčania získali puk a Lantoši individuálne prešiel po ľavej strane až do zakončenia. Od mantinelu sa presunul priamo pred Lundströma, ktorý situáciu ustál aj vďaka svojmu betónu.
     
    21:44
    Oceliari už prechádzali do útočnej tretiny, ale zastavil ich ofsajd na modrej čiare. Veľmi rozhádzaný úvod strednej časti hry pokračuje.
     
    21:33
    Zakázaného uvoľnenia sa teraz dopustili aj Košice a vhadzovať sa bude pred Lundströmom. V úvode druhej tretiny sledujeme viacero nepresností na oboch stranách.
     
    21:20
    Domáci vyhrali buly a prešli dopredu. Tam sa až k bránke natlačil Dubinin a pokúšal sa puk dostať spod košického gólmana, ale ten si ho udržal.
     
    20:53
    Teraz akokeby domáci pozabudli, že už nehrajú v oslabení a puk opäť poslali cez všetky čiary. Je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    20:41
    Novozámčania puk v početnej nevýhode vyhodili ešte raz a medzičasom už hrajú v plnom počte. Domáci si svoj náskok dokázali ustrážiť.
     
    20:10
    Druhá tretina sa začala výherným buly pre domácich, ktorí puk ihneď vyhodili za Lundströma. Len pripomeňme, že Novozámčania dohrávajú oslabenie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvú tretinu začali lepšie a aktívnejšie domáci hokejisti, ktorí sa aj ujali vedenia. Hosťom sa však po štyroch minútach podarilo vyrovnať a hra sa vyrovnala, avšak iba do vylúčení, ktoré prišli v poslednej päťminútovke. Jedno z nich využili Nové Zámky a opäť sa dostali do jednogólového náskoku, s ktorým odišli aj na prestávku.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:50
    Novozámčania puk vyhodili cez všetky čiary a zdá sa, že v tejto tretine už ohrozenie bránky neuvidíme.
     
    19:36
    Hostia sa do útočnej tretiny vrátili. Spoza hranice ľavého kruhu to strelecky skúsil Nagy, ale Kováč si ľavý horný roh pokryl a hru prerušil lapačkou.
     
    18:55
    Košičania sa usadili v pásme. od modrej čiary strieľal Kessel, ale defenzíva puk zblokovala a následne ho aj vyhodila cez všetky čiary.
     
    18:36
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Adam Zbořil – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    17:49
    Zakázané uvoľnenie na strane domáceho tímu. Vhadzovať sa bude po pravici gólmana Kováča.
    17:00 Matthew PRAPAVESSIS - 2:1
     
    17:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci využívajú presilovku a sú späť vo vedení! Salija to na modrej čiare nemal na strelu, a tak puk posunul do ľavej strany, kde sa doň oprel MATTHEW PRAPAVESSIS a ten už prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Arturs Salija, Róbert Varga.
     
    16:46
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., hákovanie).
     
    16:27
    Hosťujúci Čížek už korčuľuje späť na hraciu plochu a domáca presilovka sa končí. Novozámčania v početnej výhode nič výnimočnejšie nevymysleli.
     
    16:08
    Puk opäť letí až k domácemu brankárovi Kováčovi, ktorý svojim spoluhráčom pomáha s rozohrávkou. Presilovka Novozámčanov sa kráti.
     
    15:40
    Hostia dokázali puk vyhodiť cez všetky čiary a Kafka dokonca v útočnom pásme aj nazbieral niekoľko cených sekundičiek.
     
    14:58
    Domáci hokejisti sa v presilovke ihneď usadili v pásme. Od modrej čiary to napokon strelecky skúsil Michal Novák, ale Lundström puk smerujúci pod hornú žrď skrotil.
     
    14:27
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Václav Čížek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    13:55
    Novozámčania to skúsili opäť, z pravej strany teraz pálil Novotný, ale ten bránku netrafil. Domáci sú stále pri ofenzívnej chuti.
     
    13:19
    Domáci celok spálil ďalšiu skvelú šancu. Šimun ostal nepokrytý v pravom kruhu, kam dostal prihrávku a ihneď pálil, ale Lundström puk vyrazil do rohu.
     
    11:33
    Domáci sa mohli opäť dostať do vedenia! Nové Zámky využili dieru v obrane hostí prechodom po pravom krídle, odkiaľ vystrelil Raenko, ale bránku presúvajúceho sa košického brankára minul.
     
    10:43
    Košičania si teraz vypracovali súvislejší útočný tlak. Z dobrej pozície vypálil Nagy, ale Kováč puk vyrazil a Hričina bol od dorážky odstavený.
    09:51 Šimon PETRÁŠ - 1:1
     
    09:51
    Košice dali gól!
    Hosťom sa podairlo vyrovnať a duel sa začína v podstate od začiatku. ŠIMON PETRÁŠ sa presadil v súboji jedného proti jednému, keď ho ešte k zemi posielal Michal Novák, ale košický hráč aj v páde poslal puk za Kováča. Asistencia: David Pacan.
     
    09:06
    Košičania chceli rozohrávať zo stredného pásma, ale Šedivého prihrávku dostal iba jeden z domácich hráčov. Teraz sa hrá bez zakončení.
     
    08:31
    Novozámčanom sa v útočnom pásme páči, ale teraz sa tam nevedia udržať. Košičania si už v defenzíve dávajú väčší pozor, aj teraz Čížek puk radšej vyhodil z tretiny.
     
