Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.)
Žilina – Poprad 1:2 (kon.) | Košice – Detva 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Detva
sk Neděle 05.11.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Detva dala gól!
    Tak napokon je tu predsa len dramatizácia v podaní detvianskeho gólu. Hostia využili presilovú hru, postaral sa o to JOZEF TIBENSKÝ. Asistencia: Martin Chovan.
     
    36:08
    Košice dali gól!
    Gól ale prišiel po návrate Ščurka na ľadovú plochu. Košice tak vedú pomerom 3:0, o čo sa postaral svojím druhým presným zásahom v zápase PETR KAFKA. Asistencia: Jakub Suja.
     
    21:01
    Košice dali gól!
    Domáci využívajú zaváhanie súpera a zvyšujú svoje vedenie už na 2:0. PETR KAFKA sa teraz osamotený rútil proti Adamovi Nagyovi a dobre umiestnenou strelou mu nedal šancu na zákrok.
     
    03:48
    Košice dali gól!
    Napriek tomu sa domáci hokejisti dostávajú do vedenia. Košičania získali buly v útočnom pásme, ktoré vyhrali a po sérii niekoľkých rýchlych prihrávok sa presadil JERE PULLI. Asistencie: Ladislav Nagy, Blake Kessel.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 4. Pulli (Nagy, Kessel), 22. Kafka, 37. Kafka (Suja) – 58. Tibenský (Chovan)


    HC Košice: Habal – Kessel, Pulli, Čížek, Bača, Dudáš, Šedivý, Matejka, Michalčin – Hričina, Boltun, L. Nagy – Kafka, Hovorka, Suja – Klíma, Pacan, Koyš – Novotný, Vrábeľ, Petráš
    HK Detva: A. Nagy – Mar. Chovan, Kuklev, Šimon, Sládok, Gachulinec, Jendroľ, Fekiač – Ščurko, Surovka, Novák – Tibenský, Murček, Milý – Piačka, Mat. Chovan, Surový – Ondris, Huňady, Abramov

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Gavalier, Smrek
    bahis siteleri