Most – Trutnov 4:5 (0:1 po s.n.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 9:0 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Sokolov – Řisuty 8:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 10:3 (kon.)
Tábor – Klatovy 7:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Letňany – Děčín 3:8 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
9:0 (1:0, 2:0, 6:0)
HK Opava
Středa 08.11.2017, 18:00 • RT TORAX Arena • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA se po přihrávce od Jiřího Zdeňka protlačil mezi obě obránci hostí a parádním bekhendovým blafákem zvyšuje na 9:0!. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    53:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    MAREK HAAS dostal přihrávku na modrou a čistě prostřelil vše co mu stálo v cestě! Střela byla bezchybně mířena do horního rohu opavské branky. Asistence: Josek Fojtík.
     
    45:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští chvíli kombinovali v pásmu až se k puku dostal JAKUB SCHWARZ, který zvyšuje přesnou střelou do horního prostoru branky už na 7:0!. Asistence: David Ballner.
     
    42:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro hosty debakl a špatný nástup do poslední části jen podtrhuje další branka! MAREK HAAS po kombinaci s Davidem Zacharem zakončil do odkryté části branky za přesouvajícího se Šimečka! Asistence: David Zachar.
     
    41:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    DAVID ZACHAR přidává další branku! Legenda domácího klubu dokázala v nelehké pozici zakončit a zvyšuje na 5:0! Nelehká pozice porubského kapitána spočívala v tom, že zakončoval hodně přes ruku. Asistence: Samuel Ollender a Tadeáš Jaroš.
     
    40:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští těsně před návratem obou opavských hříšníků na led odskakují na rozdíl čtyř branek! Konkrétně se o postaral DAVID ZACHAR, který se nejlépe zorientoval v předbrankové skrumáži a dopravil puk do branky! Asistence: Luboš Adam a Marek Haas.
     
    29:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    V tomto brance má prsty celá druhá porubská formace! Domácí si najeli v přečíslení do pásma a JIŘÍ ZDENĚK obdržel po zákroku Šimečka puk přesně na hůl! Nejproduktivnější hráče domácích se ze stoprocentní pozice nemýlil a je to 3:0! Bez asistence.
     
    20:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští nabruslil ve čtyřech do pásma a puk se zamotal v souboji za brankou – odtud jej Marek Haas poslal přesně na přijíždějícího LUBOŠE ADAMA, který z druhé vlny podruhé v dnešním zápase rozvlňuje síť za Šimečkem. Asistence: Haas.
     
    06:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí RT TORAX Arena poprvé v dnešním zápase vybuchuje nadšením! Nejproduktivnější hráč Poruby JIŘÍ ZDENĚK, totiž po svižné kombinaci přesně zakončil po horní tyč z prostoru kruhu! . Asistence: Tomáš Káňa a Marek Slavík.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 7. Zdeněk (Káňa, Slavík), 21. Adam (Haas), 30. Zdeněk, 41. Zachar (Adam, Haas), 42. Zachar (Ollender, Jaroš), 43. Haas (Zachar), 46. Schwarz (Ballner), 54. Haas (Fojtík), 54. Luka (Zdeněk)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Slavík, Janota, Kaluža, Hryciow, Luboš, Popela, Puškár, – Haas, Zachar, Fojtík, Káňa, Zdeněk, Luka, Finsterle, Jaroš, Ollender, Ballner, Schwarz, Gelnar
    HK Opava: Šimeček (Šafránek) – Pokorný, Šindelář, Rudl, Štindl, Chalupa, Slavík, – Kilnar, Herman, Rousek, Vítek, Horváth, Vaněk, Maxner, Wolf, Hartmann, Seidler, Černý, Malina, Škoda

    Rozhodčí: Šudoma – Barteček, Kučera
    thejrc.org