Opava – Kopřivnice 5:7 (kon.) | Nymburk – David Servis 6:1 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 5:6 (kon.)
Žďár n/S – Písek 6:2 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Tábor – Mor. Budějovice 6:3 (kon.)
Děčín – Sokolov 3:6 (kon.) | Trutnov – Letňany 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Most 7:3 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 1:3 (kon.)
konec
HC Děčín
3:6 (0:2, 2:1, 1:3)
HC Baník Sokolov
Sobota 04.11.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu patnácté kolo druhé hokejové ligy ve skupině Západ. My prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Baník Sokolov.
     
    HC Děčín

    Hokejisté Děčína pokračují dále ve stabilních výkonech. Od počátku sezóny se vyhřívají ve vysokých patrech tabulky druhé ligy ve skupině Západ. Dlouho byli první, poté je sesadil Jablonec a v současné době jsou druzí s osmadvaceti body. Sezónu tak mají rozehranou více než dobře oproti těm předchozím. V posledním kole sehráli duel ve Dvoře Králové, kde získali další tři body po výhře 5:2. Nyní je ale čeká velmi těžký oříšek, na děčínský led totiž přijede tradiční rival Medvědů, a sice Baník Sokolov.

    Nejproduktivnější hráči Děčína

    1. Daniel Volráb 21 bodů (9+12)
    2. Michal Oliverius 20 bodů (5+15)
    3. Jaroslav Hašek 19 bodů (11+8)
     
    HC Baník Sokolov

    Ten po loňské zpackané sezóně musel hrát baráž o udržení se ve druhé hokejové lize a prohrál ji a hrozil mu sestup do krajského přeboru. Jenomže v průběhu léta přišla zpráva z Klášterce, že opouští druhou ligu z finančních důvodů a licenci tak přenechal právě Sokolovu. A hráči západočeského celku vzali tuto šanci zodpovědně a také oni podávají skvělé výkony. V tabulce jsou v závěsu za Děčínem, tedy třetí a na Medvědy ztrácejí pět bodů. Jejich cíl cesty na sever Čech je jasný. Urvat zde jakýkoli bodový zisk, aby se svému sokovi přiblížili. Na děčínském ledě nás tak čeká velmi zajímavý duel, který si rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Sokolova

    1. Pavel Kuběna 16 bodů (4+12)
    2. Matěj Zadražil 11 bodů (3+8)
    3. Martin Osmík 10 bodů (7+3)
     
    Vzájemná utkání

    První letošní vzájemný zápas vyzněl lépe pro Medvědy, kteří na sokolovském ledě zvítězili 4:1. Dnes by tuto výhru rádi potvrdili i před svými diváky, zároveň ovšem hosté touží po odvetě. Jak to nakonec dopadne? To se musíme nechat překvapit.
     
    Pokud se do ochozů děčínského zimního stadionu nedostanete, je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Balcar, Loukota – Zajan, Hašek, Volráb – Vacek, Faigl, Oliverius – Chovanec, Kopta, Chmelař

    HC Baník Sokolov: Fečo – (Hruška) – Weinhold, Rulík, Šafář, Šik, Michálek, Hohl, Přindiš – Zadražil, Harkabus, Rohan – Kuběna, Osmík, Strunz – Šmejc, Kašpar, Trapl – Rezek, Čejka, Račanský

    Rozhodčí: Knapík – Hynčica, Mašek.
     
    Hráči obou celků nastupují na ledovou plochu a utkání tak bude moci za malou chvíli začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Medvědi se hned po vhazování ujali kotouče a zamířili s ním do útočného pásma. Tam ovšem o puk přišli a do rychlé akce na druhé straně se dostali Sokolovští, kteří ale Lavingera neohrozili.
     
    00:47
    Vacek za brankou hostů vybojoval kotouč a snažil se ho poslat Oliveriusovi mezi kruhy, jejich souhru ale překazila pozorná sokolovská obrana a poslala ho do bezpečí.
     
    01:34
    Michael Čejka se dostal ke střele z pravého kruhu, ale děčínská obrana byla také pozorná. Navíc domácí vyhodili puk na zakázané uvolnění a Sokolovští si tak pobyt v medvědím teritoriu ještě prodlouží.
     
