New Jersey – Edmonton 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Chicago 3:1 (kon.) | Montreal – Minnesota 0:3 (kon.)
St. Louis – Arizona 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Detroit 6:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 4:1 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:5 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:4 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 10.11.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:13 Connor MURPHY - 3:1
     
    36:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic máme sníženo! CONNOR MURPHY se dostal na vrcholek levého kruhu a nejprve trefil obránce, od kterého se puk znovu odrazil k MURPHYMU a jeho druhá střela už skončila za zády Elliotta! Asistence: Lance Bouma a Jan Rutta.
    23:51 Sean COUTURIER - 3:0
     
    23:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Voráček zavezl kotouč do pásma, předal ho Girouxovi na levé křídlo a ten si sjel k brance, kde předal kotouč před branku na SEANA COUTURIERA, který se s přehledem prosazuje! První lajna domácích dnes řádí. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
    12:08 Jakub VORÁČEK - 2:0
     
    12:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Velmi podobná branka jako ta první. Shayne Gostisbehere poslal krosovou nahrávku z levého kruhu na pravý, kde stál JAKUB VORÁČEK, který svou střelou z první překonává brankáře Chicaga. Asistence: Shayne Gostisbehere a Claude Giroux.
    04:58 Claude GIROUX - 1:0
     
    04:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! Jakub Voráček ukázal, jak je hokej jednoduchá hra, poslal krosovou nahrávku z pravého kruhu na levý, kde čekal CLAUDE GIROUX, který střelou z první propálil Crawforda. Asistence: Jakub Voráček.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 5. Giroux (Voráček), 13. Voráček (Gostisbehere, Giroux), 24. Couturier (Giroux, Voráček) – 37. C. Murphy (Bouma, Rutta)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Gudas, Sanheim, Hägg, Provorov, Manning, Gostisbehere – Konecny, M. Raffl, Couturier (A) – Lehterä, Simmonds, Laughton – Leier, Weise (C), Giroux – Weal (A), Filppula, Voráček.
    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith (A), C. Murphy, Seabrook (A), Franson, Forsling, Rutta – Schmaltz, Sharp, DeBrincat – Pánik (C), Anisimov, Bouma – J. Toews, Saad, Hartman – Hayden, P. Kane, Wingels.

    Rozhodčí: Chris Lee, Brad Meier – Ryan Daisy, Greg Devorski
    thejrc.org