Liberec – Teplice 3:3 (kon.) | Dukla Praha – Sparta 0:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
3:3 (1:2)
FK Teplice
Pátek 10.11.2017, 11:00 • MěS Jeronýmova, Liberec • Juniorská liga – Čechy • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:36:26)
     
    Je dobojováno! Velmi atraktivní souboj přinesl šest branek, nakonec skončil asi spravedlivou remízou. Teplice šly velmi brzy do vedení zásluhou Zemana, ovšem za čtyři minuty srovnal Gembický. Vedení hostům vrátil opět Zeman. Po pauze se prosadil Heppner, jenže žlutomodří za pět minut znovu vedli díky Berešíkovi. Závěrečnou podobu skóre určil Písačka, který potřetí v tomto duelu srovnal!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozběhla se první nastavená minuta druhé půle. Jakub Hruštinec se dostal do tvrdého souboje, po kterém zůstal ležet na hrací ploše a bude ošetřován.
     
    90
    Zajímavou přihrávku dostal Erik Micovčák. Před ním ale balón skočil, střela domácího fotbalisty skončila vysoko nad!
     
    89
    Nikiforov šel ven z branky a na hranici velkého vápna musel do skluzu. Balón se odrazil k domácímu fotbalistovi, který ale minul prázdnou branku!
     
    88
    Před Jiřím Michalcem teď dobře zasáhl Jakub Matkovič. V opačném případě by domácí fotbalista postupoval úplně sám na teplickou branku.
     
    87
    Nikdo z domácích už na balón nedosáhl. Autové vhazování pro Teplice z jejich poloviny hřiště, hosté rychle rozehrávají.
     
    86
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jiří Michalec, přichází Michal Kristian.
     
    85
    Po delší době zahrozily také Teplice. Hosté si však vůbec nerozuměli a už se musí bránit proti dalšímu rychlému výpadu domácích.
     
    84
    Domácí jsou v samotném závěru utkání lepším týmem. Míč drží daleko více na svých kopačkách a hraje se převážně na polovině Teplic.
    83.
     
    83
    Tak teď měli hosté štěstí! Z nějakých pětadvaceti metrů napřáhl Jiří Michalec. Překonaného brankáře Nikiforova zachránila levá tyč!
     
    82
    Nejprve zákrok Nikiforova, který míč vyrazil před sebe. Následnou střelu zblokovala pozorná obrana hostů. Bude z toho roh pro Slovan!
     
    81
    Taktickým faulem si nyní na polovině hřiště pomohli také hosté. Liberečtí se hodně zlobí, hlavní sudí ale žlutou kartu nevytahuje.
     
    80
    Téměř tři minuty se nehrálo. S libereckým fotbalistou to vypadá dobře, za malou chvíli se nejspíše zapojí do hry. Teplice střídají, přichází Jakub Matkovič, který nahrazuje Vojtěcha Novotného.
     
    78
    Hosty zastavuje praporek čárového, který signalizoval ofsajd! Na zemi zůstal ležet Pavel Baláž, který bude muset po kratším ošetření za lajnu.
     
    76
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martin Berešík, přichází Jakub Kokeš.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Matyáš Písačka, přichází Erik Micovčák.
     
    75
    Rohový kop rozehrávali domácí. Dobře vyběhl Nikiforov, který pouze vyrazil před sebe, hostující zadáci poté míč odklidili do bezpečí.
     
    74
    Po delší době se ke slovu dostali také domácí. Jejich akce ale končí nepřesnou přihrávkou. Teplice však doslova vrátily míč soupeři, zahraje si také gólman Sova.
     
    73
    Další taktický faul domácích. Teplicím se nabízí standardní situace, kterou budou rozehrávat nějakých třicet metrů od brány soupeře.
     
    72
    Hosté jsou po obdržené brance aktivnější. Drží balón na polovině svého soupeře a hledají skulinku v defenzivě Slovanu. Zatím marně!
     
    71
    Vyběhnout musel gólman Tadeáš Sova, aby míč odkopl do zámezí před jedním z hostujících hráčů. Hosté střídali, Jakuba Zemana nahradil Vojtěch Zárybnický.
    70. - 3:3
     
    70
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí i potřetí v tomto zápase srovnávají! Parádně to udělal MATYÁŠ PÍSAČKA, který si na hranici velkého vápna stáhl balón a poté střelou k tyči překonal Nikiforova!
     
    68
    Domácí teď mají určitě navrch, do střely se znovu vložili hostující zadáci, bude z toho další roh pro fotbalisty v modrobílé kombinaci.
     
