Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.)
Žilina – Poprad 1:2 (kon.) | Košice – Detva 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Detva
sk Neděle 05.11.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi celkami HC Košice a HC 07 Orin Detva, po výsledku 3:1 sa z výhry a troch bodov do tabuľky tešia domáci hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 27:17

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:13:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:15
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Ladislav Ščurko – 2 min., hákovanie).
     
    59:10
    Detva to ešte skúša hrou bez brankára.
     
    59:03
    Zdá sa, že sa už nič podstatné neudeje. Košičania si v dnešnom zápase pripíšu víťazstvo.
     
    58:20
    Prebiehajú posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    57:01
    Detva dala gól!
    Tak napokon je tu predsa len dramatizácia v podaní detvianskeho gólu. Hostia využili presilovú hru, postaral sa o to JOZEF TIBENSKÝ. Asistencia: Martin Chovan.
     
    56:37
    Košičania sa okamžite oslobodili a svojím pohybom v útočnej tretine znemožnili Detve vykorčuľovať.
     
    55:57
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Tomáš Klíma – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    55:28
    Košičania si ale vypracovali jednu z mála šancí v tretej tretiny. Opäť v nej mala prsty Kafkova formácia, ktorej ľavý krídelník má na svojom konte v dnešnom zápase už dva presné zásahy.
     
    54:43
    Detva prebrala iniciatívu na svoju stranu a postarala sa o niekoľko pekných kombinácií, na konci ktorých mali byť strelecké pokusy. Tie sme, žiaľ, postrádali.
     
    53:06
    Hostia teraz skúšali Habalovi puk prestrčiť pomedzi betóny, ani tadiaľ ale cesta neviedla. Nasledovať bude komerčná prestávka, počas ktorej si oba celky rozdajú taktické pokyny.
     
    52:53
    Košice už hrajú s piatimi korčuliarmi, sily na ľadovej ploche sa tak vyrovnali.
     
    52:17
    A ďalšie odpálenie puku. Čas na vyrovnanie sa Detve poriadne kráti, zdá sa pritom, že šancu na strelenie kontaktného gólu hostia nevyužijú.
     
    51:58
    Košičania puk následne dvakrát vyviezli do bezpečia.
     
    51:01
    Detva sa niekoľkými výbornými prihrávkami dostala do šance, na konci ktorej bola dobrá strela k vzdialenejšej žrdi. Striedačka sa už chcela tešiť, napokon ale puk skončil mimo priestoru bránky.
     
    50:28
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Christián Michalčin – 2 min., hákovanie).
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút.
     
    48:49
    Snaha hostí o prenesenie hry na opačnú stranu ľadovej plochy končí neúspešne, krížnu prihrávku totiž zachytila len pozorná košická defenzíva. Tá sa s rozohrávkou ponáhľať nebude.
     
    47:48
    Kafka našiel peknou zadovkou korčuľujúceho Hovorku, ktorý sa pozrel na bránku a zakončil k bližšej žrdi. Jeho pokus ale Adam Nagy výborne vytlačil na zadný mantinel.
     
    47:07
    Hostia sa napokon rozostavili v pásme, boli však výborne vytlačení do rohu kzliska, odkiaľ padajú góly skutočne len sporadicky. V tretej tretine sa toho zatiaľ veľa neudialo.
     
    46:47
    Šimon zachytil košickú rozohrávku a podržal puk pred bránkou Detvy, jeho spoluhráči už šprintujú k útočnej modrej čiare.
     
    45:36
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    45:27
    Martin Chovan rozohral s absolútnym prehľadom na pravú stranu a dal tak spoluhráčom možnosť kombinovať v pásme. Hostia si ale pred Habalom celkom nerozumeli, a tak o puk prišli.
     
    45:20
    Jendoľova prihrávka nebola vôbec jednoduchá, preto sa Košice dostali k odrazenému puku a zakončili. Tento puk Nagy radšej podržal a hru tak prerušil. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    44:30
    Tretia tretina je zatiaľ zo všetkých troch najpomalšia. Domáci sa totiž nemajú ponáhľať, navyše sa zdá, že Detva už rezignovala a do bezhlavého útočenia sa púšťať nebude.
     
