Edmonton – Detroit 0:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 6:4 (kon.) | Chicago – Montreal 0:2 (kon.)
Calgary – New Jersey 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
New York Islanders
6:4 (2:0, 3:2, 1:2)
Colorado Avalanche
Pondělí 06.11.2017, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    New York Islanders odehrál velice slušné utkání proti Washingtonu, kterému podlehl těsně 4:3, a v pondělí krátce po půlnoci přivítá v Barclays Center další silný tým, konkrétně Colorado. Avalanche se snaží dát zapomenout na zpackanou loňskou sezónu, během níž jim nevycházelo vůbec nic, a daří se jim skvěle. Islanders se doma daří, když z úvodních pěti domácích zápasů v letošní sezóně NHL hned čtyřikrát zvítězili. Coloradu se venku proti Islanders naopak nedaří, když v New Yorku prohrálo tři zápasy v řadě se skóre 4:16.

     
    Vzájemné zápasy v loňské sezóně NHL

    13.02.17 NY Islanders – Colorado 5:1
    07.01.17 Colorado – NY Islanders 2:1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Mayfield, D. Seidenberg, Pulock – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Chimera – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.

    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – Barberio, E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Duchene, Jakupov – G. Bourque, Söderberg, Comeau – Greer, Kerfoot, Grimaldi. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Dean Morton. Čároví: Steve Barton, David Brisebois.

     
    Pokud se nechystáte ráno do práce či školy, a nebo se chystáte, ale NHL zkrátka milujete stejně jako my, vítejte u sledování nočního utkání mezi New Yorkem Islanders a Coloradem Avalanche v Barclays Center.
     
    Barclays Center doznívá americká národní hymna a vše už se chystá k úvodnímu buly zápasu! Začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Nathan MacKinnon vyhrál úvodní vhazování a utkání mezi New Yorkem Islanders a Coloradem bylo zahájeno.
     
    00:16
    Avalanche mohli po 16 sekundách udeřit, když po zpětné přihrávce napřáhli v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, Thomas Greiss ale úvodní a hodně těžký zákrok zvládl!
     
    01:49
    Blake Comeau v levém kruhu dobře zasekl puk, jenže poté nedokázal přesně rozehrát.
     
    02:09
    Islanders se na pravém křídle dostali ke střele od hrazení, kterou Jonathan Bernier snadno vyrazil mimo bránu.
     
    03:05
    Nail Jakupov skvěle zabojoval v levém kruhu pro vhazování a Erik Johnson poté napřáhl od modré čáry k táhlé střele, kterou Thomas Greiss ukryl v náručí.
     
    04:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    SCOTT MAYFIELD si napravo najel na kolmou přihrávku od Calvina de Haana a z ostrého úhlu napřáhl ke střele, místo puku ale zasáhl hůl Svena Andrighetta, od které se puk odrazil směrem ke vzdálenější levé tyči a od ní poté do brány! Asistence: Calvin de Haan a Josh Bailey.
    04:05 Scott MAYFIELD - 1:0
     
    06:10
    Islanders na levém křídle vypálili od modré čáry ihned po vhazování a přizvednutý puk skončil v ochranné síti. New York Islanders vede nad Avs 1:0. Komerční přestávka.
     
    06:18
    Avalanche vyhodili puk na zakázané uvolnění a fanoušci v hledišti začali jásat. Jedná se o skupinu fanoušků, která je oblečena do dresů rozhodčích a podporuje jejich rozhodnutí.
     
    08:05
    Avalanche nebezpečně nahazovali puk před bránu, Thomas Greiss ale rychle volný puk zmrazil pod lapačkou.
     
    08:23
    Nikita Zadorov na levém křídle vypálil od modré čáry mimo a po odrazu puku od hrazení za bránou přišlo zakončení Avalanche z pravého kruhu pro vhazování. Thomas Greiss byl ale připravený a střelu z úhlu pravým betonem vyrazil na vzdálenější tyči mimo.
     
    09:14
    Johnny Boychuk práskl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po krásné kombinaci na jeden dotek do puku a Jonathan Bernier ukryl puk v lapačce! Krásný zákrok brankáře lapačkou.
     