    67
    Po rohovém kopu se míč odrazil na hranici velkého vápna. Následná střela byla zblokovaná, hráči Liberce však i nadále zůstávají u míče.
     
    66
    Po levé straně postupoval jeden z domácích fotbalistů a dostával se do zakončení. Patrik Dressler ale předvedl výborný návrat a skvělý obranný zákrok.
    65. BEREŠÍK - 2:3
     
    65
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté se už potřetí v tomto utkání dostávají do vedení! Žlutí dostali spoustu prostoru na pravé straně, odkud přišel centr. Na ten si naběhl MARTIN BEREŠÍK, jehož hlavička skončila až za zády domácího brankáře!
     
    64
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jan Suchan, přichází Zdeněk Švejda.
     
    63
    Fotbalisté v modrém se museli rychle vracet, Teplice postupovaly do zajímavého přečíslení. Nakonec z toho bude pouze autové vhazování.
     
    61
    Domácí znovu zahrozili. Na poslední chvíli zasáhla hostující obrana, který míč raději odehrála do zámezí, roh pro Liberec!
    60. HEPPNER - 2:2
     
    60
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po centru z pravé strany se míč dostal až k PETRU HEPPNEROVI. Následná střela skončila v bráně, liberecký fotbalista propálil vše, co mu stálo v cestě! Slovan i podruhé v tomto utkání srovnává.
     
    59
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází David Martirosjan, přichází Vojtěch Šilhan.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Matyáš Kazda, přichází Petr Šustek.
     
    58
    Skvěle se vrátil David Martirosjan, který na poslední chvíli přerušil rychlý kontr domácích, kteří se dostávali do nadějné situace!
     
    57
    Teplice vybojovaly standardní situaci. Pro následný centr si došel brankář Tadeáš Sova, který bez větších problémů zasáhl.
     
    56
    Další dlouhý nákop domácích na útočnou polovinu. Matyáš Písačka se k míči nakonec nedostal, Teplice už znovu drží míč na svých kopačkách a kombinují.
     
    55
    Hosté jsou v těchto chvílích aktivnějším týmem. Na zadní tyči se ocitli úplně volní hned tři fotbalisté ve žlutém. Situaci ale nevyřešili vůbec dobře.
     
    54
    Následná střela z nějakých pětadvaceti metrů skončila několik metrů nad brankou brankáře Sovy! Ten rychle bere balón a rozehrává.
     
    53
    David Martirosjan mohl postupovat úplně sám na domácí branku! Byl ale faulován, hlavní sudí k překvapení všech vytahuje pouze žlutou kartu, kterou vidí kapitán Jan Blažek.
     
    51
    Hodně dlouhý centr, na který neměl šanci dosáhnout žádný z libereckých fotbalistů. Zahraje si tedy brankář Nikiforov.
     
    50
    Taktický faul na polovině hřiště, rozehrávají domácí. Hlavní sudí nechává celou akci opakovat, míč byl totiž v pohybu.
     
    49
    Spousta nepřesností na obou stranách hřiště. Hosté se dostali až k vápnu soupeře, ovšem o míč znovu přišli vinou špatné přihrávky.
     
    48
    Na druhé straně se tepličtí fotbalisté dostávali do zajímavé akce, ovšem balón skončil v zámezí, rozehrávat bude Tadeáš Sova.
     
    47
    Domácí začali velmi aktivně. Ke střele se dostal Dominik Gembický, ovšem míč mu vůbec nesedl a skončil vysoko nad brankou.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodních pětačtyřicet minut hry. Hosté byli v úvodu utkání aktivnějším celkem a po zásluze šli velmi brzy do vedení, když se trefil Zeman. Za malou chvíli bylo srovnáno po brance Gembického, ovšem byl to znovu Zeman, který vrátil Teplicím vedení zpět na jejich stranu. Liberec se v závěru dostal do dobré příležitosti, jenže Nikiforov míč vyrazil na břevno. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, který začne zhruba ve 12:03.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nejprve střela z hranice velkého vápna, kterou brankář Nikiforov chytil. Vzápětí taktický faul na polovině hřiště, rozhodčí nejspíše každou chvílí odpíská konec prvního poločasu.
     
    44
    Liberečtí se dožadovali odpískání pokutového kopu, rozhodčí ale zůstává klidný, hra i nadále pokračuje!
    43.
     
    43
    Se střeleckým pokusem z hranice velkého vápna si poradil brankář Nikiforov, který míč vyrazil na břevno! Hosté teď měli pořádnou dávku štěstí!
     
    42
    Na poslední chvíli teď zasáhla obrana domácího týmu před rychlým brejkem soupeře. V závěru první půle se hraje rychlý fotbal ze strany na stranu.
     