    43:07
    Petráš sa prezentoval veľkou bojovnosťou a pretlačil sa do zakončenia, keď si obkorčuľoval až troch hráčov Detvy. Jeho zakončenie skončilo na pozornom Adamovi Nagyovi.
     
    42:26
    Medzičasom pokračujeme už s piatimi korčuliarmi na oboch stranách. Ako Košice, tak aj Detva, teraz pošlú na ľadovu plochu čerstvé sily.
     
    41:30
    Čížek sa na modrej pripravoval na poriadnu bombu, puk mu ale v rozhodujúcej chvíli prepadol popod čepeľ a Košice tak prišli o možnosť hrať v útočnej tretine.
     
    40:57
    Košičania ešte pokračujú vo svojej presilovej hre, Detva sa ale dobre bráni a súpera nepúšťa ani do vlastného pásma.
     
    40:16
    Úvodné buly tretej tretiny bolo vhodené. Budeme zvedaví, či sa ešte dočkáme výraznejšej zmeny skóre, alebo pôjde už len o prípadné kozmetické úpravy.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Za sebou máme už dve tretiny riadnej hracej doby. Po 18-minútovej prestávke vstúpia hráči do tretej tretiny za stavu 3:0. V druhej tretine sme videli dva góly v podaní Petra Kafku.

    Pomer striel po 2. tretine: 19:9

    Tretia tretina sa začne približne o 18:42.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:42
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Kuklev – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    39:20
    Prebieha záverečná minúta.
     
    38:54
    Gachulinec odkorčuľoval z ľadu s veľkými problémami. Zdalo sa, že má hráč Detvy problém so svojou nohou, a tak mu už na striedačku prichádza pomôcť košický lekársky tím.
     
    38:28
    Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny. Pri puku je Detva, drží ho ale len vo vlastnom obrannom pásme, odkiaľ sa strieľajú góly veľmi ťažko.
     
    37:30
    Pacan puk vyviezol v pozícii centra do stredného pásma a prihral na ľavé krídlo, následne však odkorčuľoval na striedačku. Jeho spoluhráči ho preto nasledovali.
     
    36:08
    Košice dali gól!
    Gól ale prišiel po návrate Ščurka na ľadovú plochu. Košice tak vedú pomerom 3:0, o čo sa postaral svojím druhým presným zásahom v zápase PETR KAFKA. Asistencia: Jakub Suja.
     
    35:38
    Detva hrá už s piatimi korčuliarmi, domáci hokejisti túto presilovú hru v tretí gól nepretavili.
     
    35:05
    Hra sa teraz prerušije až príliš často. Po Detve si nedali pozor ani Košice a aj tie sa dostali do postavenia mimo hry. Buly v strednom pásme, vhadzuje sa za košickou útočnou modrou čiarou.
     
    34:34
    Košičania sa usadili pred Adamom Nagyom a skúsili to strelou, ktorá ešte mala byť tečovaná. Nestalo sa tak, Nagy preto nemal problém zakročiť.
     
    34:28
    Ďalšie vyvezenie puku, tentokrát sa to skončilo postavením mimo hry. Oba celky pošlú na ľadovú plochu oddýchnutých korčuliarov.
     
    34:05
    Po nepresnej strele od morej čiary sa Detva dostala k puku a poslala ho cez všetky čiary až za bránku Habala.
     
    33:38
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Ladislav Ščurko – 2 min., hákovanie).
     
    32:53
    Košičania sa dostali do útočnej tretiny, tam bol puk pomerne dlho zašlipanutý pri mantineli. Domáci hokejisti ho napokon vyškriabali a dostali sa do šance, na 3:0 ale nezvýšili.
     
    31:51
    Dudáš teraz pri zadnom mantineli zbúral Fekiača, ktorý ešte stihol rozohrať. Súboj napokon neustál ani robustný košický bek, obaja kohúti sa tak už zbierajú z ľadu.
     
