Most – Trutnov 4:5 (0:1 po s.n.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 9:0 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Sokolov – Řisuty 8:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 10:3 (kon.)
Tábor – Klatovy 7:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Letňany – Děčín 3:8 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
3:8 (2:1, 1:2, 0:5)
HC Děčín
Středa 08.11.2017, 18:20 • Ice Arena, Praha-Letňany • 2. liga skupina Západ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:33:30)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec dotáhli dvoubrankové manko, zápas otočili a přidali další čtyři branky a získali tak všechny tři body do tabulky. Domácí tak sahali po třech bodech, nakonec odešli z ledu s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Lukáš Sladkovský ještě střílel na domácí branku, bylo to ale mimo. Po zisku kotouče se pak ještě domácí dostali do útočného pásma, ale už to nic neřeší, zápas je u samého konce.
     
    58:20
    Dubský se snažil dorážet před brankou Děčína střelu Lojky, ale to se mu nepovedlo. Domácí ztratili kotouč a už míří před děčínskou klec.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další branka v domácí síti. Radim Vacek poslal kotouč přes půlku hřiště na rozjetého MICHALA OLIVERIUSE, který se dostal do úniku a děčínský kapitán pak provedl efektní blafák, po němž kotouč končí za zády Hamalčíka – 3:8. Asistence: Radim Vacek.
     
    56:14
    Nepřesnosti v rozehrávce Děčína a ke kotouči se tak dostávají znovu domácí, kteří se ještě snaží dostat před medvědí branku.
     
    54:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jan Chmelař našel svou přihrávkou před domácí brankou úplně volného ONDŘEJE KOPTU, který poté svou prudkou střelou prostřelil bezmocného Petra Hamalčíka – 3:7. Asistence: Jan Chmelař a Patrik Balcar.
     
    54:30
    Na druhé straně pálil Vojtěch Prchal, bylo to ale mimo tři tyče a Lukáš Lavinger tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    53:50
    Lukáš Sladkovský se dostal do další střely, kterou ale vykryl Petr Hamalčík a zároveň pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    53:10
    Děčínští se znovu rozjeli směr útočné pásmo, zastavil je ale ofsajd. Hra se stěhuje do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    52:00
    Balcar střílel od modré čáry, obránce Letňan ale jeho ránu zablokoval a nedopustil další akci Děčína před vlastní brankou.
     
    50:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají v její druhé části. Hašek našel před brankou úplně volného LUKÁŠE SLADKOVSKÉHO, před kterým zívala odkrytá klec, kterou bez větších problémů trefil – 3:6. Asistence: Jaroslav Hašek a Michal Oliverius.
     
    50:27
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje do jejich teritoria. Vhazovat se bude před Lukášem Lavingerem a domácí tak v oslabení získali útočné pásmo.
     
    49:57
    Nyní už ale ano, Lukáš Sladkovský pálil zblízka na domácí branku a tu jen těsně minul.
     
    49:30
    Medvědi se zatím nedostali do útočného pásma, kotouč drží čtveřice domácích hráčů a to co nejdále od vlastní branky.
     
    48:46
    Medvědi budou hrát přesilovou hru. Větší trest na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl dostal Václav Prchal a už sedí na trestné lavici.
     
    48:46
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Václav Prchal – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Dubský (Kadane), 2. Novák, 23. Lojka (Vojtěch Prchal) – 1. Volráb (Hříbal), 26. Zdvořáček (Faigl, Oliverius), 34. Kaltenböck (Oliverius), 46. Vaněk (Faigl, Chovanec), 47. Hašek (Volráb, Faigl), 51. Sladkovský (Hašek, Oliverius), 55. Kopta (Chmelař, Balcar), 58. Oliverius (Vacek)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pírs) – Gebell, Kučera Lukáš, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála – Honetschläger, Švarc, Prchal Vojtěch – Kadaně, Kučera Jan, Dubský – Kučera Frank, Volek – Havlůj, Lojka, Prchal Václav
    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Loukota, Chmel, Vaněk, Zdvořáček – Sladkovský, Volráb, Faigl – Oliverius, Chovanec, Chmelař – Vacek, Hašek, Kopta – Navarra

    Rozhodčí: Volf – Štětina, Schopf
    thejrc.org