    02:10
    Hohl se napřáhl z pravé strany a zaměstnal Lavingera, který svojí holí vytáhl touš na pravou stranu, kde si ho převzal znovu sokolovský hráč a po jeho střele ho pak raději ukrývá pod svojí lapačkou a přerušuje hru.
     
    02:42
    Pavel Zajan se prosmýkl obranou Baníku a chtěl projet až před Feča, jenže ten si dokázal poradit a jeho střelu chytá.
     
    03:34
    Na druhé straně opět zahrozili agilní hosté, konkrétně Tomáš Rohan, jeho střela z prostoru mezi kruhy ale zaplula do lapačky Lavingera a znovu je po jeho zákroku hra přerušena.
     
    04:13
    Obrovská šance Michaela Čejky, který si nabruslil až před Lavingera a tváří v tvář na něho vystřelil, jen díky pohotovému zákroku domácího brankáře se skóre nemění!
     
    04:45
    Jan Chmelař si klepal o přihrávku na levém kruhu, ale té se nedočkal. Obránce Přindiš souhru Děčína zachytil a převzal si tak puk do své moci. Hosté míří do dalšího útoku.
     
    05:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., podražení).
     
    05:44
    Jako první si přesilovou hru zahrají hosté. Vaněk už sedí na trestné lavici za podražení a Medvědi se budou bránit v oslabení.
     
    06:08
    Děčínští získali kotouč v obranném pásmu a okamžitě ho vyhodili až před brankáře Feča. Hosté tak budou muset zakládat svou další akci z hloubi svého obranného pásma.
     
    06:23
    Jaroslav Hašek zachytil kotouč u modré čáry po špatné rozehrávce Sokolova a podél levého mantinelu si nabruslil do útočného pásma, kde ho ale dostihl Přindiš a zabránil tak jeho úniku.
     
    07:24
    Medvědi se znovu osvobozují a kotouč letí opět až před sokolovskou branku. Zatím své oslabení zvládají velmi dobře.
     
    07:44
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    07:50
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., hákování).
     
    07:50
    Také Medvědi si zahrají přesilovou hru. Osmík zahákoval děčínského hráče a také on putuje na lavici hanby.
     
    08:19
    I Sokolovští zatím hrají v oslabení dobře a dostali se do útočného pásma, kde se střela Šmejce neujala. Děčínští už otáčejí směr hry před jejich branku.
     
    09:00
    Oliverius se snažil zpoza pravé části hostující branky najít svou přihrávkou Jaroslava Haška mezi kruhy, ale Fečo svou holí kotouč vypíchl a znovu si připsal velmi dobrý zákrok.
     
    09:50
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    10:10
    Zakázané uvolnění Děčína a hra se tak stěhuje znovu do jejich pásma, kde se bude vhazovat po pravici Lukáše Lavingera.
     
    10:27
    Hosté měli našlápnuto k další útočné akci, jenže je zastavilo postavení mimo hru a ta se tedy stěhuje zpět do střední třetiny, kde se také bude vhazovat.
     
    11:05
    Tomáš Faigl nabil Michalu Oliveriusovi na vrchol levého kruhu a druhý jmenovaný pak okamžitě vystřelil. Fečo svým reflexním zákrokem jeho nebezpečnou střelu vykryl!
     
    11:38
    Dělovka Patrika Balcara od modré čáry znovu zaměstnala Feča, který si v krátkém sledu po sobě připsal další veledůležitý zákrok.
     
    12:23
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., hákování).
     
    12:23
    Jaroslav Hašek zahákoval soupeře a dostává dvě minuty. Hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    12:57
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma a na Lavingera vyslali už dvě střely. Obě ale vždy zachytila děčínská obrana a hned na to se pak domácí osvobozují.
     
    13:31
    Baník právě vstřelil branku!
    Hned z další akce už se ale Sokolovští radují z vedoucí branky. V momentě, kdy prošli do útočného pásma dostal přihrávku do jízdy TOMÁŠ ROHAN, který poté svou střelu uklidil za Lavingerova záda. Baník tedy využívá svou početní výhodu a ujímá se vedení – 0:1. Asistence: Michael Čejka.
     
    14:20
    Jaroslav Hašek se prosmýkl do útočného pásma a málem si to namířil až před Feča. Jenže pozorný zákrok obránce Šika ho zastavil. Do další akce se tak mohou vydat sokolovští hokejisté.
     