    31:13
    Celá situácia sa zopakuje ešte raz, veľmi rýchlo totiž prišli zbytočné zakázané uvoľnenie v podaní hostí.
     
    31:04
    Hostia sa teraz prezentovali hrou so zdvihnutou hokejkou. Udialo sa tak v pásme Košíc, hra sa preto presunie na opačnú stranu ľadovej plochy. Buly po pravici Adama Nagya.
     
    30:48
    Tibenský nabral rýchlosť s úmyslom dostať sa k puku odrazenému od zadného mantinelu, proti bol ale gólman Habal, ktorý vykorčuľoval zo svojej bránky a detvianskeho útočníka šikovne obohral.
     
    29:38
    Košičania puk niekoľkokrát poslali po mantineli do útočnej tretiny, v tomto priestore sa ale lepšie orientovala Detva, ktorá ho pohotovo vyhadzovala do bezpečného priestoru.
     
    28:42
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    28:36
    Toto už ale bolo o poznanie nebezpečnejšie! Až štvorica hráčov Detvy sa teraz dostala pred bránku Habala, ktorý bol na roztrhanie, keď musel niekoľkokrát zastaviť puk šmýkajúci sa po ľadovej ploche. Nanešťastie pre Detvu z toho lepšie zakončenie nebolo.
     
    27:36
    Martin Chovan korčuľoval pred bránkou s úmyslom cloniť Vladislavovi Habalovi vo výhľade, napokon sa to ukázalo ako zbytočný krok. Puk totiž skončil len na zadnom mantineli.
     
    26:58
    Táto presilovka bola zo strany Detvy zahraná veľmi zle, Habal síce stál pomerne často v podrepe, napokon ale zasahovať nemusel. Pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    26:06
    Domáci teraz odišli striedať, čerstvé sily pošle na ľad aj Detva. Pokračujeme v trende z prvej tretiny, a síce v rotácii korčuliarov na ľadovej ploche.
     
    25:46
    Košičania držia puk ďaleko od Habala, Detve zatiaľ táto presilovka príliš nevychádza. Hostia sa neprezentovali ani jednou strelou.
     
    25:25
    Školácka chyba Detvy na hranici útočnej tretiny, hosťujúcemu bekovi teraz prepadol puk cez čepeľ a hostia sa tak dostali len do stredného pásma. Puk následne opustil klzisko.
     
    24:47
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Václav Čížek – 2 min., držanie).
     
    24:01
    Tak to bol krásny hokejový moment! Surovka sa pri modrej čiare pozrel na bránku a skúsil to tvrdou ranou švihom, Habal ale podobné zakončenie očakával a strelcovi vystavil semafór par excellence.
     
    23:33
    Puk teraz vyletel poriadne vysoko a napokon dopadol na jednu z tribún košickej Steel arény. Jeden zo šťastných divákov si tak domov odnesie peknú spomienku na dnešný zápas.
     
    22:38
    Košičania kombinovali v tretine súpera, hokejisti Detvy ich ale výborne vytlačil k mantinelu a následne aj do stredného pásma. To nie sú ideálne strelecké pozície.
     
    21:42
    Bača predviedol za košickou bránkou svoje kvality a súpera dobre poslal k ľadu. Všetko to bolo v rámci pravidiel, a tak sa vylučovať nemuselo ani v tomto prípade.
     
    21:01
    Košice dali gól!
    Domáci využívajú zaváhanie súpera a zvyšujú svoje vedenie už na 2:0. PETR KAFKA sa teraz osamotený rútil proti Adamovi Nagyovi a dobre umiestnenou strelou mu nedal šancu na zákrok.
     
    20:25
    Napokon to domáci skúsili nenápadným nahodením puku od modrej čiary, ktoré si Nagy pritlačil o hruď a hru tak dobre prerušil.
     
