Švédsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (0:0, 2:2, 2:1)
Česko
Pátek 10.11.2017, 12:30 • Balašicha, Rusko • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Také třetí vystoupení české dvacítky na turnaji čtyř zemí v Balašiše skončilo jednogólovým rozdílem. Tentokrát se radovali Švédové, takže tým kouče Filipa Pešána odjíždí z posledního turnaje před světovým šampionátem se ziskem tří bodů za výhru v prodloužení nad Finy a porážku ve stejné části duelu s Ruskem. (14:49:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jedenáct vteřin před závěrečnou sirénou využil početní výhodu pět na tři TOMÁŠ HAVRÁNEK, který dává výsledku konečnou podobu. Jelikož poté čas přibližně během čtyř vteřin spadl na 0:01, kapitán Kodýtek a hlavní kouč Filip Pešán celou situaci reklamovali. Výsledkem bylo posunutí časomíry na 0:07, což už Švédové ubránili.
     
    59:46
    David Gustafsson dojel puk v českém pásmu, ale prázdnou branku netrefil.
     
    59:25
    Češi si vylepší přesilovku na pět na tři, neboť Kořenář je znovu na střídačce.
     
    59:25
    Vyloučení v týmu Švédsko (Svensson – 2 min., držení hole).
     
    59:19
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Švédsko (Söderlund – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Hrabík – 2 min., hrubost).
     
    58:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. ERIK BRÄNNSTRÖM si našel za vlastní brankou volný puk a trefil přes celé kluziště přesně opuštěnou českou branku. Bez asistence.
     
    58:33
    Haman dvakrát pálil od modré , jeho druhou střelu dorážel Kaut, ale na Gustavssona nevyzrál.
     
    58:08
    Švédové se dopustili zakázaného uvolnění, takže se hra stěhuje do jejich pásma, což znamená Kořenářovu cestu na střídačku a nasazení šesti českých bruslařů v poli.
     
    58:01
    Začali poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:49
    Oddechový čas pro české trenéry.
     
    57:05
    Söderlund vystihl Douderovu rozehrávku a v tísni postupoval na Kořenáře, jehož chtěl překonat forhendovou kličkou. Puk však zůstal ležet před brankovou čárou, kde ho sebral jeden z obránců a uklidnil situaci.
     
    55:47
    Švédové první oslabení zápasu přežili bez inkasovaného gólu.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu Švédsko (Sellgren – 2 min., podražení).
     
    49:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu druhý obrat duelu. Svensson zatáhl v situaci tři na dva puk do pásma, protáhl se podél mantinelu a přihrál před branku, kde se nejlépe orientoval FABIAN ZETTERLUND, který posílá Švédy podruhé v zápase do vedení. Asistence: Jacob Svensson a Jesper Sellgren.
     
    47:54
    Galvas vyrazil po levé straně útočného pásma kupředu, u tyčky si však na Gustavssona nepřišel.
     
    44:35
    Švédové mohli jít do vedení. Zetterlund přihrával brankovištěm zprava doleva Glennu Gustafssonovi, který v dobrá¨é pozici minul puk.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 22. Karlström (G. Lindström), 39. Zetterlund (Karlström), 50. Zetterlund (Svensson, Sellgren), 59. Brännström – 26. Doudera (Kantner), 28. Kurovský (Doudera, Hrabík), 60. Havránek


    Švédsko: Gustavsson (Eriksson) – Westerlund, Lidström, Högberg, Boqvist, Walfridsson, Sllegren, Brännström – Söderlund, Bemström, D. Gustafsson, Pettersson, G. Gustafsson, Linström, Karlström, Olofsson, Svensson, Zetterlund, Jonsson Fjällby, Lundeström, Steen.
    Česko: Kořenář (Škarek) – Doudera, Galvas, Haman, Hrdninka, Kvasnička, Buchtela, Jeřábek – Pavlík, Havránek, Kaut, Kantner, Kodýtek, Chalupa, Kofroň Hrabík, Davídek, Helt, Kousal, Kurovský, Kubík.
    bahis siteleri