    09:23
    Blake Comeau zůstal ležet v rohu obranného pásma poté, co zablokoval tvrdou střelu Islanders z vrcholu levého kruhu a vzápětí zamířil na ošetřovnu.
     
    10:19
    Nail Jakupov na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a poté na vzdálenější levé tyči hledal přihrávkou napříč útočným pásmem rozjetého Svena Andrighetta, který se po puku dobře natáhl, usměrnil ho ale vedle!
     
    11:32
    Hra byla v útočném pásmu Islanders přerušena a na řadu přichází další reklamní přestávka.
     
    12:15
    Casey Cizikas se v blízkosti levé tyče dostal k odraženému puku a poté krásnou střelou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, kotouč se ale od horní tyče odrazil do té pravé a poté ven! Jonathan Bernier nevěděl, kde je puk.
    12:15 Casey Cizikas z blízkosti orazítkoval horní i pravou tyč!
     
    12:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mathew Barzal v pravém kruhu dokázal puk mezi dvěma protihráči nahodit před bránu a JORDAN EBERLE ho v rychlosti bez přípravy usměrnil nad levým betonem Jonathana Berniera do brány! Asistence: Mathew Barzal a Johnny Boychuk.
    12:58 Jordan EBERLE - 2:0
     
    14:06
    Thomas Greiss zastavil střelu Avalanche z pravého kruhu a Scott Mayfield dostal dvě minuty za podražení. Colorado si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru zápasu.
     
    14:42
    Carl Söderberg na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Thomas Greiss sevřel puk ve výstroji.
     
    15:26
    Sven Andrighetto na levém křídle z ostrého úhlu práskl do puku a Thomas Greiss ho na přední tyči zastavil.
     
    15:51
    Nathan MacKinnon na levém křídle také zkusil štěstí střelou z úhlu a jeho pokus těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Thomas Greiss ale předvedl krásný zákrok, po kterém puk ukryl v lapačce! Hodně nebezpečná střela.
     
    16:06
    Colorado úvodní přesilovou hru nevyužilo a vyloučený Scott Mayfield se vrátil zpět na ledovou plochu.
     
    17:23
    Nikita Zadorov na pravém křídle vypálil od modré čáry a Thomas Greiss na přední tyči puk podržel v náručí.
     
    17:56
    John Tavares se poohlížel před bránou po dorážce, Jonathan Bernier ale nahození od modré čáry podržel v náručí.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:59
    Andrew Ladd nabral na levém křídle rychlost a v poslední sekundě napřáhl ke střele, kterou na přední tyči klečící Jonathan Bernier ukryl v náručí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    New York Islanders vykročil do domácího zápasu v Barclays Center dobře, když se po čtyřech minutách prosadil Scott Mayfield, na jehož gól poté mohl navázat Casey Cizikas. Jeho střela z ostrého úhlu ale skončila na horní a zároveň pravé tyči, vzápětí ovšem udeřil Jordan Eberle a zdvojnásobil vedení domácích. Skóre po první a hodně plynulé třetině v Barclays Center. New York Islanders 2 Colorado Avalanche 0.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:06.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 8-12; Zablokované střely: 7-5; Vhazování: 46%-54%; Hity: 15-14; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné minuty: 2-0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    V Barclays Center začala druhá třetina. Islanders vedou zásluhou Scotta Mayfielda a Jordana Eberleho 2:0.
     
    20:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Erik Johnson na vrcholu levého kruhu skvěle zasekl puk a poté napřáhl ke střele zápěstím, kterou Thomas Greiss nedokázal udržet v lapačce, a dokonale toho využil NATHAN MACKINNON, který v blízkosti pravé tyče z úhlu poslal do odkryté brány! Colorado rychle snížilo. Asitence: Erik Johnson a Gabriel Landeskog.
    20:40 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    21:15
    Scott Mayfield na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jonathan Bernier ukryl puk ve své lapačce.
     
    21:23
    Jordan Eberle si na vzdálenější levé tyči najížděl na nahození z pravého kruhu a Carl Söderberg ho zezadu zahákoval.
     
