Č. Budějovice – Žižkov 3:1 (kon.) | Universitatea Craiova – Slavia 0:4 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:1 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
Pátek 10.11.2017, 11:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • Přípravný zápas
     
    80
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši se prosazují ze standardní situace, kterou rozehrál levačkou Pouček přesně na hlavu LUKÁŠE HAVLA, jenž balon uklidil přesně k tyči.
     
    74
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, i když se o kontaktní branku příliš nezasloužili. Hurkův centr si totiž do vlastní branky srazil MATĚJ HELEŠIC, který asi chtěl hrát malou domů Křížkovi, nebo se snažil balon poslat na roh. Nicméně trefil střed branky, kde už domácí brankář nebyl.
     
    27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích a České Budějovice jdou do vedení 2:0. Na pravé straně byl hezky uvolněn Wermke, který přízemním pasem hledal Táborského. Ten však chytře pustil míč za sebe, kde ELVIS SUKISA MASHIKE uklidil balon do protipohybu brankáře Řeháka.
     
    25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši jdou do vedení. Na levé straně odvedl velký díl práce Jakub Pešek, který přesným centrem našel na zadní tyči Javorka. Ten zblízka trefil brankáře Řeháka, avšak IVO TÁBORSKÝ už pohodlně dorazil balon do sítě.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 25. Táborský, 27. Mashike, 80. Havel – 74. Helešic (vla.)

    Karty:   85. Hála (CEB)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Kadula (46. Řehoř), Novák, Kladrubský (K) (46. Havel), Pouček – Wermke (46. Burlutskij), Javorek (46. Hála), Čavoš, Pešek (46. Helešic) – Mashike, Táborský (46. Benát).
    Náhradníci: Luksch – Havel, Benát, Hála, Řehoř, Moravec, Helešic, Burlitskij.

    FK Viktoria Žižkov: Řehák – Hašek (46. Šandera), Švejdík, Toml, Pardubský – Jelínek (46. Kodeš), Podrazký (K) (75. Jelínek), Čermák, Hurka – Bazal, Engelmann (46. Volek).
    Náhradníci: Hrubeš – Kodeš, Šandera, Volek.

    Rozhodčí: Rejžek – Pečenka, Kotalík

    Diváci: 100
    ocianews.com