Toronto – Minnesota 4:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 4:2 (kon.) | San Jose – Tampa 1:5 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 09.11.2017, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Rick NASH - 4:2
     
    59:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je to jasné, na prodloužení nedojde, kotouč do prázdné branky posílá ze středního pásma aktivně hrající domácí útočník RICK NASH. Asistence: Ryan McDonagh.
    46:50 Patrice BERGERON - 3:2
     
    46:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hostující celek snižuje na rozdíl jediné branky. Torey Krug poslal kotouč na modrou čáru, David Pastrňák vypálil a kotouč z předbrankového prostoru dokázal přesně k tyčce poslat PATRICE BERGERON. Na tuto střelu už domácí brankář nedosáhl. Asistence: David Pastrňák a Torey Krug.
    15:10 Jimmy VESEY - 3:1
     
    15:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York bleskově navyšuje své vedení. Znovu se prosazují stejný hráč. Tentokrát Kevin Shattenkirk výborně vypálil od modré čáry, kotouč se odrazil k tyčce, kde byl zcela volný JIMMY VESEY. Ten získal puk a snadno jej poslal mezi brankářem a brankovou konstrukcí do brány. Asistence: Kevin Shattenkirk a David Desharnais.
    14:41 Jimmy VESEY - 2:1
     
    14:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení. JIMMY VESEY dokázal po nepřehledné situaci před brankou Bostonu dostat kotouč za brankovou čáru, domácí fanoušci slaví. Asistence: Pavel Bučněvič a Mika Zibanejad.
    10:13 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    10:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bleskově je vyrovnáno. Patrice Bergeron dobře vypálil, jeho pokus skončil mimo branku, puk se od zadního mantinelu odrazil do míst, kde byl DAVID PASTRŇÁK. Ten rychle dostal puk do předbrankového prostoru, položil si brankáře a do volného prostoru poslal kotouč. Výborně to udělal Pastrňák, který vstřelil devátou branku v sezóně. Asistence: Patrice Bergeron a Anders Bjork.
    09:53 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    09:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají v polovině první třetiny do vedení. Obrana Bostonu podcenila situaci, Zdeno Chára nedokázal zastavit PAVLA BUČNĚVIČE, který se po pěkné akci dostal do předbranového prostoru a střelou pod horní tyč poslal Rangers do vedení. Asistence: Ryan McDonagh a Michael Grabner.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. Bučněvič (McDonagh, Grabner), 15. Vesey (Bučněvič, Zibanejad), 16. Vesey (Shattenkirk, Desharnais), 60. Rick Nash (McDonagh) – 11. Pastrňák (Bergeron, Bjork), 47. Bergeron (Pastrňák, Krug)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh, Holden, Skjei, Shattenkirk, M. Staal, Kampfer – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash, K. Hayes, Zuccarello – Vesey, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Carey, Fast.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, O'Gara, K. Miller – Bjork, Bergeron, Pastrňák – Schaller, Kuraly, Heinen – Beleskey, Riley Nash, Czarnik – DeBrusk, Szwarz, Vatrano.

    Rozhodčí: Morton, Dwyer – Smith, Murray

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri