Slavia – Svarog Teplice 5:6 (kon.) | Třinec – Gamaspol Jeseník 5:1 (kon.) | Sparta – Vysoké Mýto 5:1 (kon.)
Litoměřice – Helas Brno 2:4 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:4 (1:0)
Helas Brno
Pátek 03.11.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:52
    Ještě před koncem zápasu dostává žlutou kartu Pavel Outrata (Helas Brno), který poslal rukama Rodriga Tavernu nevybíravě k zemi.
     
    38:38
    Oddechový čas pro Helas Brno.
     
    38:02
    David Cupák se hanlivými slovy ohnal po národnosti Rodriga Taverny a i když stál rozhodčí velmi blízko, k žádnému trestu nesáhl.
     
    37:30
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Litoměřicím se powerplay vymstila. Po jedné ze střel se k odraženému míči dostal PAVEL OUTRATA, který střelou přes celou délku hrací plochy trefil odkrytou bránu domácích.
     
    34:52
    Litoměřice zkouší hru bez brankáře, tedy powerplay.
     
    33:34
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí vývoj zápasu. Zcela nevinně odstartoval rychlý protiútok David Cupák. Ve finální fázi už nebyl pro Brňany problém vykombinovat ve 3 hráčích proti jedinému obránci celou akci, na jejíž konci poslal míč mezi nohama Vavreka do brány JIŘÍ MUŽÍK. Asistence: David Cupák.
     
    32:29
    David Cupák (Helas Brno) uviděl žlutou kartu za faul na probíhajícího Hrdého, kterého podrazil.
     
    30:56
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Pořekadlo nedáš, dostaneš se vyplnilo. Zatímco domácí svou šanci promrhali, hosté se prosazují po individuální akci JANA OVAČAČÍKA a vyrovnávají na 2:2. Asistence: Marek Konečný.
     
    25:01
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí ale velmi rychle nachází odpověď. Velmi krásná akce v podání Litoměřických, kdy putoval míč z prvních doteků na nohu spoluhráčů zakončoval PETR TICHÝ do odkryté sítě. Za tuto akci si zasloužili domácí potlesk celého publika, a přidal se i trenér hostujícího týmu. Asistence: Vagnao.
     
    24:12
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Brno se propracovalo při rychlém protiútoku k vyrovnání. Cupák se postaral o pozornost hned dvou obránců, včetně brankáře, a svou přihrávkou vyzval ke skórování JIŘÍHO MUŽÍKA, kterou svou šanci nepromrhal. Asistence: David Cupák.
     
    23:08
    Domácí hráč byl faulován těsně před brankovištěm a rozhodčí tento zákrok soupeře ponechal bez žlutého napomenutí. Při následné rozehrávce se na vzdálenější tyči dostal do zakončení Vagnao, ale trestuhodně netrefuje zcela opuštěnou bránu Brna.
     
    22:57
    Krok se zjevil osamocen v malém brankovišti na středu hřiště. Jeho nebezpečné zakončení ale znovu skončilo vedle brány.
     
    19:58
    Taverna kličkou posadil jednoho z bránících hráčů na zadnici a následně nebezpečně zakončoval. Míč minul pravou tyč hostující svatyně jen o milimetry!
     
    16:44
    A mohlo být vyrovnáno. Vavrek měl velké problémy se zakončením Vojtěcha Cupáka, po kterém zkoušel své štěstí při zakončení jeho spoluhráč, ale ani on si na domácího brankáře nepřišel.
     
    16:18
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to ale domácím vyšlo. Hrdého střelu ještě Konečný vyrazil těsně před sebe, na dorážku LUKÁŠE KROKA už ale dosáhnout nemohl. Míč se ještě odrazil od tyče, od které se odrazil do sítě Brna. Asistence: Radek Hrdý.
     
    13:47
    Domácí přečíslili hosty z Brna v počtu 3 na 2. Kovács už mohl zakončovat, ale dal na hranici brankoviště ještě přednost Vagnaovi, který přihrávku vůbec nečekal a z šance Litoměřic tak zcela sešlo.
     
    12:51
    Z následného rohového kopu se dostal v malém brankovišti k zakončení Graciano, který nasměřoval míč přímo do nohou ležícího Konečného.
     
    09:46
    Krok se po rozehrávce ze zámezí objevil v zajímavé pozici osamocen před brankářem. Míč mu ale nesedl na sálovku tak, jak by si představoval. Míč směřoval mimo ohrožení brány, přesto zůstávají domácí u míče.
     
    07:28
    Domácí standardní situaci nedokázali přetavit v branku, naopak z protiútoku pálil nebezpečně Šarkózy. Míč si ale cestu mezi tři tyče domácích nenašel.
     
    05:15
    Na devíti metrech se hosté provinili proti pravidlům akumulovaným faulem. Trenér Helasu si nebral směrem k rozhodčím s výběrem slov servítky. Jeden z rozhodců ho upozorňoval, že příště už ho nechá vykázat z lavičky.

    Josef Cestr

    Branky: 17. Krok (Hrdý), 26. Tichý (Vagnao) – 25. Mužík (Cupák), 31. Ovačačík (Konečný), 34. Mužík (Cupák), 38. Outrata

    Karty:   33. Cupák (HEL), 40. Outrata (HEL)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek – Taverna, Matheus, Zapletal (C), Hrdý, Kovács, Graciano, Kubelka, Vagnao, Krok, Macháček, Tichý.
    Helas Brno: Konečný – D. Cupák (C), Ovčačík, Outrata, Presl, V. Cupák, Lidmila, Šarkózy, Mužík.

    Rozhodčí: O. Černý, Plzák.
    Delegát: Chyba
    bahis siteleri