Barys – CSKA Moskva 5:3 (kon.) | Omsk – HC Slovan 5:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jokerit 0:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:3 (0:1, 4:0, 1:2)
CSKA Moskva
Neděle 05.11.2017, 12:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Linden VEY - 5:3
     
    58:58
    Astana právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick. LINDEN VEY trefuje prázdnou bránu ze své poloviny O výhře domácích už asi nikdo nepochybuje. Asistence: Nigel Dawes a Martin St. Pierre.
    41:57 Michail PAŠNIN - 4:3
     
    41:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek pokračoval v aktivní hře, jeho aktivita byla odměněna další brankou. Výborně vypálil MICHAIL PAŠNIN, který překonal domácího brankáře.
    40:10 Kirill PETROV - 4:2
     
    40:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hned z kraje třetí třetiny dává hostující celek důležitý gól. Snižuje na rozdíl dvou branek. Od modré čáry vypálil Bogdan Kiselevič, jehož pokus před bránou výborně tečoval mimo dosah brankáře KIRILL PETROV. Asistence: Bogdan Kiselevič.
    36:07 Martin St. Pierre - 4:1
     
    36:07
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná přesilovková akce! Linden Vey našel u druhé tyčky zcela volného MARTINA ST. PIERREA, který kotouč nejprve zpracoval, a pak zakončoval do odkryté branky. Asistence: Linden Vey.
    29:32 Linden VEY - 3:1
     
    29:32
    Astana právě vstřelila branku!
    Krátce před polovinou zápasu přidávají domácí hokejisté třetí branku. Po rychlé akci spoluhráčů se z předbrankového prostoru prosazuje LINDEN VEY. Střílenou přihrávku spoluhráče usměrnil jemnou tečí do branky. Asistence: Nigel Dawes a Kevin Dallman.
    23:15 Linden VEY - 2:1
     
    23:15
    Astana právě vstřelila branku!
    Gól v přesilovce a domácí otáčejí zápas. LINDEN VEY dostal přihrávku a naznačil pohyb k modré čáře. Díky tomu Kirill Petrov vyklidil svou pozici, a tak měl Vey volný prostor. Jeho rána z kruhu zapadla přesně do brány. Asistence: Martin St. Pierre.
    21:01 Talgat ŽAJLAUOV - 1:1
     
    21:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Nikita Nestěrov velmi špatně přihrál. Do útočného pásma dostal puk Martin St. Pierre. Ten následně přenechal kotouč spoluhráči. TALGAT ŽAJLAUOV se dostal před branku, položil si brankáře a snadno poslal kotouč do honí části brány. Asistence: Martin St. Pierre.
    04:23 Kirill PETROV - 0:1
     
    04:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Z první výraznější šance se hosté dostávají do vedení. Po pěkné přihrávce spoluhráče dokázal kotouč do protipohybu brankáře poslat KIRILL PETROV. Asistence: Valerij Ničuškin a Bogdan Kiselevič.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 22. Žajlauov (St. Pierre), 24. Vey (St. Pierre), 30. Vey (Dawes, Dallman), 37. St. Pierre (Vey), 59. Vey (Dawes, St. Pierre) – 5. K. Petrov (Ničuškin, Kiselevič), 41. K. Petrov (Kiselevič), 42. Pašnin


    Barys Nur-Sultan: Kudrjavcev (H. Karlsson) – Dallman, Dietz, M. Semjonov, Southorn, Polochov, Lipin, Savčenko, Orechov – St. Pierre, Dawes, Vey – Gurkov, Žajlauov, R. Starčenko – Ševčenko, V. Nikulin, Puškarjov – Sagadajev, Lichotnikov, Akolzin.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Kiselevič, Naumenkov, Nestěrov, Marčenko, Ar. Sergejev, Pašnin, Mjasiščev – K. Petrov, Al. Popov, Ničuškin – Okulov, Grigorenko, Kaprizov – Andronov, Tělegin, V. Žarkov – Kuzmenko, Scott, P. Karnauchov – Světlakov.

    Diváci: 10 0086
    thejrc.org