New Jersey – Edmonton 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Chicago 3:1 (kon.) | Montreal – Minnesota 0:3 (kon.)
St. Louis – Arizona 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Detroit 6:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 4:1 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:5 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:4 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Vancouver Canucks
Pátek 10.11.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Rickard Rakell u pravé tyče vytáhl Jacoba Markströma z brány a po krásném potažení puku poslal před bránu bekhendovou přihrávku, po které se jeden z jeho spoluhráčů před zívající klecí nedostal do zakončení a promáchl puk!
     
    56:21
    Thomas Vanek na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem skončila na horní tyči! Reto Berra byl překonán, ale neinkasoval.
     
    55:37
    Kevin Bieksa dostal dvě minuty za hákování poté, co fauloval jednoho ze svých bývalých spoluhráčů.
    55:08 Markström lapačkou vytáhl pokus Coreyho Perryho!
     
    55:08
    Corey Perry dostal krásnou kolmou přihrávku za obranu a střelou zápěstím mířil z mezikruží do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jacob Markström ale puk lapačkou vytáhl!
     
    51:51
    Sami Vatanen podruhé usedl na trestnou lavici, tentokrát na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:28
    Ryan Miller přibližně tři minuty zpátky utrpěl nepříjemné zranění levé nohy a okamžitě signalizoval, že bude muset střídat. Chvilku mezi třemi tyčemi vydržel, nyní ho ale nahradil Reto Berra, který byl v nepřítomnosti Johna Gibsona povolán z AHL a nyní dostává příležitost!
     
    48:34
    Derek Dorsett dostal kromě pěti minut za bitku dvě minuty za její vyprovokování plus 10 minut za nesportovní chování, takže Anaheim bude hrát v početní převaze.
    48:34 Bitka! Derek Dorsett vyprovokoval Joshe Mansona
     
    48:34
    Derek Dorsett svedl bitku s domácím Joshem Mansonem a oba hráči se během série úderů točili jako káča, poté ale obránce Anaheimu stáhl svého soupeře levou rukou k ledu!
     
    47:58
    Hampus Lindholm dostal dvě minuty za hákování a Canucks si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru v řadě a celkově třetí v zápase.
     
    47:39
    Logan Shaw napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné střele s příklepem, která se od horní tyče odrazila do hry! Mohlo to být o čtyři branky!
     
    44:14
    Sami Vatanen byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Vancouver má šanci zastavit rozjeté Ducks.
     
    43:00
    Dnešní utkání sleduje 16038 diváků.
    41:05 Jakob SILFVERBERG - 4:1
     
    41:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JAKOB SILFVERBERG si na přední tyči po nahození Andrewa Cogliana z levého křídla a ostrého úhlu krásně stáhl puk na střelu a poté zápěstím zamířil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči! Jakob Silfverberg se v rozmezí pouhých 35 sekund prosadil podruhé a zadělal na hattrick! 4:1 pro Ducks, kteří skórovali čtyřikrát v řadě. Asistence: Andrew Cogliano a Josh Manson.
    40:30 Jakob SILFVERBERG - 3:1
     
    40:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JAKOB SILFVERBERG si najel mezi kruhy pro vhazování na zpětnou přihrávku Rickarda Rakella z ostrého úhlu a z blízkosti zamířil zápěstím do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Ducks využili třetí přesilovou hru a na začátku třetí třetiny vedou o dvě branky! Parádní začátek. Asistence: Rickard Rakell.
     
    39:00
    Ben Hutton dostal dvě minuty za držení a Anaheim si zahraje druhou přesilovou hru v řadě.
    36:58 Brandon MONTOUR - 2:1
     
    36:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    BRANDON MONTOUR si na vrcholu mezikruží najel na zpětnou přihrávku Coreyho Perryho z pravého kruhu pro vhazování a krásnou střelou zápěstím zamířil do levého horního rohu brány! Ducks podruhé skórovali v přesilové hře a otočili skóre na svou stranu. Hráči Anaheimu vedou 2:1. Asistence: Corey Perry a Rickard Rakell.
     
    36:17
    Logan Shaw z pravého kruhu obranného pásma vyrazil do útoku a Sam Gagner se ho pokusil zezadu podrazit, za což byl po poskytnuté výhodě vyloučen.
     
