Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.)
Žilina – Poprad 1:2 (kon.) | Košice – Detva 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HK Poprad
sk Neděle 05.11.2017, 17:00 • Tipsport Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Klimenta z pravej strany z veľkého uhla trafil len Ivanova.
     
    49:00
    Dobrá pozícia pre popradského Dávida Bondru, ktorý skúsil z bekhendu prekvapiť Tomeka. Lapačka brankára Vlkov vystrelila do priestoru a puk napokon končí v nej.
     
    45:44
    Výborné prečíslenie domácich 2 na 1, Rogoň posunul puk voľnému Emilovi Švecovi, ktorý však z prvej namieril len do brankára Popradu!
     
    43:56
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Švihálek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    41:25
    Veľká šanca domácich, z ľavej strany pálil Stupka, no Ivanov puk vyrazil tesne vedľa svojej bránky!
     
    39:44
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Kučkin – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    39:36
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Svitana – 2 min., napadnutie).
     
    36:33
    Poprad dal gól!
    Poprad sa dostal do tlaku a napokon ho aj využil. Strela Andreasa Štraucha si ešte cestu do Tomekovej siete nenašla, no následne sa k puku na pravej strane dostal PATRIK SVITANA a nemal už problém trafiť odokrytú bránku žilinských Vlkov. Asistencie: Samuel Mlynarovič, Andreas Štrauch.
     
    32:17
    Žilina dala gól!
    Presilová hra domáceho tímu sa už blížila ku koncu, keď puk od modrej čiary z pravej strany nahodil na bránku hostí TOMÁŠ HARANT a ten na prekvapenie brankára Popradu končí v sieti! Skvelú prácu pred bránkou Ivanova však odviedol Emil Švec. Asistencie: Andrej Hatala, Michal Švihálek.
     
    31:42
    Príklep Lukáša Handlovského od modrej čiary, Ivanov je znovu pripravený! Puk síce vyrazil pred seba, no do priestoru, v ktorom nebol žiaden hráč domáceho tímu.
     
    30:30
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Česánek – 2 min., hákovanie).
     
    27:58
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Krempaský – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    27:17
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Heizer – 2 min., sekanie).
     
    22:59
    Parádny útok hostí, Svitana prešiel obranou Žiliny ako nôž maslom, našiel voľného Samuela Mlynaroviča, ktorý však z dobrej pozície namieril len do hrude Tomáša Tomeka.
     
    22:25
    Veľká možnosť domáceho tímu, Vlci v prečíslení 2 na 1. Holovič naservíroval puk ideálne Václavovi Stupkovi, ktorý však minul pravý horný roh popradskej bránky!
     
    20:18
    Obrovská šanca hostí, Poprad sa dostal do prečíslenia 2 na 1, ideálny puk k pravej tyči dostal Patrik Svitana, ktorý namieril do bránky Žiliny, no Tomáš Tomek predviedol bravúrny rozkľak a ľavým betónom zastavil puk!
     
    17:53
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Vartovník – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    14:32
    Obrovská šanca domácich, rýchlonohý Václav Stupka sa dostal do úniku, potiahol si puk do ľavej strany, no nedokázal ho prepasírovať pomedzi betóny Alexeja Ivanova.
     
    10:39
    V týchto momentoch sa ale dostali domáci do tlaku, Kučkin sa za bránkou hostí zbavil obrancu, následne prihrávkou hľadal voľného Tomáša Klimentu, no tento puk nebol úplne presný a Poprad sa tak dokázal oslobodiť.
     
    08:55
    Veľká šanca hostí. Pred Tomekom sa dostal k puku aktívny Vartovník, posunul puk voľnému Dávidovi Bondrovi, ktorý však tvrdou strelou spomedzi kruhov nemieril presne.
     
    02:21
    Poprad dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia, pretože strela LUKÁŠA VARTOVNÍKA z uhla i so šťastím zapadla za chrbát Tomáša Tomeka. Asistencie: Dávid Bondra, Jindřich Abdul.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 33. Harant (Hatala, Švihálek) – 3. Vartovník (Bondra, Abdul), 37. Svitana (Mlynarovič, Štrauch)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant (A), Hatala, Roman – Handlovský (C), Klimenta, Kučkin – Stupka, Holovič, Jurík – Švihálek, Švec, Rogoň – Váňa, Mendrej, Dolinajec
    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Ježek, Davydov, Fabian, Jáchym, McDowell, Česánek, Krempaský, Šterbák – Hvila, Heizer, Šitikov – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Vartovník, Abdul – Paločko Matej, Lichanec, Paločko Matúš

    Rozhodčí: Lauff, Lokšík – Korba, Gajan

    Diváci: 892
    bahis siteleri