    21:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    NICK LEDDY po vyhraném vhazování a krásno kombinaci napřáhl na levém křídle od modré čáry k táhlé diagonální střele zápěstím, která nad levým betonem Jonathana Berniera zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Domácí znovu vedou o 2 góly. Asistence: Mathew Barzal a John Tavares.
    21:33 Nick LEDDY - 3:1
     
    22:14
    Avalanche na pravém křídle vystřelili od hrazení a Thomas Greiss střelu z úhlu ukryl ve svém náručí.
     
    23:56
    Alexander Kerfoot na obranné modré čáře v blízkosti střídaček sekl přes nohy Calvina de Haana a dostal dvě minuty. Další přesilová hra pro domácí.
     
    24:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    NICK LEDDY napřáhl od modré čáry k prudké střele, která sice zamířila nad bránu, jenže puk se od ochranné skla odrazila do brankoviště a od nohy Patrika Nemetha stojícího v blízkosti pravé tyče poté do brány! Hodně kuriózní gól. Asistence: Josh Bailey a Mathew Barzal.
    24:24 Nick LEDDY - 4:1
     
    24:43
    Andrew Ladd dostal dvě minuty za hákování a přesilovou hru si vzápětí vyzkouší hosté z Colorada.
     
    25:29
    Cal Clutterbuck na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ale puk pravým betonem skvěle vyrazil! Islanders jsou ve velké ráži!
     
    28:23
    Colorado mačkalo Islanders jako citrón, jenže žádné z velkých šancí gólem neskončila! Konkrétně byly dvě. První měl Nathan MacKinnon, který v blízkosti pravé tyče nedokázal volný puk uklidit do prázdné brány a druhou před pár okamžiky Mikko Rantanen, který z levého kruhu a blízkosti pálil bez přípravy do zdánlivě odkryté brány, jenže Thomas Greiss po skvělém přesunu zastavil puk pravým betonem a poté ho zmrazil pod lapačkou!
    28:23 Skvělý Greiss ukradl pravým betonem gól Rantanenovi!
     
    28:23
    Po dramatických okamžicích je zde reklamní přestávka.
     
    29:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHNNY BOYCHUK na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou mezi kruhy pro vhazování tečoval jeden z hráčů Avalanche a puk se od jeho hole přiložené k ledu odrazil k pravé tyči! Další kuriózní gól. Johhny Boychuk vstřelil svůj první gól od 31. ledna – 5:1 pro Islanders. Asistence: Nick Leddy a Mathew Barzal.
    29:46 Johnny BOYCHUK - 5:1
     
    30:58
    Jason Chimera nabral na pravém křídle velkou rychlost a z ostrého úhlu bekhendovou střelou mířil ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ale puk pravým betonem výborně vykopl!
     
    31:58
    Oba týmy se během minuty dostaly ke tvrdé střele od modré čáry, Jonathan Bernier i Thomas Greiss ale puk vyrazil. Islanders vedou nad Avalanche vysoko 5:1.
     
    32:17
    Jordan Eberle na pravém křídle vypálil z blízkosti a ostrého úhlu, Jonathan Bernier ale pošesté neinkasoval a po jeho dobrém zákroku následuje reklamní přestávka. Brankář hostí puk podržel v náručí.
     
    32:54
    Islanders na pravém křídle nepřesně rozehráli a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění.
     
    33:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG skvěle clonil před bránou a poté hledal bekhendovou přihrávkou u pravé tyče Mikka Rantanena, který se snažil zakončovat, nakonec ale nemusel, protože puk se od Scotta Mayfielda odrazil do sítě! Další netypický gól. Krásný ofenzivní duel pokračuje. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    33:02 Gabriel LANDESKOG - 5:2
     
    33:35
    Andrew Ladd napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele, která po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, nakonec se ale od ní odrazila do brankoviště a Jonathan Bernier puk ukryl pod lapačkou! Skóre se nyní nemění!
    33:35 Andrewu Laddovi zkazila radost z gólu pravá tyč!
     
    33:39
    Josh Bailey usedl na trestnou lavici poté, co dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    35:39
    Colorado si vytvořilo během přesilové hry šance, žádná ale nebyla příliš nebezpečná. Jednalo se převážně o střely od modré čáry, které byly zablokovány, a vyloučený Josh Bailey je zpět na ledě.
     
