St. Louis – Toronto 6:4 (kon.) | Boston – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 5:4 (1:0 po s.n.)
Philadelphia – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 4:5 (po pr.)
Minnesota – Chicago 0:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Detroit 0:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:4 (0:1, 3:0, 3:3)
Toronto Maple Leafs
Neděle 05.11.2017, 00:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:13 Tyler BOZAK - 6:4
     
    53:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Matt Martin nádhernou diagonální přihrávkou z levého křídla našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího TYLERA BOZAKA, který do jeho parádního pasu vložil hůl a puk po ledě o levý beton Jakea Allena poslal k pravé tyči! Timeout pro domácí Blues. Asistence: Matt Martin.
    50:10 Connor BROWN - 6:3
     
    50:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zach Hyman si potáhl na levém křídle puk k bráně a poté ho předložil z úhlu CONNOROVI BROWNOVI, který v jízdě a pádu zamířil po ledě z mezikruží a blízkosti do prázdné brány! Asistence: Zach Hyman a Andreas Borgman.
    47:52 Alex PIETRANGELO - 6:2
     
    47:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Frederik Andersen neudržel střelu od modré čáry a v levém kruhu se dostal k dorážce ALEX PIETRANGELO, který bez přípravy napálil puk mezi nohama klečícího Nikity Zajceva pod horní tyč! Blues vedou nad Maple Leafs už 6:2! Asistence: Alexander Steen a Vladimir Tarasenko.
    42:24 Vladimír SOBOTKA - 5:2
     
    42:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Paul Stastny vyhrál souboj za bránou a zpětnou přihrávkou zpoza ní našel v pravém kruhu Alexandera Steena, který puk nahodil směrem na vzdálenější levou tyč a VLADIMÍR SOBOTKA ho z blízkosti nastavenou čepelí hole dorazil do prázdné brány! Blues mají zpět svůj náskok. Asistence: Alexander Steen a Paul Stastny.
    42:07 Tyler BOZAK - 4:2
     
    42:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Matt Martin krásnou přihrávkou napříč brankovištěm přenesl hru zleva doprava a Mitchell Marner na vzdálenější tyči z ostrého úhlu a blízkosti orazítkoval bližší spojnici pravé a horní tyče. Vzápětí se ale dostal k puku za bránou a zpětnou přihrávkou našel TYLERA BOZAKA, který střelou bez přípravy zamířil z levého kruhu pod horní tyč! Rychlá odpověď. Asistence: Mitchell Marner a Matt Martin.
    41:22 Magnus PÄÄJÄRVI - 4:1
     
    41:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nazem Kadri nedokázal před bránou uklidit puk z otočky do bezpečí, čehož využil MAGNUS PÄÄJÄRVI a nad lapačkou Frederika Andersena zamířil do sítě! Blues vedou po chybě Leafs 4:1!
    30:26 Alex PIETRANGELO - 3:1
     
    30:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ALEX PIETRANGELO po přihrávce Braydena Schenna napříč útočným pásmem tak dlouho v pravém kruhu naznačoval střelu, až vytáhl Frederika Andersena z brány a už to vydalo, že z nulového úhlu nemůže zakončit, jenže domácí kapitán to udělal báječně, když si hodil puk z forhendu na bekhend a z více než nulového úhlu puk zasunul po ledě do sítě! Úžasný gól! Asistence: Brayden Schenn a Jaden Schwartz.
    27:10 Joel EDMUNDSON - 2:1
     
    27:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Brayden Schenn si na vrcholu mezikruží potáhl puk doprava a Frederik Andersen jeho střelu zápěstím dobře vyrazil, proti následné dorážce JOELA EDMUNDSONA z pravého kruhu a ostrého úhlu už byl ale bezmocný! Máme tu obrat. Asistence: Brayden Schenn a Jaden Schwartz.
    22:33 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    22:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jaden Schwartz na vrcholu levého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Braydena Schenna napřáhl bez přípravy k tvrdé ráně s příklepem, která se od hole jednoho z clonících hráčů Maple Leafs odrazila do vzduchu a Frederik Andersen ji vyrazil pouze před sebe, čehož využil VLADIMIR TARASENKO a bekhendem zády k bráně poslal puk do brány! Vladimir Tarasenko bodoval proti Torontu v šestém zápase v řadě! Neuvěřitelná série. Asistence: Jaden Schwartz a Brayden Schenn.
    09:16 Andreas BORGMAN - 0:1
     
    09:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Matt Martin na levém křídle zavezl puk k útočné modré čáře a poté krásnou přihrávkou napříč útočným pásmem našel na pravé straně ANDREASE BORGMANA, který převzal puk za jízdy a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 0:1! Asistence: Matt Martin a Connor Carrick.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 23. Tarasenko (Schwartz, B. Schenn), 28. Edmundson (B. Schenn, Schwartz), 31. Pietrangelo (B. Schenn, Schwartz), 42. Pääjärvi, 43. Sobotka (Steen, Stastny), 48. Pietrangelo (Steen, Tarasenko) – 10. Borgman (M. Martin, C. Carrick), 43. Bozak (Marner, M. Martin), 51. Co. Brown (Hyman, Borgman), 54. Bozak (M. Martin)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Sobotka, Stastny, Steen (A) – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Jaškin, Sundqvist, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Thorburn. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, C. Carrick, Borgman, N. Zajcev – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Marleau, Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Kapanen – M. Martin, Bozak (A), Marner. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Chris Lee, Francois StLaurent. Čároví: Tony Sericolo, Andrew Smith

    Diváci: 19046
    thejrc.org