Most – Trutnov 4:5 (0:1 po s.n.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 9:0 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Sokolov – Řisuty 8:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 10:3 (kon.)
Tábor – Klatovy 7:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Letňany – Děčín 3:8 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 08.11.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:38
    Vlci právě vstřelili branku!
    Obrovská radost Jabloneckých! Mulač připravil puk na modrou čáru Martinu Tondrovi, jehož rychlé nahození tečoval pod horní tyčku MICHAL NEVYHOŠTĚNÝ!
    Asistence: M. Tondr, Mulač.
     
    36:22
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je něco, máme bleskově vyrovnáno! Tribuna za brankou, která patří fanouškům hostů, bouří. Urban nabil na pravý kruh PATRIKU MAĎAROVI, jenž se do kotouče opřel z první a ranou mezi betony nedal Hosnedlovi žádnou šanci zasáhnout!
    Asistence: Urban.
     
    35:07
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Máme tu dvougólového střelce. DANIEL MIŠKOVSKÝ dostal namazáno na kruh, kde byl zcela sám, povyjel si co možná nejblíže Hosnedlovi a chytrou přízemní ranou jej prostřelil!
    Asistence: Pojkar, Erban.
     
    31:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Pěknou přihrávku do jízdy obdržel Kamil Bříška. Jablonecký kanonýr vypálil z levého kruhu. Střelu vyrazil Jelínek do výšky a plachtící kotouč sklepl do sítě důrazný LUKÁŠ TONDR!
    Asistence: Bříška, Žalud.
     
    25:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    Trošku šťastně si domácí berou zpět ztracené vedení. Brokeš posunul puk na modrou čáru Martinu Tondrovi, jenž ještě nabil vedle stojícímu PETRU PILAŘOVI. Následná rána jabloneckého beka byla ještě tečovaná jedním z obránců a nakonec se zastavila až v síti!
    Asistence: M. Tondr, Brokeš.
     
    21:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se i s hloučkem svých fanoušků radují ze zřejmě zaslouženého vyrovnání. Pšurný připravil puk ke střele DANIELU MIŠKOVSKÉMU, jehož chirurgicky přesné zakončení prolétlo až za Hosnedlova záda!
    Asistence: Pšurný, Erban.
     
    3:49
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Jablonecký bek MARTIN TONDR opět prokázal své kvality směrem do ofenzivy. Po získání kotouče se rychle vydal vpřed a spanilá jízda vedla až k Jelínkovi, kterého dokázal nadvakrát překonat.
    Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. M.Tondr, 26. Pilař (M.Tondr, Brokeš), 32. L.Tondr (Bříška, Žalud), 45. Nevyhoštěný (M.Tondr, Mulač) – 22. Miškovský (Pšurný, Erban), 36. Miškovský (Pojkar, Erban), 37. Maďar (Urban)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Moravec, Žalud, Čechura, Pavlů, Tondr Martin, Pilař, Zeman – Homolka, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Babec, Gecko.
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Abraham, Havránek Tržický, Niko, Pojkar, Moník Jakub, Hejda, Erban – Maďar, Urban, Šťastný, Oppelt, Jirků (A), Bláha (C), Miškovský, Moník Filip, Pšurný, Mach, Šlaicher.
    thejrc.org