    36:43
    Islanders se málem radovali z dalšího gólu, Jonathan Bernier ale dokázal puk na brankové čáře zalehnout! Následuje komerční přestávka.
     
    38:26
    Tyson Barrie prudce vypálil od modré čáry, jenže před bránou trefil pouze spoluhráče Naila Jakupova.
     
    39:00
    Do konce prostřední části zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:46
    Nathan MacKinnon se po sražené střele od modré čáry ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže nedokázal puk z dorážky poslat do prázdné brány! Stoprocentní šance.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Islanders po přestávce předvedli ofenzivní smršť, které ovšem předcházel brzký kontaktní gól z hole Nathana MacKinnona. Hosté sice snížili, jenže vzápětí zadělal dvěmi góly v řadě na hattrick Nick Leddy a poté se prosadil ještě Johhny Boychuk. Colorado se zmohlo pouze na korekci, když se prosadil kapitán Gabriel Landeskog. Skóre po druhé třetině velmi bohaté na góly. New York Islanders 5 Colorado Avalanche 2.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:09.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 17-23; Zablokované střely: 12-11; Vhazování: 56%-44%; Hity: 11-16; Přesilové hry: 2/2-0/3; Trestné min.: 6-4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Johnny Boychuk hned po přestávce střelou od modré čáry zkoušel pozornost Jonathana Berniera. Brankář Colorada ale kotouč podržel v náručí a přerušil hru.
     
    41:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mathew Barzal si najel na levém křídle na kolmou přihrávku od Scotta Mayfielda a parádní bekhendovou přihrávkou z levého kruhu našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího JORDANA EBERLEHO, který z blízkosti poslal puk do brány! Asistence: Mathew Barzal a Scott Mayfield.
    41:23 Jordan EBERLE - 6:2
     
    41:53
    Cal Clutterbuck vypálil z pravého kruhu a připravený Jonathan Bernier puk ukryl ve výstroji.
     
    43:00
    Mathew Barzal je prvním nováčkem v NHL, který během jednoho zápasu zaznamenal 5 asistencí!
     
    44:37
    Andrew Ladd a jeho družina už si to znovu mířili do útočného pásma, pískala se ale přihrávka rukou.
     
    45:05
    Nikita Zadorov se pustil do pěstního souboje se Scottem Mayfieldem a oba hráči dostali pět minut za bitku, během které byl lepší domácí hokejista a předvedl dva tvrdé pravé háky. Bitce předcházel tvrdý hit Nikity Zadorova na obranné modré čáře.
     
    46:00
    Dennis Seidenberg odvedl mezi kruhy pro vhazování dobrou práci, když nepustil Avalanche ke střele.
     
    47:06
    Casey Cizikas vyrazil na pravé straně do přečíslení 3 na 2 a rychle si sjel mezi kruhy pro vhazování, odkud přihrával doprava. Jeho pas byl sice zablokován, v mezikruží si ale najel na volný puk Nick Leddy a jeho prudká střela zamířila do náruče Jonathana Berniera.
     
    47:06
    Po přerušení hry následuje komerční přestávka.
     
    48:00
    Carl Söderberg se ocitl v obrovské šanci v blízkosti pravé tyče, Thomas Greiss ale jeho pokus pravým betonem fantasticky vyrazil!
     
    48:32
    V úvodu utkání jsem avizoval skupinu fanoušků, kteří jsou oblečeni do dresů rozhodčích a neúnavně je podporují. Je jich kolem sta!
     
    49:06
    Thomas Greiss si poradil se střelou Avalanche od hrazení, když puk ukryl ve výstroji a nepustil je k dorážce.
     
    49:18
    Mikko Rantanen se v blízkosti levé tyče ocitl ihned po vhazování ve velké šanci, nakonec ale jeho střela byla zřejmě zablokována. Domácí Thomas Greiss každopádně neinkasoval.
     
    49:28
    Ryan Pulock byl vyloučeným hráčem na straně Islanders, který dostal dvě minuty za držení.
     
    49:42
    Nathan MacKinnon krásnou střelou z levého kruhu mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Thomas Greiss vytáhl parádní semafor, na kterém zasvítila červená barva!
     