    20:16
    Hlavný arbiter vhodil puk na hraciu plochu, prostredná časť riadnej hracej doby sa začala. Hrá sa v strednom pásme a my preto budeme zvedaví, ktorý z celkov zaútočí ako prvý.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Siréna v Steel aréne nám ohlásila koniec úvodného dejstva, zo zápasu totiž uplynulo rovných 20 minút. Do šatní sa pôjde za priebežného stavu 1:0. Jediným strelcom v tejto časti hry je domáci Pulli.

    Pomer striel po 1. tretine: 8:4

    Druhá tretina sa začne približne o 17:48.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:22
    Košičanov teraz zastavilo postavenie mimo hry, vhadzovať sa bude v strednom pásme. Medzičasom prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:06
    Martin Chovan preukázal svoje skúsenosti a zvládol osobný súboj za detvianskou bránkou, následne si ale so spoluhráčmi nerozumel, a tak sa to skončilo bez strey do priestoru troch žrdí.
     
    18:30
    Nagy prihrával na modrú čiaru, strela odtiaľ bola ale mimoriadne nepresná. Detva sa preto rýchlou prihrávkou popri mantineli presunula pred Habala, ktorý radšej hru prerušil.
     
    18:07
    Gachulinec síce osobný súboj pri mantineli prehral, puk sa ale napokon odrazil k jeho korčuli, a tak ho odkopol smerom k spoluhráčom. Tí sa ešte pokúsili o založenie útočnej akcie, avšak všetko sa skončilo bez nejakého lepšieho zakončenia.
     
    17:15
    Nasleduje komerčná prestávka. Vzhľadom na predchádzajúci zákrok Habala sa bude po jej skončení vhadzovať v košickom obrannom pásme.
     
    17:05
    Šedivému puk nešťastne prepadol cez čepeľ keď už chcel zakončovať, aj košický reprezentačný bek tak radšej odkorčuľoval na hráčsku lavicu.
     
    16:40
    Kuklev sa pozeral na striedačku Detvy, ktorá bola pripravená naskočiť na hraciu plochu. Ďalšia rýchla rotácia hráčov, zdá sa, že na toto sa dnes budú hostia spoliehať.
     
    15:39
    V Košiciach sa dnes síce hrá rýchly a kontaktný hokej, všetko je to ale v rámci pravidiel. Evidujeme tak jediné vylúčenie Murčeka z piatej minúty.
     
    14:30
    Detva potrebovala striedať, preto puk len nahodila do pásma svojho dnešného hostiteľa. Striedať však budú aj Košice, a tak stratí hra opätovne na svojom tempe.
     
    13:40
    Koyš nedal dýchať Huňadymu, ktorý tak puk von z obranného pásma neposlal. Košice to okamžite využili na strelu spoza kruhov, ktorú pred bránkoviskom ešte dobre tečoval Pacan. Puk sa ale napokon do siete nezmestil.
     
    12:40
    Puk sa teraz od zadného mantinelu nepríjemne odrážal pred bránku, Habal sa preto rozhodol spracovať si ho telom. Český gólman však hru neprerušoval a rozohrával na svojich spoluhráčov.
     
    11:57
    Všetko sa ale zmenilo v tejto chvíli. Nenápadná košická strela bola zrejme ešte tečovaná, Nagy sa preto zahnal lapačkou len do vzduchu. Detviansky gólman mal veru poriadne šťastie, puk napokon skončil na jeho bránke.
     
    11:52
    Pomerne často sa hrá v rohoch klziska, príliš veľa hokejových momentov sme tak zatiaľ nevideli.
     
    11:04
    Zaujímavá prihrávka Novotného spoza svätyne hostí mala hľadať pred bránkou jedného z košických útočníkov, skončila sa ale len na hokejkách hokejistov Detvy. Tí tak okamžite vyštartovali pred Habala, avšak presnejšie nestrieľali.
     
    10:26
    Celá situácia sa zopakuje ešte raz, Detva sa totiž dopustila zakázaného uvoľnenia.
     
    10:18
    Tvrdá rana príklepom teraz pristála len priamo na hokejke skúseného beka Sládoka, ktorý puk tečoval do ochrannej siete. Po komerčnej prestávke sa bude vhadzovať pred Adamom Nagyom.
     