    14:59
    Medvědi nemohli projít do útočné třetiny. Bylo signalizováno postavení mimo hru a museli se tak vrátit zpět do středního pásma.
     
    15:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Chovanec.
     
    15:40
    Domácí špatně střídali a hráli v šesti hráčích. Dostávají za to dvě minuty, které odsedí Jan Chovanec a hosté si tak zahrají znovu početní výhodu.
     
    16:44
    Sokolovští se déle drželi v pásmu Děčína, kde roztáčeli přesilovkový kolotoč, ale Medvědi se dokázali ubránit a vyhozením kotouče až před Feča se osvobozují.
     
    17:06
    A také nyní poslali puk přes celé kluziště a pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    17:40
    Chovanec skáče na ledovou plochu a Medvědi jsou kompletní.
     
    17:43
    Lukáš Lavinger nyní zabránil další střele hostů, když na něho pálil z pravého kruhu Martin Strunc a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    18:05
    Adam Rulík pálil od modré čáry a puk po jeho střele zamířil jen těsně vedle Lavigerovy branky. Následně pak se Děčín dostal ke kotouči a míří s ním na opačnou stranu.
     
    18:49
    Baník právě vstřelil branku!
    Před děčínskou brankou vznikla menší skrumáž a toho využili hosté, kteří se dostávají do dvoubrankového náskoku. MARTIN TRAPL zachytil kotouč a dokázal ho dotlačit do děčínské klece – 0:2. Medvědi tak budou muset dohánět dvougólové manko. Asistence: Tomáš Harkabus.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    Ránu Radomíra Vaňka zachytil na své hrudi David Fečo a znovu tak zabránil šanci Děčína. Po jeho zákroku je hra přerušena a vhazuje se po jeho pravici.
     
    19:53
    Ještě střela na druhé straně, která ale končí na obraně Děčína a už to vypadá, že se nic nestane. První dějství je tak u samého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je minulostí. V něm jsme viděli dvě branky a obě v děčínské síti. Do vedení poslal hosty v přesilové hře Tomáš Rohan a v závěru první části hry se pak prosadil Martin Trapl, jenž dal Sokolovu dvoubrankový náskok. Poprvé se tak do kabin jde lépe hostům. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Hosté se hned natlačili před domácí branku a znovu se z toho zrodila střela, která mířila na Lavingera, ale obrana Děčína ji zneškodnila.
     
    20:48
    Medvědi se pak dostali na druhou stranu, Jaroslav Hašek střílel z levé strany, ale Fečo byl na správném místě. Hned na to mířili hosté do děčínského teritoria.
     
    21:25
    A tam si hned připravili další šanci, která mohla skončit třetím gólem. Jenže jeden z hostujících útočníků napálil kotouč do tyčky děčínské branky!
     
    22:24
    Jan Chovanec našel svou přihrávkou Jana Chmelaře a ten zblízka vystřelil. Znovu ovšem zaúřadoval David Fečo a Děčín se tak na dostřel hostům nedostal.
     
    22:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Z následné akce inkasují Medvědi třetí hostující zásah. MARTIN TRAPL se trefil zblízka a Lavinger nemohl s jeho přesně mířenou střelou nic dělat – 0:3. Baníci tak mají už velmi pohodlný náskok a nutno říci, že zasloužený. Zatím jsou lepším týmem na děčínském ledě. Asistence: Martin Strunz.
     
    23:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned po vhazování se domácí natlačili před hostující klec a poprvé rozvlnili síť za Fečovými zády. JAROSLAV HAŠEK se v těsném prostoru před brankou hostů nemýlil a svou střelou propálil jinak bezchybného Feča – 1:3. Hostující brankář tak přišel o své čisté konto a Medvědi se dost možná vrátili zpět do zápasu. Asistence: Ondřej Hříbal a Pavel Zajan.
     
    24:03
    Po dalším vhazování ve středu hřiště se děčínští hokejisté znovu dostali před branku Sokolova, kde nebezpečně pálil Michal Oliverius. Jeho střela ale skončila na Fečovi, který raději hru přerušil.
     
    24:28
    Medvědy jako kdyby po první brance pokropili živou vodou. Je jich plné kluziště a nyní vyslal na Feča další střelu. Ta ovšem končí na obránci Hohlovi.
     
