St. Louis – Toronto 6:4 (kon.) | Boston – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 5:4 (1:0 po s.n.)
Philadelphia – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 4:5 (po pr.)
Minnesota – Chicago 0:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Detroit 0:4 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:5 (0:0, 2:2, 2:2 - 0:1)
New York Rangers
Neděle 05.11.2017, 00:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:08 Kevin SHATTENKIRK - 4:5
     
    61:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Domácí propadli v útočném pásmu, čímž Jezdcům dovolili přečíslení dvou na jednoho. Rick Nash akci vyřešil přihrávkou z levého kruhu, kotouč přistál na hokejce rozjetého KEVINA SHATTENKIRKA a ten svižným zakončením propálil přesunujícího se Luonga. Asistence: Rick Nash, J. T. Miller.
    58:04 Vincent TROCHECK - 4:4
     
    58:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak sezdá, že dnešní utkání prostě má skončit remízou. Při hře bez brankáře to vzal na sebe VINCENT TROCHECK, který se projel na pravé straně a nechytatelnou střelou puk vyslal přesně pod břevno brány. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    57:54
    Luongo jde na střídačku a Florida má šest hráčů v útočném pásmu.
    51:25 Rick NASH - 3:4
     
    51:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují. Miller nejprve zavezl kotouč do útočného pásma a poté zadovkou z levého kruhu oslovil Ryana McDonagha. Tvrdá střela hostujícího kapitána by sama o sobě zřejmě neznamenala gól, avšak dobře postavený RICK NASH kotouč jemně tečoval a na to Luongo nemohl reagovat. Asistence: Ryan McDonagh, J. T. Miller.
     
    49:35
    Napadající Connor Brickley (FLA) teď podrazil soupeře a odsedí si dvě trestné minuty.
    48:45 Keith YANDLE - 3:3
     
    48:45
    Florida právě vstřelila branku!
    A znovu máme vyrovnáno. Domácí vyhráli vhazování po pravici Henrika Lundqvista a následně puk posunuli na modrou čáru. Tam se kotouče ujal KEITH YANDLE, jenž jej bleskově nahodil na bránu a zkoprnělému brankáři střela prošla kolem tyče. Zdá se, že Lundqvist toho moc neviděl, neboť reagoval hodně opožděně. Asistence: Jamie McGinn, Aleksander Barkov.
    45:18 Michael GRABNER - 2:3
     
    45:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Poprvé v utkání se hosté dostávají do vedení. Jeden z hráčů Rangers kotouč zastavil ještě v útočném pásmu a posléze obloučkem našel osamoceného MICHAELA GRABNERA. Rakušan se nacházel před Luongem, se kterým si poradil rychlým přehozením kotouče na forhend a zakončením do horní části brány. Asistence: Jesper Fast.
     
    43:12
    Hosté dvakrát chybovali na vhazování. To samozřejmě přináší dvouminutová trest, který odsedí Chris Kreider (NYR).
    38:58 Kevin SHATTENKIRK - 2:2
     
    38:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek v závěru vyrovnává. Přeci jenom se Jezdci usadili v útočném pásmu a následně šla přihrávka od mantinelu na KEVINA SHATTENKIRKA. Bývalý obránce St. Louis se s tím nepáral a rychlou střelou zápěstím skóroval do horního rohu Luongovy brány. Asistence: J. T. Miller.
     
    36:11
    Po zisku kotouče se dopředu rychle vydal McCann. Domácí útočník zakončil přečíslení dvou na jednoho, nicméně střela šla pouze do Lundqvista.
     
    35:43
    Přesilová hra Rangers je předčasně u konce. Pavel Bučněvič (NYR) hrál se zlomenou hokejkou a odsedí si dvouminutový trest.
     
    35:10
    Obrovská šance. Kreider si našel prostor na levé straně, kam dostal přihrávku, ale Luongo se proti zakončení fantasticky přesunul.
     
    34:36
    Hosté dostanou šanci na vyrovnání. Jevgenij Dadonov (FLA) je penalizován za vysokou hůl, kterou trefil Staala.
    34:14 Colton SCEVIOUR - 2:1
     
    34:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže zničehonic je tady druhá branka domácích! Znovu to byla stejná lajna, která u Lundqvista způsobily velké zmatky. Po střele Ekblada se kotouč zastavil v chumlu hráčů, jeden zákrok ještě hostující brankář zvládl, avšak na dorážku od COLTONA SCEVIOURA již nestačil. Puk si to namířil přesně mezi nohy překvapeného Lundqivsta. Asistence: Derek MacKenzie, Michael Haley.
     
    32:52
    Skjei se vydal za bránu, ale posléze šikovnou zadovkou oslovil Matse Zuccarella. Norský útočník měl dost prostoru, ale rychlým zakončením trefil Luonga.
     
    29:30
    Na lavici hanby putuje Mike Matheson (FLA), jenž se provinil držením protihráče.
    27:54 Nick HOLDEN - 1:1
     
    27:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Hosté kotouč dobře podrželi na levé straně útočného pásma a po následném nahození se puk odrazil přesně před NICKA HOLDENA. Obránce newyorského celku nevymýšlel nic světoborného, načež tvrdou střelou z vrcholu pravého kruhu našel prostor nad pravým betonem Roberta Luonga. Asistence: Ryan McDonagh, Jesper Fast.
    23:11 Colton SCEVIOUR - 1:0
     
    23:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Výborný vstup do druhé třetiny je Pantery potvrzen úvodní brankou zápasu. Po zmatcích před bránou se kotouče ujal Haley, který jej bekhendem nahodil zpět na Lundqvista. Puk sice nemířil mezi tři tyče, ale COLTON SCEVIOUR ho dokázal usměrnit přesně pod břevno brány. Asistence: Michael Haley, Derek MacKenzie.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 24. Sceviour (Haley, MacKenzie), 35. Sceviour (MacKenzie, Haley), 49. Yandle (J. McGinn, Barkov), 59. Trocheck (Huberdeau) – 28. Holden (McDonagh, Fast), 39. Shattenkirk (J. T. Miller), 46. Grabner (Fast), 52. Rick Nash (McDonagh, J. T. Miller), 62. Shattenkirk (Rick Nash, J. T. Miller)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle (A), Ekblad, McCoshen, Pysyk, Matheson, Petrovic – Huberdeau, Barkov (A), Dadonov – Brickley, Trocheck, Vrbata – J. McGinn, McCann, Bjugstad – Haley, MacKenzie (C), Sceviour.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Kampfer, M. Staal, Holden – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), K. Hayes, Zuccarello (A) – Vesey, Carey, J. T. Miller – Grabner, Fast, Desharnais.

    Rozhodčí: Pochmara, St. Pierre – Devorski, Nagy

    Diváci: 15 036
    thejrc.org