    51:01
    Avalanche rozjížděli další akci v početní převaze, jenže rozhodčí odpískali postavení mimo hru.
     
    51:28
    Vyloučený Ryan Pulock naskočil z trestné lavice zpět na led a Colorado nevyužilo ani čtvrtou přesilovou hru, zatímco Islanders hráli dvakrát v početní výhodě a obě ve druhé třetině utkání rychle využili!
     
    52:33
    Johnny Boychuk napřáhl k nádherné střele, která se od horní tyče odrazila zpět do hry!

     
    53:27
    Hra přerušena. Prostor dostává reklamní přestávka.
     
    54:08
    John Tavares zkusil štěstí střelou z vrcholu mezikruží, Jonathan Bernier ale puk podržel ve výstroji.
     
    55:05
    Oprava. Mathew Barzal je prvním nováčkem, který během jednoho zápasu zaznamenal 5 asistencí od dob Wayna Gretzkyho, který jich zaznamenal sedm. Nicméně, parádní výkon.

     
    55:05
    Komerční přestávka. Islanders vedou stále 6:2.
     
    56:02
    Nick Leddy dělá vše pro vstřelení hattricku, zatím na něj ale nedosáhl. Stále má ovšem čas.
     
    56:43
    Islanders krásnou přihrávkou napříč útočným pásmem přenesli hru zprava doleva, kde Dennis Seidenberg pálil z vrcholu kruhu do náruče Jonathana Berniera.
     
    57:31
    Nathan MacKinnon se v blízkosti pravé tyče ocitl po krásné přihrávce napříč brankovištěm z levé strany ve velké šanci, z blízkosti ale trefil levý beton přesouvajícího se Thomase Greisse!
     
    58:37
    Chris Bigras na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla v kruhu pro vhazování zablokována.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta a já už Vás předběžně zvu na duel mezi Calgary a New Jersey.
     
    59:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT zpoza brány nahodil puk do zad Dennise Seiderberga, od něhož se puk odrazil ke vzdálenější pravé tyči! Avs snížili. Asistence: Sven Andrighetto a Tyson Barrie.
    59:30 Alexander KERFOOT - 6:3
     
    59:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT si tentokrát sám najel na přihrávku zpoza brány a bez přípravy zamířil z blízkosti k přední levé tyči! Silný závěr. Asistence: Sven Andrighetto a Rocco Grimaldi.
    59:51 Alexander KERFOOT - 6:4
     
    Konec zápasu.
     
    Nováček v NHL Mathew Barzal se pěti asistencemi během jednoho zápasu podílel na pohodlné výhře Islanders a vytvořil rekord organizace. Alexander Kerfoot sice ještě v poslední minutě v rozmezí 21 sekund vstřelil dva góly, na porážce Colorada už to ale nic nezměnilo. Nick Leddy málem vstřelil hattrick. Konečný výsledek zápasu, ve kterém měli i rozhodčí fanoušky. New York Islanders 6 Colorado Avalanche 4.

     
    Statistiky: Střely na bránu: 28-35; Zablokované střely: 17-16; Vhazování: 56%-44%; Hity: 18-23; Přesilové hry: 2/2-0/4; Trestné minuty: 13-9.
     
    Hvězdy utkání

    1. Mathew Barzal (NYI) 0+5
    2. Nick Leddy (NYI) 2+1
    3. Scott Mayfield (NYI) 1+1 (02:59:41)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Mayfield (de Haan, Jo. Bailey), 13. Eberle (Barzal, Boychuk), 22. Leddy (Barzal, Tavares), 25. Leddy (Jo. Bailey, Barzal), 30. Boychuk (Leddy, Barzal), 42. Eberle (Barzal, Mayfield) – 21. MacKinnon (E. Johnson, Landeskog), 34. Landeskog (MacKinnon, Barrie), 60. Kerfoot (Andrighetto, Barberio), 60. Kerfoot (Andrighetto, Grimaldi)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Mayfield, D. Seidenberg, Pulock – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Chimera – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – Barberio, E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Duchene, Jakupov – G. Bourque, Söderberg, Comeau – Greer, Kerfoot, Grimaldi. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Dean Morton. Čároví: Steve Barton, David Brisebois

    Diváci: 10927
    thejrc.org