    24:49
    Z dalších menšího tlaku Medvědů se hosté vymanili za cenu zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu zpět do jejich pásma.
     
    25:05
    Po chybě domácí obrany, která chtěla vyhodit kotouč do středního pásma, zachytil puk na modré čáře Ondřej Šafář, který hned vystřelil. Mířil ale jen vedle pravé tyče děčínské branky.
     
    25:56
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Ondřej Šafář – 2 min., držení protihráče).
     
    25:56
    Šafář přidržel soupeře a dostává dvě minuty. Medvědi mají šanci dostat se hostům na dostřel jediné branky v přesilové hře.
     
    26:34
    A už jsou nastehováni v útočném pásmu, kde několikrát vystřelili na branku Baníku, Fečo ale pro jistotu zastavil skákající kotouč a přerušil hru.
     
    27:01
    Radim Vacek se snažil pálit z otočky, jeho úmysl ale vystihl Petr Přindiš a okamžitě vyhodil kotouč až před domácí branku.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., podražení).
     
    27:43
    Jenže přesilovka končí. Hašek dostává dvě minuty za podražení a putuje na trestnou lavici. Chvilku se bude hrát ve čtyřech.
     
    27:56
    Hosté v plném počtu.
     
    27:59
    Jenže ne na dlouho. Přindiš dostává dvě minuty za hákování a pokračuje se tedy ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:23
    Jenže Michal Oliverius dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté tak budou hrát čtyři na tři.
     
    28:45
    Martin Weinhold měl na holi čtvrtou branku. Dostal přihrávku na levý kruh a před ním zívala úplně prázdná děčínská branky. Jenže ten svou střelou poté kotouč napálil jen do boční sítě děčínské branky!
     
    29:14
    Pokračuje sokolovský zámek v útočném pásmu a Medvědi se nemohou vymanit, aby vyhodili puk až před branku Davida Feča.
     
    29:43
    Medvědi jsou ve čtyřech.
     
    29:59
    A hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Mezitím se domácí dokázali osvobodit a odcházejí střídat.
     
    30:23
    Děčín je také kompletní a po delší době se hraje v klasickém počtu na obou stranách. Medvědi jsou opět svírání ve vlastním pásmu hosty a čelí tak jejich tlaku.
     
    31:03
    Daniel Volráb mohl jet s Jaroslavem Haškem do úniku, v momentě přihrávky na druhého jmenovaného zasáhla hůl Adama Rulíka kotouč a hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    32:21
    Zakázané uvolnění Sokolova a hra se tak stěhuje po delší době do útočného pásma Medvědů. Vhazovat se bude po Fečově pravé ruce.
     
    32:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou hostům na dostřel jediné branky. Po pěkné souhře dostal od Jana Kaltenböcka nabito na vrchol levého kruhu MICHAL OLIVERIUS a kapitán děčínského týmu pak trefil odkrytou část Fečovy branky a nekompromisně ho prostřelil – 2:3. Asistence: Jan Kaltenböck.
     
    32:56
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Roman Kašpar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:04
    Ondřej Hříbal se ocitl tváří v tvář Fečovi, ale pouze přestřelil. Nebyl tak daleko od vyrovnávací branky.
     
    33:43
    Velký tlak měli domácí před sokolovskou brankou, z něho se ale hosté dokázali vymanit a okamžitě vyhazují kotouč až před branku Lukáše Lavingera.
     
    34:49
    Z pravého kruhu pálil Jan Kaltenböck a po jeho dělovce se zaskvěl brankář hostů Fečo, který jeho prudkou střelu ukryl ve své lapačce a přerušil hru.
     
    34:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    35:18
    Sledujeme útočnou hru z obou stran, oba celky předvádějí velmi dobrý výkon a takový hokej se divákům musí rozhodně líbit.
     
    35:47
    Hosté se snažili projít do děčínského pásma, ale Patrik Balcar vystihl jejich rozehrávku a průnik tak zastavil. Na opačnou stranu tak míří zase Medvědi.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jakub Loukota – 2 min., hákování).
     
    36:19
    Loukota zahákoval soupeře a dostává dvě minuty. Sokolovští tak mají šanci odskočit zpět na rozdíl dvou branek, neboť budou hrát přesilovou hru.
     
