Buffalo – Washington 3:1 (kon.) | New Jersey – St. Louis 1:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 1:2 (po pr.)
Pittsburgh – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Florida 3:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:3 (kon.)
Montreal – Vegas 3:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 3:4 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Středa 08.11.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Brayden SCHENN - 1:3
     
    59:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vladimir Tarasenko na obranné modré čáře v blízkosti střídaček zablokoval nahození Taylora Halla a puk se odrazil k BRAYDENOVI SCHENNOVI, který ho středem zavezl do útočného pásma a poté po ledě zamířil do prázdné brány! Asistence: Vladimir Tarasenko.
    40:32 Jaden SCHWARTZ - 1:2
     
    40:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Brayden Schenn se ocitl s pukem v blízkosti levé tyče a krásnou bekhendovou přihrávkou napříč brankovištěm našel na vzdálenější pravé tyči JADENA SCHWARTZE, který z blízkosti střelou zápěstím nad levým ramenem Coryho Schneidera zvedl puk pod víko a využil přesilovou hru! Blues otočili skóre! Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.
    38:57 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    38:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO před vrcholem levého kruhu pro vhazování po přihrávce Braydena Schenna napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, jenže od hole Mirca Müllera se odrazila k levé tyči, kde zamířila nad pravým betonem Coryho Schneidera do brány! St. Louis vyrovnalo na 1:1! Asistence: Brayden Schenn.
    03:35 Blake COLEMAN - 1:0
     
    03:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Brian Boyle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a Jake Allen dobře zasáhl levým betonem, k volnému kotouči se ale před bránou dostal BLAKE COLEMAN a z blízkosti ho dorazil do brány! Asistence: Brian Boyle a John Moore.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Coleman (Boyle, J. Moore) – 39. Tarasenko (B. Schenn), 41. Schwartz (B. Schenn, Tarasenko), 60. B. Schenn (Tarasenko)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Müller, J. Moore, Butcher, Santini, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Bratt – Wood, Henrique (A), Stafford – Boyle, Zacha, J. Hayes – Gibbons, Coleman, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Sobotka, Stastny, Steen (A) – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Jaškin, Sundqvist, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Thorburn. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Kelly Sutherland. Čároví: Jonny Murray, Shandor Alphonso

    Diváci: 12317
    thejrc.org