Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.)
Toronto – Boston 3:2 (po pr.) | Dallas – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Colorado 4:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 11.11.2017, 19:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Michael GRABNER - 4:2
     
    59:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Klefbom při rozehrávce z vlastního pásma napálil Fasta. Ten posunul puk na MICHAELA GRABNERA, jenž z poloviny hřiště trefil prázdnou branku. Asistence: Jesper Fast.
    38:53 Rick NASH - 3:2
     
    38:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    McDonagh z pozice pravého beka od modré čáry zrychlil hru na levý kruh na hokejku Skjeie. Ten přes Grybu dostal puk na zadní tyč, kde si v pokleku připsal druhou trefu zápasu RICK NASH. Asistence: Brady Skjei, Ryan McDonagh.
    35:10 Pavel BUČNĚVIČ - 2:2
     
    35:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle byla naprostá paráda! Zuccarello nahrál z pravého kruhu před Grybou na levý kruh, tam Shattenkirk z jedničky naservíroval puk do mezikruží, kde před Kreiderem zakončil do prázdné branky pod víko PAVEL BUČNĚVIČ. Asistence: Kevin Shattenkirk, Mats Zuccarello.
    30:06 Connor MCDAVID - 1:2
     
    30:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nejprve Klefbom střílel pozice pravého beka, poté vrátil puk do předbrankového prostoru, kde tak dlouho šťourali Lucic a CONNOR MCDAVID do puku až posledně jmenovaný hráč procedil kotouč z pravé strany do sítě. Asistence: Milan Lucic, Oscar Klefbom.
    16:26 Jesse PULJUJÄRVI - 1:1
     
    16:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Skjei udělal chybu v rozehrávce na pravé straně. Hosté se dostali snadno do šance, kdy přihrávky od spoluhráče využil JESSE PULJUJÄRVI k zakončení z levého kruhu nad levým betonem Lundqvista. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Darnell Nurse.
    12:19 Rick NASH - 1:0
     
    12:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek zahrozil po levém křídle. Hayes ujel Benningovi a z levého kruhu naservíroval puk na druhou stranu na RICKA NASHE. Ten dostal puk snadno do prázdné branky, Klefbom už nestihl zaskočit za Talbota. 1:0. Asistence: Kevin Hayes, Mats Zuccarello.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 13. Rick Nash (K. Hayes, Zuccarello), 36. Bučněvič (Zuccarello, Zuccarello), 39. Rick Nash (Skjei, McDonagh), 60. Grabner (Fast) – 17. Puljujärvi (Nugent-Hopkins, Nurse), 31. McDavid (Lucic, Klefbom)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Holden, Skjei, Shattenkirk, M. Staal, Kampfer – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), K. Hayes, Zuccarello (A) – Vesey, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Nieves, Fast.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Nurse, A. Larsson, Klefbom, Benning, Russell, Gryba – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – Lucic, Nugent-Hopkins, J. Jokinen – R. Strome, Caggiula, Pakarinen – Letestu, Kassian, Puljujärvi.
    thejrc.org