St. Louis – Toronto 6:4 (kon.) | Boston – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 5:4 (1:0 po s.n.)
Philadelphia – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 4:5 (po pr.)
Minnesota – Chicago 0:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Detroit 0:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 05.11.2017, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Wild to znovu zkouší s šesti bruslaři v poli, už se jim ale nedaří jakkoliv ohrožovat Crawfordovu svatyni. Chicago se navíc několikrát pokoušelo trefit prázdnou klec a v jednom z případů se předvedl Koivu jako zdatný brankář, když na brankové čáře fantasticky zastavil jeden z pokusů!
    58:23 Alex DEBRINCAT - 0:2
     
    58:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Minnesota to zkusila bez brankáře a přichází zřejmě definitivní rozhodnutí. V souboji u mantinelu si počínal Toews v souboji se Stewartem na hranici pravidel, rozhodčí ale situaci pustil a ALEX DEBRINCAT snadno poslal puk do prázdné klece.
    Asistence: Jonathan Toews.
    54:18 Arťom ANISIMOV - 0:1
     
    54:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks jdou ale přesto do vedení! Nakonec se jim přeci jen podařilo rozprostřít přesilovkové rozestavení. Schmaltz předal puk Keithovi, jehož citlivé nahození jemně tečoval ARŤOM ANISIMOV přesně mezi Dubnykovy betony!
    Asistence: Duncan Keith, Nick Schmaltz.
     
    52:06
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Luke Kunin – 2+2 min. , vysoká hůl).
     
    47:26
    Koivu se ocitl téměř sám před Crawfordem, který vyjel daleko mimo klec. Útočník Wild se jej pokusil obelstít táhlou kličkou, následná střela ale skončila opět v brankářově výstroji! Neskutečný výkon maskovaných mužů.
    43:48
     
    43:48
    Další obrovská šance Minnesoty! Granlund povedenou uličkou našel Spurgeona, jenž si najel až do oblasti kruhu a pokoušel se propálit vyjetého Crawforda. Nikoho asi v dnešním zápase nepřekvapí, že i v tomto souboji uspěl brankář!
     
    42:51
    Niederreiter vyslal luxusní přihrávkou do samostatného úniku Erica Staala. Útočník Minnesoty dobruslil až mezi kruhy a pálil do horního růžku. Ani teď se bezbrankový stav nemění, Crawford skvěle vychýlil dráhu střely lapačkou! Dnes je to v Xcel Energy Center jednoznačně zápas gólmanů.
     
    37:05
    Opět v hlavní roli Devan Dubnyk! Tentokráte zasáhl proti vyložené šanci Schmaltze, který dostal kotouč ideálně do volného prostoru, sám před přesouvajícím se gólmanem jej ovšem nedokázal zvednout. Brankář zasáhl betonem a Schmaltz se místo gólové oslavy jen zklamaně dívá ke stropu haly.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Matt Cullen – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:59
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Jonathan Toews – 2 min., podražení).
     
    25:23
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Mikko Koivu – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    24:42
     
    24:42
    Pánik zavezl kotouč do útočné třetiny a chytře hledal Alexe DeBrincata. Bohužel pro Chicago šla přihrávka DeBrincatovi na brusle a po odrazu od nich skvěle zasáhl Dubnyk, který předvedl bleskový přesun. Navíc mu možná trošku pomohla i tyčka!
     
    20:41
    Richard Pánik dobře zpracoval přihrávku, přičemž stál sám před Dubnykem! Byl k němu ovšem zády, a tak se po ledné otočce pokoušel najít na vzdálenější tyči volného Toewse a pro Minnesotu bylo velké štěstí, že puk zastavil obránce Suter.
    19:45
     
    19:45
    Chicago drtivé oslabení přečkalo. Zároveň je jisté, že Niederreiter neskóroval. Ze stoprocentní situace poslal kotouč do tyčky poloprázdné klece. Herní předmět poté jel souběžně s brankovou čarou, až jej Crawford naslepo zastavil betonem. Neskutečné!
     
    18:20
    Neuvěřitelný tlak Minnesoty, Crawford v brankovišti doslova čaruje! Navíc to vypadalo, že Niederreiter možná otevřel skóre, hra ale pokračuje dál a pravděpodobně se bude situace prohlížet dodatečně na videu.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Nick Schmaltz – 2 min., hákování).
     
    13:00
    Teď se ale mohli, nebo spíš měli, dostat do vedení! Po střele Rutty z pravého kruhu zachránila domácí tyčka! Poté se ještě jeden z Jestřábů dostal k dorážce do téměř odkryté klece, ale gól z toho není, DeBrincat totiž promáchl.
     
    11:43
    Kuninovu střelu z mezikruží příkladně zblokoval Jan Rutta, nebyl ale všem dnům konec! Puk se totiž odrazil přímo na hůl Erikssona a Crawford předvedl skvělý zákrok, když se rychle přemístil k bližší tyčce.
     
    06:25
    Velká šance Minnesoty! Po účelné rychlé akci se do zakončení z mezikruží dostal Granlund, ke své smůle měl ale kotouč na bekhend. Střela byla i přes tuto okolnost velice kvalitní a Crawford musel rychle máchnout vyrážečkou.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 55. Anisimov (Keith, Schmaltz), 59. DeBrincat (J. Toews)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Reilly, Quincey – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Kunin, E. Staal (A), Niederreiter – Stewart, Eriksson Ek, M. Foligno – Ennis, Cullen, Winnik.
    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Franson, Keith (A), Seabrook, Rutta, C. Murphy, Kempný – Pánik, J. Toews (C), DeBrincat (A) – P. Kane, Schmaltz, Saad – Hayden, Anisimov, Sharp – Bouma, Wingels, Hartman.

    Rozhodčí: Watson, Nicholson – Mills, Driscoll

    Diváci: 19 218
    bahis siteleri