    41
    Hlavní sudí přerušil hru, píská útočný faul hostujícího týmu. Na zemi zůstali ležet hráči z obou celků, chvíli se asi nebude hrát.
     
    40
    Pro centrovaný míč si bez větších problémů došel Griša Nikiforov, který rychle rozehrál dlouhým výhozem na své spoluhráče.
     
    39
    Vypadalo to, že hosté uhlídali míč a bude rozehrávat od brány. Čárový rozhodčí ale k jejich překvapení ukazuje na roh pro domácí!
     
    38
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Petr Petr, přichází Jan Prokš.
     
    36
    Domácí teď mají více ze hry a hraje se hlavně před velkým vápnem Teplic. Liberec se ale zatím nedostává do větší příležitosti, ze které by případně mohl srovnat.
     
    35
    Hodně nepřesný pokus jednoho z domácích fotbalistů. Jeho střela z velkého vápna skončila hodně vysoko nad brankou!
     
    34
    Teplice míč dlouho držely u postranní lajny a kombinovaly. Nakonec se ale dostaly do zámezí, rozehrávat budou domácí fotbalisté.
     
    33
    Teď měl brankář Sova štěstí! Musel rychle ven z branky, aby před protihráčem stihl míč odkopnout do zámezí. To se mu nakonec povedlo.
     
    32
    Fotbalisté ve žlutém jsou i nadále aktivnějším celkem a znovu se ženou za další vstřelenou brankou. Zeman ale podklouzl na těžkém terénu.
    31. ZEMAN - 1:2
     
    31
    Teplice právě vstřelily branku!
    JAKUB ZEMAN využil centru z levé strany, ocitl se úplně sám zhruba na úrovni penalty. Střelou na bližší tyč nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci!
     
    29
    Míč velmi zajímavě propadl malým vápnem. Dobrý a hlavně včasný výběh předvedl Sova, který stihl zahrát před soupeři.
     
    28
    Tepličtí fotbalisté obléhají pokutového území soupeře. Z celé situace nakonec vybojovali rohový kop!
     
    27
    Hosté se dostávali do zajímavého přečíslení. Přišla však špatná přihrávka, k balónu se dostali domácí, kteří kombinují na vlastní polovině.
     
    25
    Střelecký pokus domácích vyrazil brankář Nikiforov pouze před sebe. K míči se naštěstí pro hosty dostal Vojtěch Novotný!
     
    24
    Tempo utkání po velmi aktivním začátku trochu opadlo, hraje se převážně ve středu hřiště, hra se hodně kouskuje drobnými fauly.
     
    23
    Domácí nebyli daleko od vedoucí branky! Po centru z levé strany se natahoval jeden z fotbalistů v modrém. Kdyby na míč dosáhl, uklízel by do prázdné branky!
     
    22
    Fotbalisté ve žlutém si nerozuměli a míč se dostal až do zámezí. Zahraje si tak znovu Tadeáš Sova, který bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    21
    Hosté se dostali do složité situace u rohového praporku, z celé situace vybojovali autové vhazování.
     
    19
    Výborný obranný zákrok Jiřího Michalce. Zasáhl míč tak šťastně, že z toho nakonec bude ještě autové vhazování pro domácí celek.
     
    18
    Praporek znovu nahoře, hosty zastavuje ofsajd! Tohle rozhodnutí se teplickým fotbalistům příliš nelíbí, domácí rozehrávají.
     
    16
    Na poslední chvíli zasáhl Vojtěch Novotný, který hasil rychlý kontr soupeře! Bude z toho rohový kop pro liberecké fotbalisty!
     
    15
    Hostující fotbalista se zvedl, Teplice rychle rozehrály! Zastavuje je ale praporek čárového rozhodčího, který signalizuje ofsajd.
     
    14
    Rozhodčí ponechával výhodu, vzápětí píská faul na Jana Suchana, který zůstal ležet na trávníků a nevypadá to s ním vůbec dobře.
     
    13
    Hraje se rychlý fotbal ze strany na stranu! Liberec si také vyzkoušel možnost rohového kopu. Rozehrávat bude Griša Nikiforov.
     
    12
    Odražený míč se dostal za hranici velkého vápna, následný střelecký pokus však skončil hodně vysoko nad, rozehrávat bude Sova.
     
    11
    Nejprve velmi ostrý faul Pavla Baláže, který nakonec odešel bez žluté karty. Vzápětí vybojovali hosté první rohový kop v tomto utkání.
     