    09:28
    Suja predviedol niekoľko kvalitných sťahovačiek puku na bekhend a následne sa po svojej ľavej ruke snažil nájsť pravdepodobne Hovorku. Ten ale okolo puku len prekorčuľoval.
     
    08:58
    Hra v tomto momente mierne stratila na svojom tempe, oba celky sa totiž prezentovali viacerými nepresnými prihrávkami cez stred poľa. Tá posledná v podaní Košíc sa skončila zakázaným uvoľnením. Buly po ľavici Habala.
     
    08:05
    Hosťujúci bek Šimon bol už značne vyšťavený, preto musel odkorčuľovať na hráčsku lavicu. Počas tohto striedania sa nemusela Detva vôbec ponáhľať.
     
    07:10
    Už za rovnovážneho stavu prišiel zaujíjmavý teč domáceho korčuliara, nanešťastie pre Košice trafil ale letiaci puk len zadné plexisklo.
     
    06:30
    A je tu ďalšie striedanie Detvy. Tá počas tohto oslabenia rýchlo rotuje hráčov a šetrí tak ich sily. Košičania nevymysleli v podstate nič, pesilovku už zrejme nevyužijú.
     
    05:45
    Teraz sa navyše Košice poslali nepresnou prihrávkou len do stredného pásma. Domáci tak tento fakt využijú na striedanie, striedať ale bude aj Detva.
     
    05:30
    Elitná košická formácia drží stále Detvu v jej obrannom pásme, chýba tomu ale početnejšia streľba.
     
    04:46
    Košičania v dobrej šanci! Strela od modrej bola zastavená, puk si ale na čepeľ stiahol Hričina. Ten preveril pozornosť Adama Nagya z uhla, gólman hostí v tomto zákroku uspel.
     
    04:35
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie).
     
    03:48
    Košice dali gól!
    Napriek tomu sa domáci hokejisti dostávajú do vedenia. Košičania získali buly v útočnom pásme, ktoré vyhrali a po sérii niekoľkých rýchlych prihrávok sa presadil JERE PULLI. Asistencie: Ladislav Nagy, Blake Kessel.
     
    03:34
    Košice sa teraz vydali do rýchleho prečíslenia dvoch proti jednému. Po prvej strele ešte pred Nagyom dobiedzal Boltun, avšak gólman Detvy mal puk pod kontrolou.
     
    02:43
    Pacan našiel peknou zadovkou Novotného, proti tomu zasiahla výborne defenzíva Detvy, ktorá jeho strelu spomalila a zrazila na zadný mantinel. Nagy zasahovať nemusel.
     
    02:17
    Oba celky teraz potrebovali striedať, preto Košičania puk len nahodili do útočnej tretiny a stiahli sa do vlastného pásma. Ponáhľať sa nebude ani Detva.
     
    01:42
    Na opačnej strane sme sledovali snahu Detvy, ktorá puk zaviezla do rohu klziska, avšak v tomto priestore oň veľmi rýchlo prišla. Bolo to tak bez strely.
     
    00:57
    Ako prví ale útočili Košičania. Hričina stál vo veľkom uhle, keď už pálil prakticky z bránkovej čiary, napriek tomu musel Adam Nagy jeho nebezpečný puk vykopnúť.
     
    00:14
    Úvodné buly zápasu medzi Košicami a Detvou bolo vhodené. K puku sa ako prví dostali stredoslováci, ktorí sa tak budú chcieť presunúť pred bránku svojho súpera.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal – Kessel, Pulli, Čížek, Bača, Dudáš, Šedivý, Matejka, Michalčin – Hričina, Boltun, L. Nagy – Kafka, Hovorka, Suja – Klíma, Pacan, Koyš – Novotný, Vrábeľ, Petráš

    HC 07 Orin Detva: A. Nagy – Mar. Chovan, Kuklev, Šimon, Sládok, Gachulinec, Jendroľ, Fekiač – Ščurko, Surovka, Novák – Tibenský, Murček, Milý – Piačka, Mat. Chovan, Surový – Ondris, Huňady, Abramov

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Gavalier, Smrek.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítam vás pri priamom prenose z ďalšieho pokračovania Tipsport ligy, najvyššej hokejovej ligy Slovenska. V Košiciach si dnes sily zmerajú hokejisti domáceho HC Košice a HC 07 Orin Detva.