    07:48
    Oceliarom pokus o rozohrávku smerom dopredu nevyšiel, pretože puk vyletel mimo hracej plochy. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    07:30
    Košičania majú puk za svojou bránkou a striedajú. Rozohrávať bude Michalčin.
     
    06:20
    Aj domáci teraz urobili menšiu chybičku, ale hosťujúci Šoltés so svojím spoluhráčom to využiť nedokázali. Kováč úspešne zakročil.
    05:31 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    05:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia! Aktívnejší Novozámčania potrestali ďalšiu z chýb hosťujúcej defenzívy, keď Cetkovský cez celé útočné pásmo krížne prihral do ľavého kruhu, kde sa do puku tvrdo oprel KAREL PLÁŠIL a prudkú strelu poslal až do siete. Asistencie: Jiří Cetkovský, Adam Zbořil.
     
    04:50
    Novozámčania vyhrali buly v útočnom pásme, puk posunuli na modrú čiaru a tam sa do strely prudko oprel Prappavessis. Domáci sú teraz v útoku veľmi aktívni.
     
    04:36
    Nové Zámky mohli ísť do vedenia! Košičania úplne pochybili v defenzíve, keď sa trojica hostí nezhodla pred vlastnou bránkou a k puku pustila Raenka, ktorý zakončoval úplne osamotený, ale zoči-voči Lundströmovi neuspel. Košický brankár predviedol úspešný zákrok ľavým betónom.
     
    04:06
    Košičania nahodili puk do pásma, kde sa ho Koyš ešte pokúsil posunúť za bránku, ale tam nikoho zo spoluhráčov nenašiel.
     
    03:31
    Košičania sa prvýkrát v zápase dostali do zakončenia. Skúšal to Nagy, ale išlo skôr o propagačnú strelu, s ktorou Kováč nemohol mať žiadny problém. Oceliari sa následne dopustili ofsajdu.
     
    02:45
    Hosťujúci Petráš sa pokúšal využiť dieru v defenzíve domácich, ale nebol dostatočne rýchly a puk ani nedokorčuľoval.
     
    02:38
    Domáci to skúšali z ľavej strany. Z kruhu prišla krížna prihrávka popred bránku na Michala Nováka, ale ten to nemal na strelu a zakončenie neprišlo.
     
    01:54
    Oceliari trochu prepadli v defenzíve a domácim sa črtalo prečíslenie, ale Novozámčania to skúsili iba príliš rýchlou a nepresnou strelou. Lundström zasahovať nemusel.
     
    01:23
    Novozámčania sa dostali do prvého streleckého zakončenia. Puk si po pravom krídle potiahol Maris Jass a napokon z kruhu aj vystrelil, ale košický gólman si bližšiu žrď pokryl.
     
    00:50
    Podobne to urobili aj východniari, ktorí puk takisto iba posunuli na zadný mantinel a odišli striedať. Spoza svojej bránky budú rozohrávať domáci hokejisti.
     
    00:20
    Prvé buly dnešného duelu vyhrali domáci hokejisti. Novozámčania puk ihneď nahodili do zadného rohu za Lundströma, ale tam ho nedokorčuľovali.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Salija, Prappavessis, D. Novák, Šimek – Fábry, Špirko, Škoda – Raenko, Dubinin, Monja – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Lantoši, Šimun, R. Varga

    HC Košice: Lundström (Habal) – Pulli, Kessel, Bača, Čížek, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Koyš, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Klíma – Petráš, Suja, Vrábeľ

    Rozhodca: Baluška, Fridrich – Výleta, Gegáň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 17. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Nové Zámky na svojom klzisku privítajú Košice a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Novozámčania sa v tabuľke nachádzajú na hranici play-off. Tímu z juhu Slovenska patrí priebežne ôsma priečka, a to po 18 odohraných zápasoch, v ktorých získal dohromady iba 22 bodov a celkové negatívne skóre 44:51. Hokejisti Nových Zámkov sa navyše proti východniarom budú pokúšať zlomiť aj nelichotivú sériu troch prehier v rade, pretože naposledy prehrali v Trenčíne 0:3, predtým rovnakým pomerom doma podľahli Žiline a ešte predtým dokonca v Banskej Bystrici prehrali vysoko 3:8.

    Košičania sú v tabuľke druhí. Na svojom konte majú 18 odohraných zápasov, 37 bodov a celkové skóre 56:39. Tím z metropoly východného Slovenska odohrá dnes už druhý zápas za dva dni, pretože včera v Piešťanoch zdolal výber reprezentantov do 20 rokov hladko 7:1. Predtým sa ale Košičanom nedarilo v súboji s Nitrou, ktorej na jej ľade podľahli 2:4. Dnes sú Košičania v pozícii jasného favorita. Vyhrať sa im podarilo aj v prvom tohtosezónnom vzájomnom zápase s Novými Zámkami, keď ich na začiatku októbra doma zdolali tesne 4:3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Plášil (Cetkovský, Zbořil), 17. Prapavessis (Salija, Varga), 46. Zbořil (Hruška, Cetkovský), 47. Varga (Lantoši, Salija), 52. Raenko (Monja) – 10. Petráš (Pacan), 28. Michalčin, 58. Šoltés (Nagy)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Salija, Prappavessis, D. Novák, Šimek – Fábry, Špirko, Škoda – Raenko, Dubinin, Monja – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Lantoši, Šimun, R. Varga
    HC Košice: Lundström (Habal) – Pulli, Kessel, Bača, Čížek, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Koyš, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Klíma – Petráš, Suja, Vrábeľ

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Výleta, Gegáň
    thejrc.org