    10
    Tepličtí fotbalisté jsou i nadále aktivnějším týmem, hraje se v podstatě jen na polovině Liberce. Domácí se nyní ubránili jen za cenu dlouhého odkopu.
     
    9
    Další příležitost pro hosty! Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho. Místo přihrávky však přišla střela doprostřed brány, se kterou si poradil Sova!
    8. GEMBICKÝ - 1:1
     
    8
    Liberec právě vstřelil branku!
    Začalo se v obrovském tempu a po sedmi minutách hry máme srovnáno! Střelecký pokus DOMINIKA GEMBICKÉHO na zadní tyč zpoza vápna končí až za zády Nikiforova, srovnáno!
     
    6
    Faul sice odpískán hostům, ovšem na hřišti zůstal ležet jeden z fotbalistů ve žlutém. Po chvíli se ale zase pokračuje ve hře.
     
    5
    Domácí šli rychle dopředu, jenže o míč velmi brzy přišli. Hosté už kombinují na obranné polovině a hledají skulinku v defenzivě soupeře.
    4. ZEMAN - 0:1
     
    4
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté se velmi brzy ujímají vedení! Po zaváhání v domácí obraně se JAKUB ZEMAN ocitl tváří v tvář brankáři Liberce. Hostující útočník mu nedal žádnou šanci a otevřel skóre tohoto utkání!
     
    3
    Teplice začaly daleko aktivněji a hraje se zatím je na polovině domácího týmu. Celou situaci znovu vyřešil liberecký gólman.
     
    2
    O první střelecký pokus se z dlouhé vzdálenosti postarali hostující fotbalisté. Střela ale mířila doprostřed, Tadeáš Sova neměl žádné problémy!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Liberec: Sova – Ulbrich, Blažek (K), Písačka, Baláž, Petr, Heppner, Kazda, Dvořák, Michalec, Gembický
    Náhradníci: Micovčák, Šustek, Kristian, Prokš, Konečný

    FK Teplice: Nikiforov – Hruštinec, Dressler, Berešík, Martirosjan, Šimeček, Novotný, Suchan, Šup, Zeman, Hasil (K)
    Náhradníci: Kokeš, Šilhan, Matkovič, Zárybnický, Švejda, Němeček

    Rozhodčí: Severýn – Myška, Vodrážka.
     
    Utkání bude jako hlavní řídit pan Vojtěch Severýn. Na čarách mu budou pomáhat pánové Michal Myška a Dan Vodrážka. Dokáží domácí překvapit favorita nebo se Teplice posunou na první místo? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Na druhé straně FK Teplice, které jsou na tom daleko lépe! Hosté jsou na druhé příčce, mají už sedmadvacet bodů! Také Teplicím chybí tato dohrávka, v případě vítězství mohou hosté do čela tabulky! Tepličtí fotbalisté zaznamenali devět výher a čtyři porážky, skóre 30:18. V poslední době se jim nedaří na venkovních hřištích, prohráli jak na půdě pražské Sparty, tak předtím i v Příbrami. Doma jsou ale neskutečně silní, ze sedmi zápasů vyhráli šestkrát!
     
    FC Slovan Liberec se momentálně nachází na osmém místě se ziskem devatenácti bodů. Na svém kontě má šest výher, šest proher a také jednu remízu se skóre 22:27. Liberečtí však mají o utkání méně, v případě výhry by se mohli posunout i na pátou pozici. V posledním zápas domácí prohráli na půdě pražské Slavie (2:4). Byl to už třetí zápas na venkovním hřišti v řadě, předtím přišly dvě vítězství v poměru 1:0. Jednou to bylo na půdě Mladé Boleslavi, podruhé zase v Jablonci.
     
    Hezký den přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga má na programu odložený zápas třináctého kola, ve kterém nás čeká souboj mezi celky FC Slovan Liberec a FK Teplice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Štěpán Slovák

    Branky: 8. Gembický, 60. Heppner, 70. Písačka – 4. Zeman, 31. Zeman, 65. Berešík

    Karty:   53. Blažek (LIB)


    FC Slovan Liberec: Sova – Ulbrich, Blažek (K), Písačka, Baláž, Petr, Heppner, Kazda, Dvořák, Michalec, Gembický
    Náhradníci: Micovčák, Šustek, Kristian, Prokš, Konečný

    FK Teplice: Nikiforov – Hruštinec, Dressler, Berešík, Martirosjan, Šimeček, Novotný, Suchan, Šup, Zeman, Hasil (K)
    Náhradníci: Kokeš, Šilhan, Matkovič, Zárybnický, Švejda, Němeček

    Rozhodčí: Severýn – Myška, Vodrážka

    Diváci: 30
    ocianews.com