    26:38
    Hra byla přerušena a Vancouver si po krátké reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru. Brandon Montour byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    26:28
    Antoine Vermette na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a poté před bránou našel krásnou přihrávkou Dennise Rasmussena, který z blízkosti těsně minul pravou tyč brány!
    23:25 Ryan Miller a jeho nádherný semafor po střele Horvata!
     
    23:25
    Bo Horvat po pravé straně vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které v pravém kruhu pro vhazování sám zakončil krásnou střelou zápěstím mířící do bližšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale předvedl krásný semafor!
    17:11 Hampus LINDHOLM - 1:1
     
    17:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    HAMPUS LINDHOLM na levém křídle zpoza brány chytře nahodil puk po ledě před bránu a na přední tyči se puk od pravého betonu Jacoba Markströma odrazil do brány! Ducks přesilovou hru 5 na 3 nevyužili, v běžné početní výhodě ale krátce po návratu vyloučeného Michaela Del Zotta na led už ale udeřili. Je vyrovnáno. Asistence: Rickard Rakell a Sami Vatanen.
     
    16:41
    A další vyloučení na straně Vancouveru, po kterém si Ducks zahrají přesilovou hru 5 na 3! Potrvá 27 sekund. Derek Dorsett byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    15:07
    Sám Michael Del Zotto byl hráčem, který se snažil situaci zachránit a dostal dvě minuty za hákování.
    15:03 Markström vychytal v samostatném úniku Cogliana!
     
    15:03
    Jakob Silfverberg levou bruslí zablokoval střelu Michaela Del Zotta od modré čáry a Andrew Cogliano se řítil sám na bránu, jenže Jacoba Markströma mezi betony propálit nedokázal! Domácí hráč byl ovšem faulován. Vyloučení.
     
    13:18
    Erik Gudbranson v pravém kruhu po zakázaném uvolnění Ducks vypálil ihned po vhazování a Ryan Miller puk ukryl v lapačce! Komerční brejk.
    12:12 Sven BÄRTSCHI - 0:1
     
    12:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jeden z hráčů Ducks nedokázal puk před bránou zamést do bezpečí a poslal ho na hůl SVENA BÄRTSCHIHO, který v blízkosti levé tyče z úhlu zamířil nad pravým betonem Millera do sítě!
     
    05:56
    Ducks na vrcholu levého kruhu napřáhli k táhlé střele mířící pod horní tyč, kterou Jacob Markström vyrazil maskou! Hra přerušena.
     
    04:54
    Derrick Pouliot byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Ducks si zahrají první přesilovou hru zápasu.
    04:04 Markström dokázal zneškodnit dorážku Montoura!
     
    04:04
    Na opačné straně na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na bránu Andrew Cogliano a po zákroku Jacoba Markströma mohl na vzdálenější pravé tyči uklízet puk do téměř prázdné brány Brandon Montour, brankář Canucks se dokázal přesunout a levým ramenem kotouč vyrazit!
     
    04:04
    Ducks sice v útočném pásmu vyhráli vhazování, jenže Canucks rychle puk vybojovali a podél střídaček vyrazili do přečíslení tři na dva, které jeden z hostujících hráčů sám na pravém křídle vyřešil táhlou střelou od modré čáry, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ale puk pravým betonem vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. H. Lindholm (Rakell, Vatanen), 37. Montour (Perry, Rakell), 41. Silfverberg (Rakell), 42. Silfverberg (Cogliano, Manson) – 13. Bärtschi


    Anaheim Ducks: R. Miller (52. Berra) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Vatanen, Bieksa – Rakell, D. Grant, Perry (A) – Cogliano (A), Wagner, Silfverberg (A) – Rasmussen, Vermette, L. Shaw – N. Ritchie, Kossila, Roy. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – B. Hutton, Gudbranson, Del Zotto, D. Pouliot, Edler (A), Biega – Bärtschi, Horvat, Boeser – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Virtanen – B. Gaunce, B. Sutter, Dorsett – Vanek, M. Granlund, Gagner. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Francis Charron. Čároví: Bryan Pancich, Michel Cormier

    Diváci: 16038
    ocianews.com