Pardubice – Plzeň 0:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 1:4 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 05.11.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Michal BULÍŘ - 3:4
     
    63:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácím nevyšel protiútok, kdy Jakub Lauko v přečíslení nepřihrál ideálně na Michala Poletína. Puk se dostal k vyjetému Lukešovi, jenž nerozehrál ideálně – MICHAL BULÍŘ jej obral o kotouč a dojel s ním do branky. Bez asistence.
    58:00 Dávid SKOKAN - 3:3
     
    58:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nakonec Piráti hodně rychle vyrovnávají na 3:3! Střela Juraje Valacha byla před brankou tečována DÁVIDEM SKOKANEM, jenž tak vrací domácí celek zpátky do hry o body. Asistence: Juraj Valach a Michal Vondrka.
    52:04 Dominik LAKATOŠ - 2:3
     
    52:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    DOMINIK LAKATOŠ se dostal k volnému kotouči na levé straně a bleskově puk poslal do pravé šibenice! Na tento pokus Štěpán Lukeš nemohl zareagovat. Asistence: Jan Ordoš a Jan Stránský.
    48:46 Dominik LAKATOŠ - 2:2
     
    48:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dočkává vyrovnání hodně šťastnou trefou! DOMINIK LAKATOŠ objížděl branku a dával kotouč do brankoviště, kde trefil brusli jednoho z bránících hráčů. Puk se následně dostal mezi betony Štěpána Lukeše. Bez asistence.
    21:13 Martin BAKOŠ - 2:1
     
    21:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná výhoda hostů je rychle využita! MARTIN BAKOŠ dostal přihrávku mezi kruhy, puk si stáhl a zakončil k levé tyčce. Štěpán Lukeš na střelu zblízka nedosáhl! Asistence: Martin Ševc a Lukáš Jašek.
    12:42 Michal VONDRKA - 2:0
     
    12:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla neskutečná kličkovaná MICHALA VONDRKY! Chomutovský útočník se rozjel proti Romanu Willovi, kterého neskutečně vymíchal a po vzoru Petera Forsberga zakončil do odkryté branky.
    09:54 Brett FLEMMING - 1:0
     
    09:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní akce domácího celku, na jejímž konci je BRETT FLEMMING. Roman Chlouba se dostal ke kotouči na modré čáře, který nahazoval na branku. Mezi kruhy se nejlépe zorientoval právě Flemming, jehož teč skončila v brance Romana Willa. Asistence: Roman Chlouba.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 10. Flemming (Chlouba), 13. Vondrka (TS), 58. Skokan (Valach, Vondrka) – 22. Bakoš (Ševc, Jašek), 49. Lakatoš, 53. Lakatoš (Ordoš, J. Stránský), 64. Bulíř


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Valach, Mrázek, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa, Grman – Tomica, Skokan, Vondrka – Poletín, Huml, J. Havel – Koblasa, Šťovíček, Lauko – Chrpa, Chlouba, V. Tomeček.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Ševc, Havlín, Šmíd, Jánošík, Derner, Kolmann – L. Krenželok, P. Jelínek, Jašek – Lakatoš, Redenbach, Bakoš – Ordoš, Bulíř, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, Bartovič.

    Rozhodčí: Hodek, Souček – Pešek, Zíka.

    Diváci: 4 089
    thejrc.org