    36:59
    Zajan se ve vlastním oslabení prosmýkl obranou hostů, nabruslil si zpoza Fečovy branky těsně před něho, ale ke střele se nedostal. Znovu zakročila obrana Baníku, která už zaváží kotouč do útočného pásma.
     
    37:46
    Děčínští získali kotouč v obranné třetině a okamžitě ho vyhazují až před sokolovskou branku. Pošetřili tak další cenné vteřiny ze svého oslabení, které se chýlí ke konci.
     
    38:19
    Medvědi jsou kompletní.
     
    38:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Hříbal – 2 min., podražení).
     
    38:34
    Ale už to znovu neplatí. Hříbal inkasuje dvě minuty za podražení a je tu další početní výhoda pro sokolovský celek. Vhazovat se bude před Lukášem Lavingerem, konkrétně po jeho levé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    Radomír Vaněk získal puk a hned ho odpálil až před hostující branku. Medvědi se pak dostali do šance ve vlastním oslabení, ale jejich střela mezi tři tyče nezamířila.
     
    39:45
    Po vhazování v medvědím teritoriu se puk dostal k Danielu Volrábovi, jenž ho poslal až před Feča. Vypadá to, že v této části hry se už nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je minulostí. V něm padly tři branky. Hosté se dostali do tříbrankového náskoku, když se ve třiadvacáté minutě trefil Martin Trapl a s Medvědy to nevypadalo vůbec dobře. Jenže o necelou minutu později poprvé rozvlnil hostující síť Jaroslav Hašek, jenž tak vrátil Děčín zpět do hry. A ve třiatřicáté minutě pak zavelel kapitán týmu Michal Oliverius, jenž z levé strany propálil Feča a dal tak Medvědům kontaktní branku. Rozhodně nás tak čeká ještě hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Domácí hokejisté jsou v plném počtu.
     
    40:49
    Matěj Zadražil střílel z levé strany a provětral tak lapačku Lukáše Lavingera, ten hned získaný kotouč poslal mezi své spoluhráče, kteří míří na opačnou stranu.
     
    41:23
    Jenže hosté sebrali Medvědům okamžitě puk a namířili si to zpět do jejich teritoria, kde jejich střelu znovu pokryl domácí brankář, který vykopl puk svým levým betonem.
     
    42:35
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:42
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., podražení).
     
    42:42
    Síly na ledě se srovnají a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Hašek dostává dvě minuty za podražení.
     
    42:57
    Šafář přidržel pronikajícího domácího hráče a dostává dvě minuty. Medvědi hrají přesilovku čtyři na tři.
     
    43:27
    Hosté se osvobozují.
     
    43:47
    Tomáš Rohan inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění, když nešetrně srazil k zemi Zajan, jenž se jen těžko zvedá z ledu.
     
    44:42
    Medvědi jsou kompletní.
     
    44:57
    Hosté jsou ve čtyřech a domácí hrají přesilovku pět na čtyři. Hra je nyní dost častou kouskována. Vhazovat se bude po pravici Davida Feča.
     
    45:36
    Kuběna sprintoval za kotoučem do útočného pásma, ale stíhal ho Jan Kaltenböck, který mu sebral kotouč a na druhé straně pak měl šanci Volráb, ale branku netrefil.
     
    46:09
    Jaromír Chmel přidržel hostujícího Osmíka v jasné šanci a sudí nařizuje trestné střílení!
     
    46:21
    Lavinger při nájezdu sekl Osmíka, nájezd se bude opakovat a Lavinger navíc dostane dvě minuty za sekání.
     
    46:21
    Lukáš Lavinger si povyjel z branky a poté střelu Osmíka chytá do své lapačky.
     
    46:52
    Pavel Zajan ujel úplně všem, dostal se do samostatného úniku a David Fečo si připisuje bravurní zákrok! Jen díky němu není vyrovnáno!
     
    47:00
    Pavel Zajan dostává pětiminutový trest a trest ve hře za bodnutí špičkou hole.
     
    47:16
    Hosté hrají dvojnásobnou přesilovou hru a už se usadili v děčínském pásmu. Až nyní domácí vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    48:21
    Medvědi jsou ve čtyřech hráčích.
     
