Č. Budějovice – Žižkov 3:1 (kon.) | Universitatea Craiova – Slavia 0:4 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:1 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
Pátek 10.11.2017, 11:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • Přípravný zápas
     
    88
    Dynamo běželo 5 na 1 obránce, Mashike ale přihrál nepochopitelně jedinému žižkovskému obránci Šanderovi!
     
    85
    Žlutou kartu dostává Hála (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    80
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši se prosazují ze standardní situace, kterou rozehrál levačkou Pouček přesně na hlavu LUKÁŠE HAVLA, jenž balon uklidil přesně k tyči.
     
    75
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Podrazký, přichází Jelínek.
     
    74
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, i když se o kontaktní branku příliš nezasloužili. Hurkův centr si totiž do vlastní branky srazil MATĚJ HELEŠIC, který asi chtěl hrát malou domů Křížkovi, nebo se snažil balon poslat na roh. Nicméně trefil střed branky, kde už domácí brankář nebyl.
     
    72
    První hezká akce Dynama ve druhé půli. Petr Benát dlouhým a přesným centrem vybídl k zakončení Poučka, který pálil z voleje, ale Řehák byl u tyče připraven.
     
    63
    Z pravé strany centroval Miroslav Podrazký a jeho centr se asi stáčel do branky. Brankář Křížek musel vytasit pohotový zákrok.
     
    46
    U hostů už nehraje Hašek, Jelínek a Engelmann, nahradili je Šandera, Kodeš a Volek.
     
    40
    Přetažený centr vrátil Wermke do ohně k Mashikemu, který ale útočník Demokratické republiky Kongo uklidil těsně vedle tyče.
     
    38
    Pražané rozehrávali rohový kop, domácí se ale ubránili a vyrazili do brejku. Mashike kolmicí oslovil rozběhnutého Peška, který nedal šanci Haškovi a ocitl se sám před Řehákem. Hostující brankář ale dobře zmenšil úhel, i tak Pešek dokázal vystřelit, ale míč se dokutálel těsně vedle!
     
    32
    Domácí přidali třetí gól, ale kvůli ofsajdu neplatí! I když o ofsajdové postavení asi nešlo, míč hrál poslední žižkovský obránce, takže Čavošův gól asi platit měl.
     
    27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích a České Budějovice jdou do vedení 2:0. Na pravé straně byl hezky uvolněn Wermke, který přízemním pasem hledal Táborského. Ten však chytře pustil míč za sebe, kde ELVIS SUKISA MASHIKE uklidil balon do protipohybu brankáře Řeháka.
     
    25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši jdou do vedení. Na levé straně odvedl velký díl práce Jakub Pešek, který přesným centrem našel na zadní tyči Javorka. Ten zblízka trefil brankáře Řeháka, avšak IVO TÁBORSKÝ už pohodlně dorazil balon do sítě.
     
    23
    Javorek prostrkával míč na Táborského, ofsajd se nepískal, a tak domácí špílmachr zkusil vypálit a Řehák předvedl výborný zákrok.
     
    17
    Hosté byli blízko otevření skóre! Josef Bazal dostal před šestnáctkou hodně prostoru, zkusil vypálit a technickou střelou polechtal břevno.
     
    11
    Přečíslení Žižkovských tři na dva vedl Jelínek, dal balon doleva na Engelmanna, jemuž do rány v poslední chvíli skočil jeden z domácích obránců.
     
    Vzhledem ke špatnému počasí může nastat situace, že se utkání na poslední chvíli přesune do tréninkového centra na Složišti.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 25. Táborský, 27. Mashike, 80. Havel – 74. Helešic (vla.)

    Karty:   85. Hála (CEB)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Kadula (46. Řehoř), Novák, Kladrubský (K) (46. Havel), Pouček – Wermke (46. Burlutskij), Javorek (46. Hála), Čavoš, Pešek (46. Helešic) – Mashike, Táborský (46. Benát).
    Náhradníci: Luksch – Havel, Benát, Hála, Řehoř, Moravec, Helešic, Burlitskij.

    FK Viktoria Žižkov: Řehák – Hašek (46. Šandera), Švejdík, Toml, Pardubský – Jelínek (46. Kodeš), Podrazký (K) (75. Jelínek), Čermák, Hurka – Bazal, Engelmann (46. Volek).
    Náhradníci: Hrubeš – Kodeš, Šandera, Volek.

    Rozhodčí: Rejžek – Pečenka, Kotalík

    Diváci: 100
    ocianews.com