Trnava – Ružomberok 1:1 (kon.) | Senica – Žilina 4:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 2:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (2:2)
FC Nitra
sk Neděle 05.11.2017, 17:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    V poslednej minúte zápasu sme svedkami aj tretieho domáceho striedania. Na trávnik sa ešte dostane Dawid Szymonowicz, ktorý vymení Róberta Gešnábela.
     
    77
    Posledné striedanie na strane hostí. Na ihrisko sa dostane aj Márius Charizopulos, ktorý nahradí Andreja Ivančíka. Ten tak svoju trojgólovú zbierku z tejto sezóny nerozšíri.
     
    73
    Druhé striedanie v podaní domáceho trénera Juraja Jarábka. Na ihrisko sa dostane aj tretí Brazílčan Cleber Silva Nascimento. Ten nahradzuje strelca úvodného gólu Petra Sládeka.
     
    60
    Tréner Ivan Galád posiela na trávnik hneď dvoch čerstvých hráčov. Po hodine hry sa zápas končí pre Reného Kotríka, ktorého nahradzuje Andrej Fábry. Takisto prichádza na trávnik aj Aurelien Ngeyitala, ktorý nahrádza Christiána Steinhübela.
     
    46
    Domáci tréner Juraj Jarábek urobil počas prestávky jednu zmenu vo svojej zostave. Z ihriska odišiel Denis Horník, ktorého nahradil ofenzívnejšie ladený Damián Bariš. Na stopérsky post sa tak zaradí Karol Karlík.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 1. Sládek (Chren), 43. Záhumenský – 25. Balaj (pen.), 28. Kóňa

    Karty:   31. Kuník (NIT), 47. Kotrík (NIT), 51. Vencl (NIT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:17.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Záhumenský, Horník (46. Bariš), Dobrotka (C), Chren – Paixao da Silva, De Oliveira Silva, Karlík, Gešnábel (90. Szymonowicz) – Sládek (73. Nascimento) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Bariš, Hamar, Nascimento, Szymonowicz.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Vencl, Chovanec – Kotrík (60. Fábry), Kóňa (C), Machovec – Ivančík (77. Charizopulos), Balaj, Steinhübel (60. Ngeyitala).
    Náhradníci: Kolmokov – Ngeyitala, Valenta, Fábry, Abrahám, Charizopulos.

    Rozhodčí: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni a Radoslav Bobko.
    thejrc.org