Chabarovsk – Ufa 3:1 (kon.) | Kunlun – Soči 3:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (po pr.)
Jaroslavl – Riga 0:4 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 4:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
Petrohrad – N.Novgorod 5:4 (2:1 po s.n.) | Minsk – Čerepovec 1:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
HK Soči
Sobota 04.11.2017, 10:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Obrovský závar před hostující brankou, Šikin puk udržel před brankovou čarou!
     
    55:40
    Domácí budou mít šanci srovnat v přesilové hře. Předchozí dvě využili. Za nedovolené bránění je vyloučen Jevgenij Lapenkov.
    54:36 Andrej IVANOV - 3:4
     
    54:36
    Soči právě vstřelilo branku!
    Gól platí! Přihrávku Padakina tečoval do ruky ANDREJE IVANOVA bránící Vorobej a od ní se puk odrazil do branky. Rozhodčím konzultace trvala hodně dlouho, ale nakonec došli k závěru, že Ivanov pravidla neporušil. Asistence: Pavel Padakin.
     
    54:36
    Hosté se prosadili z rychlého protiútoku, když přihrávku Pavla Padakina dokázal na zadní tyčce usměrnit tělem do branky Andrej Ivanov. Bude se ale telefonovat! Rozhodčí si chtějí prohlédnout, zda Ivanov neskóroval, zřejmě rukou, úmyslně.
     
    51:50
    Hosty teď zachránila po střele Romana Graborenka od modré čáry tyčka!
     
    51:06
    Moc nescházelo a hostům mohl vrátit vedení Pavel Padakin. Magnus Hellberg kotouč udržel před brankovou čarou!
    48:47 Lucas LESSIO - 3:3
     
    48:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí dorovnávají tříbrankové manko! Po přečíslení 2 na 1 ještě hosty zachránil brankář Šikin, který se stačil přemístit proti Brandonu Yipovi, ovšem volný puk si našel LUCAS LESSIO, jenž ho dopravil do volné klece. Asistence: Brandon Yip.
    44:11 Brandon DEFAZIO - 2:3
     
    44:11
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí využívají také druhou přesilovou hru a už prohrávají jen 2:3! Andreas Thuresson dostal od Brulého přihrávku zpoza branky na levý kruh. Jeho střelu vyrazil Šikin před sebe a před brankovištěm číhající BRANDON DEFAZIO puk doklepl za záda již bezmocného brankáře. Asistence: Gilbert Brulé.
     
    42:38
    Teď se ale budou muset bránit. Jurij Alexandrov dostává trest za podražení.
    39:38 Gilbert BRULÉ - 1:3
     
    39:38
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí přesilovku přeci jen využili a krátce před přestávkou snižují! Z levého kruhu napřáhl GILBERT BRULÉ, který vymetl pavučinky ze vzdálenějšího horního růžku Šikinovy klece – 1:3. Asistence: Pavel Vorobej.
     
    38:31
    Domácí budou hrát svou první přesilovku v utkání. Za hákování je vyloučen Nikita Ščitov.
     
    31:54
    Obrovský závar před Šikinem! Puk za jeho záda ale nedostal ani Andreas Thuresson, který měl na holi velkou příležitost!
    29:11 Eric O'DELL - 0:3
     
    29:11
    Soči právě vstřelilo branku!
    Prosazují se ale hosté! Jurij Alexandrov zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal za ním najíždějícímu ERICOVI O'DELLOVI a ten z první vymetl horní růžek nad Hellbergovou lapačkou – 0:3. Asistence: Jurij Alexandrov.
     
    26:58
    Obránce Soči Adam Polášek se objevil za zády defenzivy soupeře a z pravé strany najížděl proti Hellbergovi. Ten si zakončení mezi betony pohlídal!
     
    22:10
    Desetiminutový osobní trest za nesportovní chování obdržel hostující obránce Jyrki Jokipakka.
    21:39 Alexej CVETKOV - 0:2
     
    21:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté nabídnutou šanci využívají a odskakují na rozdíl dvou branek! Jevgenij Lapenkov našel zpoza branky ALEXEJE CVETKOVA, který byl u bližší tyčky nepokrytý a zblízka poslal puk za záda Hellberga. Asistence: Jevgenij Lapenkov.
     
    20:01
    Hosté budou hrát dvouminutovou přesilovku 5 na 3! Proti trestu Gilberta Brulého domácí lavička protestovala tak vehementně, že si ještě vykoledovala dvě minuty navíc!
     
    17:02
    Teď měli hráči Kunlunu smůlu. Ke střele z vrcholu levého kruhu se dostal Nikita Chlystov a hosty zachránila vzdálenější tyčka!
    01:35 Casey WELLMAN - 0:1
     
    01:35
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení! Jejich zámořská formace předvedla krásnou akci, kterou zakončoval CASEY WELLMAN po nahrávce Erica O'Della do odkryté branky. Hellberg si lehal v brankovišti marně. Asistence: Eric O'Dell a Sean Collins.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 40. Brulé (Vorobej), 45. DeFazio (Thuresson, Brulé), 49. Lessio (Yip) – 2. Wellman (O'Dell, Collins), 22. Cvetkov (Lapenkov), 30. O'Dell (Alexandrov), 55. A. Ivanov (Padakin)


    Red Star Kunlun: Hellberg (Skrynik) – Blacker, Järvinen, N. Chlystov, A. Kulda, Graborenko, Ďaloga, Vorobej – Wolski (A), Brulé, DeFazio – Yip, Kane (A), Lessio – Thuresson, Chipchura, Ponikarovskij (C) – Lockhart, O'Donnell, Jaw.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (A), Jokipakka, Čmychov, Polášek, Chomickij (C), Alexandrov, Chochlov – Šmeljov, Cvetkov, Lapenkov – Wellman, O'Dell (A), Collins – Padakin, A. Ivanov, Laričev – Akmaldinov, Točickij, Chlopotov.

    Rozhodčí: Bělov, Olenin – Lazarev, Šadrin
    bahis siteleri