Nové Zámky – Košice 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 6:3 (kon.) | Detva – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
HC Košice
sk Středa 01.11.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Košičania hrajú presilovku a skúšajú to aj bez brankára, ale ostáva im už iba osem sekúnd.
     
    59:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., hákovanie).
     
    58:48
    Nové Zámky si mohli poistiť svoj náskok, ale puk teraz skončil iba na konštrukcii Lundströmovej bránky a Nové Zámky následne vyprodukovali zakázané uvoľnenie.
    57:02 Dávid ŠOLTÉS - 5:3
     
    57:02
    Košice dali gól!
    Je znížené! Košičania využívajú presilovku, keď sa na ľavej strane pri čiare do puku oprel DÁVID ŠOLTÉS, ktorý ešte trafil ležiaceho obrancu Nových Zámkov, od ktorého sa puk odrazil za Kováča. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    56:13
    Zaujímavá šanca hostí. Čížek poslal pred bránku strieľanú prihrávku, ktorú ešte tečoval Pacan, ale iba tesne vedľa novozámockej bránky.
     
    55:38
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Róbert Varga – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
    51:12 Anatoli RAENKO - 5:2
     
    51:12
    HC Nové Zámky dali gól!
    Oceliari inkasujú aj šiestakrát. Hostia si ani teraz nedali pozor v obrane, výsledkom čoho bol pred pravou žrďou úplne osamotený ANATOLI RAENKO, ktorý po presnej prihrávke iba presne vystrelil. Asistencia: Dmitrij Monja.
    46:52 Róbert VARGA - 4:2
     
    46:52
    HC Nové Zámky dali gól!
    Košičania opäť nezvládli defenzívnu činnosť a inkasujú aj druhýkrát v rade. Lantoši najskôr v samostatnom nájazde neuspel, ale RÓBERT VARGA už potom v dorážke nemal prečo zaváhať. Asistencie: Róbert Lantoši, Arturs Salija.
    45:57 Adam ZBOŘIL - 3:2
     
    45:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa vracajú do vedenia! Z pravého kruhu puk na košického brankára výborne nahadzoval Hruška, Lundström puk iba vykopol pravým betónom a v nasledujúcej dorážke poľahky uspel ADAM ZBOŘIL. Asistencie: Milan Hruška, Jiří Cetkovský.
     
    43:39
    Hovorka nešťastne inkasoval do tváre hokejkou vlastného spoluhráča Hričinu a z ľadu odchádza s tržnou ranou priamo do šatne. Hra sa musí prerušiť, pretože na ľadovej ploche ostala krv.
     
    39:31
    Domáci tréner Ladislav Lubina je teraz na svojich zverencov poriadne nahnevaný a dokonca si berie oddychový čas, aby im dohovoril.
     
    39:31
    Košičania mohli prvýkrát v zápase vyhrávať! Bača sa do puku oprel pri modrej čiare a jeho prudkú strelu zastavila až pravá konštrukcia Kováčovej bránky. Novozámčania sa následne ubránili iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    35:37
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., podrazenie).
     
    30:32
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Pacan – 2 min., podrazenie).
     
    27:56
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    27:35 Christián MICHALČIN - 2:2
     
    27:35
    Košice dali gól!
    Po obrovksej chybe domácich je skóre opät vyrovnané. Salija nezvládol rozohrívku z vlasntej obrannej tretiny a puk sa dostal na modrú čiaru, kde bol úplne nepokrytý CHRISTIÁN MICHALČIN. Ten sa okamžite oprel do strely a urobil dobre. Kováča prepálil popri jeho lapačke. Bez asistencií.
     
    24:27
    Košičania puk vyhodili, ale domáci sa do pásma vrátili. Priamo spred brankára to skúšal Novotný opakovane a potom dorážal aj Zbořil, ale ani jeden z nich zoči-voči Lundströmovi neuspel.
     
    23:36
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Bača – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    22:47
    Hostia preniesli hru na opačnú polovicu klziska. Tam spoza bránky dostal na vnútornú hranicu ľavého kruhu Hričinovu prihrávku Nagy, ale trestuhodne minul bránku Kováča.
     
    22:10
    Novozámčania získali puk a Lantoši individuálne prešiel po ľavej strane až do zakončenia. Od mantinelu sa presunul priamo pred Lundströma, ktorý situáciu ustál aj vďaka svojmu betónu.
     
    18:36
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Adam Zbořil – 2 min., nedovolené bránenie).
    17:00 Matthew PRAPAVESSIS - 2:1
     
    17:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci využívajú presilovku a sú späť vo vedení! Salija to na modrej čiare nemal na strelu, a tak puk posunul do ľavej strany, kde sa doň oprel MATTHEW PRAPAVESSIS a ten už prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Arturs Salija, Róbert Varga.
     
    16:46
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., hákovanie).
     
    14:27
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Václav Čížek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    13:19
    Domáci celok spálil ďalšiu skvelú šancu. Šimun ostal nepokrytý v pravom kruhu, kam dostal prihrávku a ihneď pálil, ale Lundström puk vyrazil do rohu.
     
    11:33
    Domáci sa mohli opäť dostať do vedenia! Nové Zámky využili dieru v obrane hostí prechodom po pravom krídle, odkiaľ vystrelil Raenko, ale bránku presúvajúceho sa košického brankára minul.
    09:51 Šimon PETRÁŠ - 1:1
     
    09:51
    Košice dali gól!
    Hosťom sa podairlo vyrovnať a duel sa začína v podstate od začiatku. ŠIMON PETRÁŠ sa presadil v súboji jedného proti jednému, keď ho ešte k zemi posielal Michal Novák, ale košický hráč aj v páde poslal puk za Kováča. Asistencia: David Pacan.
    05:31 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    05:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia! Aktívnejší Novozámčania potrestali ďalšiu z chýb hosťujúcej defenzívy, keď Cetkovský cez celé útočné pásmo krížne prihral do ľavého kruhu, kde sa do puku tvrdo oprel KAREL PLÁŠIL a prudkú strelu poslal až do siete. Asistencie: Jiří Cetkovský, Adam Zbořil.
     
    04:36
    Nové Zámky mohli ísť do vedenia! Košičania úplne pochybili v defenzíve, keď sa trojica hostí nezhodla pred vlastnou bránkou a k puku pustila Raenka, ktorý zakončoval úplne osamotený, ale zoči-voči Lundströmovi neuspel. Košický brankár predviedol úspešný zákrok ľavým betónom.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Plášil (Cetkovský, Zbořil), 17. Prapavessis (Salija, Varga), 46. Zbořil (Hruška, Cetkovský), 47. Varga (Lantoši, Salija), 52. Raenko (Monja) – 10. Petráš (Pacan), 28. Michalčin, 58. Šoltés (Nagy)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Salija, Prappavessis, D. Novák, Šimek – Fábry, Špirko, Škoda – Raenko, Dubinin, Monja – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Lantoši, Šimun, R. Varga
    HC Košice: Lundström (Habal) – Pulli, Kessel, Bača, Čížek, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Koyš, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Klíma – Petráš, Suja, Vrábeľ

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Výleta, Gegáň
    thejrc.org