Buffalo – Washington 3:1 (kon.) | New Jersey – St. Louis 1:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 1:2 (po pr.)
Pittsburgh – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Florida 3:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:3 (kon.)
Montreal – Vegas 3:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 3:4 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 08.11.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslední statistická informace mnohé překvapí. Na poměry NHL vyloženě smutným číslem je dnešní návštěvnost, protože dnešní utkání sledovalo 8 828 diváků!
    58:46 Justin WILLIAMS - 3:1
     
    58:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nevyjde, protože Hurricanes střílí třetí gól a nutno říct, že byl kolegiální. Joakim Nordström prostrčil kotouč mezi dvěma hráči na JUSTINA WILLIAMSE, s nímž jel na prázdnou branku. Už se zdálo, že to bude o tom, zda druhý jmenovaný přihraje, ale jeho parťák se nesobecky soustředil na hráče, který se vracel do obrany a mírně ho zablokoval, aby mohl Justin Williams v klidu zakončit – 3:1! Asistence: Joakim Nordström.
     
    57:29
    Panthers hrají v šesti hráčích a bez brankáře!
     
    57:21
    Florida využila přerušení k oddechovému času. Vhazovat se bude před Scottem Darlingem a zdá se, že se blíží moment, kdy zamíří Roberto Luongo na střídačku svého týmu.
    49:35 Derek RYAN - 2:1
     
    49:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí aréna bouří. Útočník DEREK RYAN vyhrál vhazování, poslal puk za sebe, kde ho atakovaný Roland McKeown posunul zadovkou na Justina Williamse, jehož střelu vyrazil Roberto Luongo nad sebe a útočník Hurricanes pouze doklepl puk do sítě – 2:1! Asistence: Justin Williams, Roland McKeown.
     
    47:07
    Šikovnost hráčů Floridy přináší ovoce. Jmenovitě Aleksandera Barkova, který si ve středním pásmu zasekl puk a jeho krajan Sebastian Aho (CAR) ho podrazil – přesilová hra pro Panthers.
     
    39:28
    Tak si říkám, proč na trestné lavici Floridy vůbec zavírají. Obránce Panthers Mark Pysyk (FLA) totiž za brankou vrazil Joakimu Nordströmovi (CAR), který ho o několik vteřin dříve tvrdě dohrál u mantinelu. Oba kohouti už zamířili do kabiny, protože dostali menší trest.
     
    37:01
    Kdyby padalo gólů, jako přibývá trestů, to by byla pohádka! A hádejte, kdo se vrací na trestnou lavici – Micheal Haley (FLA). Krátce po svém návratu sekl před brankou jednoho ze soupeřů a připíše si další dvouminutový trest.
     
    35:17
    Udeřit ale mohli kuriózně hosté! Do samostatného úniku se dostal Derek MacKenzie, jenž ujel sám na Scotta Darlinga, ale ve velké šanci minul.
     
    34:25
    Vylepšit svou bilanci v přesilovkách a znovu odskočit může Carolina, protože Micheal Haley (FLA) tvrdě atakoval Brocka McGinna a za hrubost míří na trestnou lavici s dvouminutovým napomenutím.
    34:06 Vincent TROCHECK - 1:1
     
    34:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď přece jen přišla. Carolina neuhlídala kombinaci soupeře, při které si VINCENT TROCHECK pěkně najel za obranu na chytrou přihrávkou a čelil už jen Scottu Darlingovi. Hostující střelec si následně posunul puk do strany, soupeře položil a dokázal zasunout za jeho záda – 1:1! Asistence: Jonathan Huberdeau, Roberto Luongo.
     
    33:12
    Uvidíme, co vedoucí gól udělá s průběhem zápasu, ale Florida má velkou šanci na rychlou odpověď! Tentokrát fauloval Jeff Skinner (CAR) a po jeho sekání se musí Hurricanes bránit.
    32:17 Brock MCGINN - 1:0
     
    32:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Konečně! Carolina výborně kombinovala v útočném pásmu, kde dostal v levé kruhu puk Noah Hanifin a poslal ho před brankou, kde se nejlépe zorientoval BROCK MCGINN, který doklepl puk do sítě, otevřel skóre a odskočil svému bratrovi a společně s Hurricanes také soupeři – 1:0! Asistence: Noah Hanifin.
    30:05
     
    30:05
    Roberto Luongo se opět zapotil! Nejprve pokryl střelu Justina Williamse, jenž pálil z pravého kruhu pro vhazování a poté pálil tvrdě Victor Rask, jehož střelu od modré zachytil před brankou Jeff Skinner, hodil si puk na forhand a bohužel pro domácí nedokázal otevřít skóre.
     
    29:05
    Možná se dočkáme v dalších vteřinách! Nick Bjugstad (FLA) si podržel Trevora van Riemsdyka a nabídl jeho týmu třetí přesilovou hru.
    21:01
     
    21:01
    Čaroděj v brance Floridy úřaduje! Derek Ryan výborně vyjel zpoza branky a od pravé tyčky našel fantastickou přihrávkou na zadní tyč Jeffa Skinnera, jenž měl před sebou pouze odkrytou branku, ale gól mu sebral fantastický zákrok lapačkou v podání Roberta Luonga.
     
    17:09
    Hluchou část ukončil Jeff Skinner, jenž dostal parádní přihrávkou do jízdy a od modré čáry jel sám na Roberta Luonga. Kanadský brankář ale střelu svého krajana bezpečně pokryl!
     
    05:37
    Z hranice levého kruhu tentokrát pálil Justin Faulk, jehož střelu nikdo z obránců nezablokoval, přesto gólem neskončila – Roberto Luongo byl pozorný!
     
    03:55
    Že by Florida po přežitém oslabení převzala iniciativu? Musím její fanoušky zklamat, protože Connor Brickley (FLA) chvíli po svém návratu opět fauloval Jeffa Skinnera, když ho tentokrát podrazil. Tito dva se dnes asi budou potkávat často, ale za poslední dvě setkání floridský borec pochvalu určitě nedostane.
     
    01:35
    To bylo rychlé. Už ve druhé minutě máme první vyloučení, když Connor Brickley (FLA) zasáhl svou hokejkou najíždějícího Jeffa Skinnera a dostane menší trest za hru vysokou holí.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 33. B. McGinn (Hanifin), 50. D. Ryan (Williams, McKeown), 59. Williams (Nordström) – 35. Trocheck (Huberdeau, Luongo)


    Carolina Hurricanes: Darling – Faulk, Slavin, T. van Riemsdyk, H. Fleury, McKeown, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal, Aho – E. Lindholm, D. Ryan, Skinner – Williams, V. Rask, B. McGinn – Jooris, Krüger, Nordström.
    Florida Panthers: Luongo – Ekblad, Yandle, Pysyk, McCoshen, Petrovic, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Bjugstad, Trocheck, Brickley – Vrbata, J. McGinn, Balisy – Sceviour, MacKenzie, Haley.

    Rozhodčí: J. St. Pierre, W. McCauley – R. Daisy, T. Sericolo.

    Diváci: 8 828
    bahis siteleri