Zlínsko – Vel. Meziříčí 2:0 (kon.) | Hulín – Petřkovice 3:1 (kon.) | Uh. Brod – Val. Meziříčí 2:1 (kon.)
Rýmařov – Kroměříž 3:6 (kon.) | Mohelnice – Vyškov 2:2 (kon.) | Hlučín – Líšeň 2:4 (kon.)
HFK Olomouc – Prostějov 1:4 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
1:4 (0:1)
1. SK Prostějov
Sobota 04.11.2017, 14:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Prostějov právě vstřelil branku!
    KAREL KROUPA ukázal své zkušenosti a penaltový kop proměnil bez jakýchkoliv potíží. Mucha mu totiž skočil na jeho nevypočítatelný pohyb a skočil ke druhé tyčce.
     
    71
    Prostějov právě vstřelil branku!
    A máme tu zřejmě rozřešení celého zápasu! po Přikrylově podcenění se dostal kroupa ke krásnému pasu na JANA ŠTEIGLA, jenž předvedl možná ještě efektnější zakončení. Jeho patička totiž na Muchu nakonec platila, holický brankář střelu mimo branku nevytáhl.
     
    65
    HFK právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají ke kontaktní brance! Po standardní situaci kopané kousek od hranice šestnáctky se dostal na zadní tyči k hlavičkování LUBOŠ HORKA, jehož důraz zřejmě rozhodl o nechytatelnosti jeho pokusu. Koncovka utkání tak přináší ještě velice zajímavou zápletku.
     
    53
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Rohový kop Prostějovských je pro domácí mančaft osudný. Šteiglovu střelu ještě Horka vykryl hlavou, na dorážku MARTINA SUSE už ovšem padající Mucha nedosáhl. Olomoucká obrana byla navíc dezorientovaná.
     
    8
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Hosté dostali k dispozici standardní situaci na hranici vápna, což byl pro Holice možná větší trest než červená. Kroupa se sice k exekutorství nerozhodl, nicméně ZDENĚK FLÁDR měl také přesnou mušku. Krásná rána placírkou letěla přímo do šibenice, pro Muchu byl tento střelecký pokus prakticky nechytatelný.

    Johan Čáp

    Branky: 65. Horka – 8. Fládr, 53. Sus, 71. Šteigl, 80. Kroupa (pen.)

    Karty:   61. Horka (HFK) – 30. Sus (PRO), 42. Rus (PRO), 49. Píchal (PRO), 63. Pančochář (PRO)   6. Řehák (HFK)


    1. HFK Olomouc: Mucha – Buček, Horka (C), Krejčí (63. Hornich), Seibert, Tilkeridis (76. Žůrek), Banasik, Plesník, Přikryl (80. Spurný), Bořil, Řehák
    Náhradníci: Kubica – Starý, Drmola, Spurný, Hornich, Žůrek

    1. SK Prostějov: Neoral – Kroupa (C), Hapal (85. Zapletal), Pančochář, Šteigl (72. Petrovič), Píchal (60. Sečkář), Machynek, Fládr, Rus, Schuster, Sus
    Náhradníci: Kvapil – Sečkář, Petrovič, Zapletal, Petržela

    Rozhodčí: Hlubinka – Gloser, Kovářčík

    Diváci: 178
    thejrc.org