Šumperk – Opava 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Klatovy 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:1 (kon.) | Písek – Kolín 1:4 (kon.) | Bílina – Sokolov 5:8 (kon.)
David Servis – Tábor 2:3 (1:3 po s.n.) | Pelhřimov – Nymburk 2:4 (kon.) | Děčín – Most 6:1 (kon.)
Vrchlabí – Kobra 2:7 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 5:4 (2:0 po s.n.) | Letňany – Řisuty 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:1 (1:1, 5:0, 2:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 11.11.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka domácího týmu! Po levém křídle pronikl jako nůž máslem, které už zase na našem trhu nechybí a opětně se skví na pečivu v každé české domácnosti, DAVID MICHÁLEK, který poté ranou do horního růžku střílí první gól po návratu po operaci kolene. Asistence: Tomáš Semrád.
     
    40:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotouč putoval až před branku Jiřího Slámy, kde vznikl závar. V něm se nejlépe zorientoval LUKÁŠ ENDÁL, který zblízka protlačil kotouč pod betony maskovaného muže hostů. Máme tady hattrick pro domácí hvězdu. Naopak, sebevědomí Plamenů opět utržilo ránu. Bez asistence.
     
    38:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dnešní večer nebude se odehrávat ve Žďáru ve veselé tónině. Domácí celek totiž odskakuje již na 6:1. KRYŠTOF KULHÁNEK vybojoval na modré puk, který převzal Petr Kuchta. Ten na úrovni pravého kruhu vyslal přihrávku zpět na prvního jmenovaného, který pokořil marně se přesouvajícího Jiřího Slámu! Asistence: Petr Kuchta.
     
    34:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny před návratem Davida Sedláčka na led se domácí hokejisté prosadili popáté! Rychlá kombinace vyústila ve střelu KRYŠTOFA KULHÁNKA z levého křídla, která propadla Slámovi pod vyrážečkou! Ani ten tedy z Kotliny neodjede s čistým štítem. Asistence: David Vala a Jan Milfait.
     
    31:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Minuta uběhla od Kuchtova zásahu a Bruslaři jdou do trháku! Po Patriku Přidalovi vypálil z levého kruhu LUKÁŠ ENDÁL. Jeho dělovka přeletěla výstroj rozhozeného Milana Řehoře, který se poté odporoučel z ledu, jako opilec nad ránem z baru. Čili pomalu a neochotně. Nastupuje Jiří Sláma. Asistence: Patrik Přidal a Miroslav Třetina.
     
    30:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek Václava Adama a Ladislava Fixy se dostává do dvoubrankového náskoku! Čisté svědomí teď nemá jinak skvěle chytající Milan Řehoř. Ten totiž propustil za svá záda hodně laciný gól. David Kozlík vysunul po pravém křídle do brejku PETRA KUCHTU, který z pravého kruhu neposlal příliš rasantní střelu. Gólman SKLH k ní přistoupil lakonicky a touš mu přeskočil vyrážečku. Asistence: David Kozlík a Tomáš Ludvík.
     
    23:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou v přesilovce do vedení! Jan Milfait sice se svým prvním pokusem neuspěl, ale domácí zůstali v útočném postavení a zavřeli svého soupeře před Milanem Řehořem. Milfaitova nahrávka na modrou pak vyústila v dělovku DAVIDA VALY od modré, která zapadla přesně k pravé tyči žďárské klece! Asistence: Jan Milfait a David Michálek.
     
    18:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ STŘECHA si sjel středem a po dvou naznačeních vymetl horní růžek! Naprosto parádní provedení, na tohle neměl Čeněk Novák nárok! Bez asistence.
     
    05:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Tradice prověřená lety. Petr Štěpánek na jedné straně míchal s pukem před Čeňkem Novákem tak, až nakonec ani pořádně nezakončil. Rychlý brejk rozjela první domácí letka, Patrik Přidal našel Miroslava Třetinu, který předal kotouč na osu, kde zakončoval LUKÁŠ ENDÁL, jehož parádní dělovka proletěla nad Řehořovu lapačku. Asistence: Miroslav Třetina a Patrik Přidal.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Endál (Třetina, Přidal), 24. Vala (Milfait, Michálek), 31. Kuchta (Kozlík, Ludvík), 32. Endál (Přidal, Třetina), 35. Kulhánek (Vala, Milfait), 39. Kulhánek (Kuchta), 41. Endál, 56. Michálek (T. Semrád) – 19. Střecha (TS)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Přidal, Třetina "C", Endál – Voříšek, Milfait "A", Michálek – Kozlík, Ludvík, Kuchta – Chlubna.
    Trenér: Václav Adam.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Řehoř (32. Sláma) – Pleva "C", Lojek, Smejkal, P. Marek, Sedláček, Kolda, Hort – Štěpánek, D. Vítek, Kunstmüller "A" – Kovářů, Stehlík, Střecha – Kuřítko, Krupka, Jícha – Gregar, Bureš, J. Nečas – P. Beneš.
    Trenér: Michal Konečný.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Marek Čelechovský, Jiří Roupec

    Diváci: 1 602
    thejrc.org