    HC Košice vstúpi do zápasu z pozície 2. tímu Tipsport ligy, pričom priebežnú striebornú pozíciu okupujú Košičania so ziskom 38 bodov za 12 výhier v riadnom hracom čase a 2 prehry po predĺžení, respektíve samostatných nájazdoch. Košičania strácajú na prvý Trenčín sedem bodov, pričom Dukla má k dispozícii ešte zápas k dobru. Skóre domáceho celku predstavuje priaznivý pomer 62:48. Ten naznačuje tretí najlepší útok a druhú najlepšiu obranu v lige.

    HC 07 Orin Detva sa v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska ako tohtosezónny nováčik postupne etabluje a do tabuľky si pripisuje prvé body. Momentálne ich má celok zo stredného Slovenska na svojom konte celkovo osem, a to za dve výhry v riadnom hracom čase a dve prehry po predlížení, respektíve samostatných nájazdoch. Celkovo má tak na svojom konte Detva osem bodov, Na Liptovský Mikuláš ich stráca ďalších 12. Skóre Detvancov pôsobí priam hrozivo, predstavuje ho totiž pomer 34:76. Detva má tak s výnimkou mladíkov z projektu HK Orange 20 najmenej strelených a zároveň najviac inkasovaných gólov spomedzi všetkých účastníkov Tipsport ligy.

    Doterajšie zápasy Košic a Detvy:
    HC Košice – HC 07 Orin Detva 1:0
    HC 07 Orin Detva – HC Košice 2:3

    Prvý tohtosezónny súboj Košíc a Detvy sa skončil napriek množstvu šancí na oboch stranách futbalovým výsledkom, keď dlhoročný účastník najvyššej hokejovej súťaži Slovenska porazil nováčika pomerom 1:0. O jediný košický gól sa po asistenciách Kessela a Pacana postaral Klíma. Zaujímavosťou bolo množstvo vylúčení, až 50 trestných minút sa rozdalo pri 2-minútových vylúčeniach, navyše sme videli aj niekoľko vyšších trestov. Košický bek Bača inkasoval 5 + DKZ za hrubosť, na druhej strane sa previnil Sládok – ten inkasoval za hrubosť okrem 5 trestných minút aj trest v hre (TH). Vyšší trest dostal aj útočník Detvy Ščurko (10 – napádanie rozhodcov) a Žilka (Detva – 10 – napadnutie hlavy a krku)

    Aj druhý z dvojice vzájomných zápasov sa skončil tesnou výhrou Košíc, tentokrát zvíťazili východniari v Detve pomerom 3:2. Za domácich postupne skórovali Chovan a Milý, v drese Košíc sa presadil kapitán Nagy, fínsky bek Pulli a kanadský útočník Pacan. Zaujímavosťou je, že pre Košice išilo o prvý plný bodový zápis na klzisku súpera v sezóne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 4. Pulli (Nagy, Kessel), 22. Kafka, 37. Kafka (Suja) – 58. Tibenský (Chovan)


    HC Košice: Habal – Kessel, Pulli, Čížek, Bača, Dudáš, Šedivý, Matejka, Michalčin – Hričina, Boltun, L. Nagy – Kafka, Hovorka, Suja – Klíma, Pacan, Koyš – Novotný, Vrábeľ, Petráš
    HK Detva: A. Nagy – Mar. Chovan, Kuklev, Šimon, Sládok, Gachulinec, Jendroľ, Fekiač – Ščurko, Surovka, Novák – Tibenský, Murček, Milý – Piačka, Mat. Chovan, Surový – Ondris, Huňady, Abramov

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Gavalier, Smrek
    bahis siteleri