Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.)
Toronto – Boston 3:2 (po pr.) | Dallas – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Colorado 4:3 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Boston Bruins
Sobota 11.11.2017, 01:20 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:07 Patrick MARLEAU - 3:2
     
    61:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je konec! Pastrňákovi nevyšlo vypíchnutí puku v útočném pásmu a najednou tu bylo přečíslení domácích tři na dva. Po průniku do pásma si před branku sjel PATRICK MARLEAU a tomu pak stačilo vložit hůl do Gardinerovy střely. Jemná teč umístila puk do branky a ukončila tento zápas. Rozhodčí se šli ještě přesvědčit k videu, že při přechodu do útoku nedošlo k postavení mimo hru, po chvíli ale gól potvrdili. Asistence: Jake Gardiner, Mitchell Marner.
    59:00 James van Riemsdyk - 2:2
     
    59:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Opět je vyrovnáno, domácím power-play vyšla na jedničku. Po velkém náporu přišla nabídka na teč, kterou před brankou zcela volný JAMES VAN RIEMSDYK využil a sklepl puk za Chudobina. Asistence: Mitchell Marner, Nikita Zajcev.
    54:30 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    54:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Leivo se už na trestné lavici chystal naskočit na led a pomoci spoluhráčům, když se puk dostal zpoza branky před Andersena, ten ještě zvládl jeden pokus zkrotit, ale puk se pak odrazil ze zcela volnému DAVIDU PASTRŇÁKOVI a ten zblízka zakončoval do odkryté brány. Asistence: Jordan Szwarz, Anders Bjork.
    39:44 James van Riemsdyk - 1:1
     
    39:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno, domácí to stihli ještě před koncem druhé třetiny! Po nahození od modré čáry se puk objevil před brankovištěm, kde jej společně s Kadrim dostrkal za Chudobinova záda JAMES VAN RIEMSDYK. Toronto využívá přesilovku a je to 1:1. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
    35:38 Patrice BERGERON - 0:1
     
    35:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    No vida a je tu první gól! Akce Bostonu pokračovala, od mantinelu přihrál Marchand na PATRICE BERGERONA a ten ranou z kruhu propálil Andersena! Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 40. J. van Riemsdyk (Kadri, Rielly), 59. J. van Riemsdyk (Marner, N. Zajcev), 62. Marleau (Gardiner, Marner) – 36. Bergeron (Marchand, Krug), 55. Pastrňák (Szwarz, Bjork)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Borgman – Co. Brown, Marleau, Hyman – W. Nylander, Kadri, Komarov (A) – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Leivo, D. Moore, M. Martin.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, K. Miller, Postma – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Bjork, Szwarz, Heinen – Acciari, Riley Nash, Schaller – DeBrusk, Kuraly, Beleskey.

    Rozhodčí: Morton, Rehman – Shewchyk, Nagy

    Diváci: 19 381
    bahis siteleri