    48:43
    Hosté mají před sebou ještě přes tři minuty početní výhody a už se znovu natlačili před branku domácího celku. Rána Šika ale skončila mimo tři tyče a domácí hráč se osvobozují.
     
    49:17
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolovští jdou zpět do dvoubrankového náskoku. MARTIN OSMÍK dostal přihrávku na pravou stranu a poté zasunul kotouč pod levou rukou Lukáše Lavingera, ten na puk nedosáhl – 2:4. Asistence: Matěj Zadražil.
     
    49:46
    Radim Vacek zachytil kotouč a poslal ho až před branku hostů.
     
    49:58
    Jaromír Chmel nyní zbytečně oslabuje svůj tým a dostává dvě minuty za krosček a hosté budou hrát další početní výhodu pět na tři.
     
    50:41
    Další vyloučení na straně Děčína. Radomír Vaněk dostává dvě minuty za sekání a desetiminutový osobní trest za nesportovní chování a Medvědy tak čekají těžké chvíle před vlastní brankou.
     
    51:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté svou dlouhou přesilovou hru využívají. Z pravé strany prostřelil Lavingera VOJTĚCH ŠIK a zřejmě tak rozhoduje toto utkání. Medvědi už ztrácejí tři branky. Asistence: Tomáš Harkabus a Pavel Kuběna.
     
    52:22
    Děčín je už ve čtyřech.
     
    52:22
    Další vyloučení Medvědů. Michal Oliverius dostává dvě minuty za podražení a hosté budou hrát znovu pět na tři.
     
    53:30
    Medvědi jsou ve čtyřech a hned se osvobozují vyhozením kotouče až před Feča.
     
    53:57
    Lukáš Lavinger si připsal další zákrok, když zlikvidoval střelu Michálka od modré čáry a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:22
    Domácí celek je v plném počtu po velmi dlouhé době. Hra se častými vyloučeními hodně kouskuje a i nyní je přerušena. Vhazovat se bude znovu po levici Lavingera.
     
    55:40
    Michal Oliverius svou střelou jen těsně minul branku hostů. Hra je přerušena, v rohu kluziště probíhá souboj mezi Haškem a Přindišem. Bude se tak zřejmě znovu vylučovat.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Šafář – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    55:40
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Rohan – 2 min., napadení).
     
    56:32
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Michálek – 2 min., podražení).
     
    56:32
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    57:08
    Medvědi ostřelují Feča, ale hostující brankář drží svůj tým. Volráb střílel z levé strany, ale ani tato střela mezi třemi tyčemi nekončí.
     
    57:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Až nyní se to povedlo. Souhru před brankou hostů zakončil přesnou střelou DANIEL VOLRÁB a Medvědi tak vykřesali jiskru naděje – 3:5. Asistence: Jan Kaltenböck a Michal Oliverius.
     
    58:16
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    58:16
    Oddechový čas si bere lavička Sokolova.
     
    58:16
    Medvědi hrají se šesti hráči. Děčínská branka je prázdná.
     
    58:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté vyhodili kotouč do středního pásma, kde ho do opuštěné klece zavezl MARTIN TRAPL – 3:6. Je hotovo. Bez asistence.
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vojtěch Šik – 2 min., hákování).
     
    59:44
    Utkání se už jenom dohrává s pukem na holích domácích hráčů. Ti už vědí, že je zápas ztracen.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté vítězí o tři branky a z děčínského ledu tak vezou všechny tři body.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:41:50)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Hašek (Hříbal, Zajan), 33. Oliverius (Kaltenböck), 58. Volráb (Kaltenböck, Oliverius) – 14. Rohan (Čejka), 19. Trapl (Harkabus), 23. Trapl (Strunz), 50. Osmík (Zadražil), 52. Šik (Harkabus, Kuběna), 59. Trapl


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Balcar, Loukota – Zajan, Hašek, Volráb – Vacek, Faigl, Oliverius – Chovanec, Kopta, Chmelař
    HC Baník Sokolov: Fečo – (Hruška) – Weinhold, Rulík, Šafář, Šik, Michálek, Hohl, Přindiš – Zadražil, Harkabus, Rohan – Kuběna, Osmík, Strunz – Šmejc, Kašpar, Trapl – Rezek, Čejka, Račanský

    Rozhodčí: Knapík – Hynčica, Mašek

    Diváci: 433
    thejrc.org