Nové Zámky – Košice 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 6:3 (kon.) | Detva – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
HC Košice
sk Středa 01.11.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Košičania druhý zápas počas dvoch dní nezvládli a prehrali na klzisku outsidera. Zo zisku troch bodov sa tešia domáci Novozámčania. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme príjemný zvyšok týždňa. (18:30:18)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Košičania hrajú presilovku a skúšajú to aj bez brankára, ale ostáva im už iba osem sekúnd.
     
    59:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., hákovanie).
     
    58:48
    Nové Zámky si mohli poistiť svoj náskok, ale puk teraz skončil iba na konštrukcii Lundströmovej bránky a Nové Zámky následne vyprodukovali zakázané uvoľnenie.
     
    57:38
    Košičania to ešte skúšajú v ofenzíve. Pri modrej čiare sa do puku oprel Matejka, ale Dubinin strelu obetavo tečoval vedľa bránky.
    57:02 Dávid ŠOLTÉS - 5:3
     
    57:02
    Košice dali gól!
    Je znížené! Košičania využívajú presilovku, keď sa na ľavej strane pri čiare do puku oprel DÁVID ŠOLTÉS, ktorý ešte trafil ležiaceho obrancu Nových Zámkov, od ktorého sa puk odrazil za Kováča. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    56:13
    Zaujímavá šanca hostí. Čížek poslal pred bránku strieľanú prihrávku, ktorú ešte tečoval Pacan, ale iba tesne vedľa novozámockej bránky.
     
    55:59
    Košičania sa ihneď usadili v pásme a Hovorka to skúšal strelecky, ale Kováč si s pukom poradil. Pre košických fanúšikov je Hovorkov návrat po ošetrení tržnej rany pozitívnou správou.
     
    55:38
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Róbert Varga – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka tejto tretiny. Nič nenasvedčuje tomu, že by sa Košičanom ešte mohol podariť zvrat. Novozámčania majú hru plne pod kontrolou.
     
    54:58
    Na opačnej strane to skúšal Zbořil, ale mieril iba presne do stredu bránky. S tým nemohol mať Lundström problém a hru prerušil.
     
    54:30
    Hosťujúci Petráš to skúšal individuálne. S pukom z obrannej tretiny prešiel až k pravej žrdi, ale bekhendom odtiaľ neprekvapil.
     
    52:46
    Košický gólman Lundström už toho musí mať plné zuby, pretože dnes mu obrancovia príliš nepomáhajú, ale aj napriek tomu ostáva medzi tromi žrďami.
     
    52:00
    Zdá sa, že o osude duelu je už rozhodnuté. Domáci celok má na konte pohodlný trojgólový náskok a je vo veľkej psychickej výhode.
    51:12 Anatoli RAENKO - 5:2
     
    51:12
    HC Nové Zámky dali gól!
    Oceliari inkasujú aj šiestakrát. Hostia si ani teraz nedali pozor v obrane, výsledkom čoho bol pred pravou žrďou úplne osamotený ANATOLI RAENKO, ktorý po presnej prihrávke iba presne vystrelil. Asistencia: Dmitrij Monja.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Plášil (Cetkovský, Zbořil), 17. Prapavessis (Salija, Varga), 46. Zbořil (Hruška, Cetkovský), 47. Varga (Lantoši, Salija), 52. Raenko (Monja) – 10. Petráš (Pacan), 28. Michalčin, 58. Šoltés (Nagy)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Salija, Prappavessis, D. Novák, Šimek – Fábry, Špirko, Škoda – Raenko, Dubinin, Monja – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Lantoši, Šimun, R. Varga
    HC Košice: Lundström (Habal) – Pulli, Kessel, Bača, Čížek, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Koyš, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Klíma – Petráš, Suja, Vrábeľ

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Výleta, Gegáň
    ocianews.com