Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.)
Žilina – Poprad 1:2 (kon.) | Košice – Detva 3:1 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 05.11.2017, 15:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:06 STAROSTA - 2:1
     
    64:06
    Trenčín dal gól!
    Nakoniec to zvládli domáci. Hecl šikovne podržal puk, potom ho okolo obrancu naservíroval pred odkrytú bránu, kde TOMÁŠ STAROSTA trafil.
    Asistencie: Marek Hecl, Marcel Hossa
     
    61:09
    Hossa vysunul Hecla, ten strelou z ľavého kruhu Košarišťana neprekonal.
     
    59:05
    Varga vybojoval puk pri mantineli, posunul sa s ním na pravý kruh. Mal ešte dobre postaveného Olveckého medzi kruhmi a tak mu puk posunul, pohotová strela Olveckého narobila Košarišťanovi mierne problémy, ale na dvakrát to zvládol.
     
    57:40
    Hunov príklep z pravého kruhu Valentovi vypadol, ale pomohli mu obrancovia, ktorý puk upratali.
     
    57:21
    Puk sa odrazil zo súboja za bránkou pred Košarišťana, Hossa ho trafil vo vzduchu, hosťujúci brankár podržal svoj tím reflexívnym zákrokom.
     
    52:05
    Langhammer udržal puk v útočnom pásme, potom sa ho zmocnil Huna a namiesto strely z otočky ešte šperkoval prihrávkou na Spilara, ktorý však z ľavej strany nevyzrel na Valenta.
     
    51:51
    Holenda si nakorčuľoval s pukom na pravé krídlo, prihral medzi kruhy, kde puk tečoval Mikula, ale len tesne vedľa ľavú žrdku.
     
    51:10
    Fruhaufovu ranu od modrej stlmil Košarišťan na hrudi, puk spadol pred bránkovisko, kde ho trafil Sojčík, ale tesne nad bránu.
     
    48:47
    Gašparovičova strela bola vyrazená na ľavý kruh, Mikula v snahe trafiť odkrytú bránu trafil žŕdku.
    37:44 MIKULA - 1:1
     
    37:44
    Trenčín dal gól!
    Štvrtú početnú výhodu v zápase Dukla využila pomerne rýchlo. Po vyhratom buly prišli dve prihrávky a na pravej strane pohotová strela Juraja Bezúcha, ktorá bola ešte tečovaná ONDREJOM MIKULOM a zapadla k pravej žrdke.
    Asistencie: Juraj Bezúch, Peter Ölvecký
     
    37:37
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Nádašdi – 2 min., krosček).
     
    37:35
    Mikula prihral od ľavého mantinelu voľmému Dlouhému, ten tesne minul bránu. Nasledoval tlak Dukly a skrumáž pred bránou,v ktorej prišlo k faulu hostí.
     
    33:45
    Huna nabral rýchlosť v strednom pásme a vrhol sa medzi obrancov Dukly, ktorí boli príliš rozostúpení. Už nestihli Hunu atakovať a ten sa dostal až k zakončeniu pred Valentom, ale bekhendový krátky blafák mu nevyšiel.
     
    31:18
    Uram vypracoval dve tutovky pre spoluhráčov, najprv od zadného mantinelu nabil medzi kruhy Suchému, ale ten neprepálil Valenta. Potom Uram čechral pred odkrytú bránu M.Sukeľovi, betón domáceho brankára výborne vystrelil a dorážku pokryl.
     
    29:54
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Dlouhý – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    24:09
    Rapáč sa vrútil do útočnej tretiny, puk prenechal Sukeľovi, ten v dobrej pozícii medzi kruhmi nedokázal nájsť priestor medzi brankárom a žŕdkou.
     
    18:41
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (M.Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    16:29
    Viacero hráčov Dukly sa vydalo k mantinelu bojovať o puk, ktorý však získali hostia a mierili do prečíslenia 3 na 2, ktoré mohol ešte podporiť vracajúci sa vylúčený hráč. Nakoniec zakončoval spomedzi kruhov Kriška, puk letel presne do stredu brány, kde ho pripravený Valent stlmil na hrudi.
     
    14:26
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Pacalaj – 2 min., držanie).
     
    10:45
    Dlouhý prenikol po ľavom krídle, pripravil parketu pre Hecla, ktorý švihom strieľal, ale Košarišťanova lapačka bola rýchla a úspešná.
     
    09:19
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Lištiak – 2 min., sekanie).
     
    07:54
    Langhammer naznačil pohyb za bránku, potom umne prenechal do tandemu Hunovi, ktorý nebezpečne vystrelil, Valent si priestor pri žŕdke postrážil.
     
    03:25
    Huna od zadného mantinelu prihral na ľavý kruh voľnému Langhammerovi, ten chcel prekonať Valenta strelou okolo vyrážačky, no trenčiansky brankár dobre zareagoval.
    00:31 KRIŠKA - 0:1
     
    00:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Prvá formácia Dukly začala veľmi laxne, už pri prvej akcii bránili Trenčania Urama nedôsledne, Valent jeho strelu z pravej strany pokryl. Následne Uram prenikol do pásma po ľavej strane, prihral voľnému MARTINOVI KRIŠKOVI a ten obstrelil brankára Valenta. Asistencia: Marek Uram.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 38. Mikula (Bezúch, Ölvecký), 65. Starosta (Hecl, Hossa) – 1. Kriška (Uram)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Kozák – Bezúch, P. Ölvecký, Sojčík – T.Varga, M. Hecl, Marcel Hossa – Gašparovič, R.Dlouhý, O.Mikula – Špankovič, J. Švec, D.Hudec – Pardavý ml.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Nádašdi, Luža, Tabaček, Moravčík, Pacalaj, Suchý, D.Devečka, J.Nemec – Kriška, M.Sukeľ, Uram – Rud.Huna, Langhammer, Spilár – B.Rapáč, Piatka, J.Sukeľ – Števuliak, A.Lištiak, A.Laco

    Rozhodčí: Kubuš, Fridrich – Šefčík, Junek
    thejrc.org