VUT Cavaliers Brno – Akademici Plzeň 6:4 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
Akademici Plzeň
Sobota 11.11.2017, 14:30 • Sportcentrum Lužánky • European University Hockey League
Partner:
     
    59:48
    Přesilová hra Plzně končí, dvě minuty za podražení pro Pokorného.
     
    59:20
    Plzeň si ještě zahraje v početní výhodě, dvě minuty za krosček fasuje Stupka.
     
    56:49
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brňané znovu ukazují, jak mimořádně jsou efektivní, když už se do útočného pásma dostanou. Obrana Plzně byla znovu nepozorná a zpoza branky se kotouč dostal na hůl DANIELA POLZARA, jenž překonal bezmocného Smejkala. Bez asistence.
     
    51:13
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V Brně se schyluje k dramatu! Dvojnásobnou početní výhodu využil přesnou střelou nad lapačku Bartoška ONDŘEJ POLÍVKA. Bez asistence.
     
    50:28
    Krušné chvíle pro kavalíry, ti budou nyní minutu a šestadvacet vteřin bránit dvojnásobnou početní výhodu soupeře. Dvě minuty za vysokou hůl pro Vojáčka.
     
    49:55
    Přesilová hra pro Plzeň, dvě minuty za podražení fasuje Svatuška, ideální příležitosti pro Akademiky vsítit kontaktní branku.
     
    48:24
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň se z následného protiútoku prosazuje a koriguje skóre! Rychlý protiútok zakončil přesnou střelou JAN BAXA. Asistence: Jakub Fiaschingbauer.
     
    46:43
    Polzer ve své snaze překonat Smejkala neuspěl, plzeňský brankář se nenechal vykoupat a skóre se nemění!
     
    46:43
    Plzeňští chybovali na modré čáře a vstříc Smejkalovi se vydal Polzer, byl však zastaven nedovoleně a zopakuje si svůj pokus ve trestném střílení!
     
    45:29
    Gombarčík nyní přihrával do vyložené pozice Svatuškovi, ten měl v mezikruží dostatek času zamířit, ale branku přestřelil!
     
    44:48
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brňané odskakují na rozdíl tří branek! Kavalíři dokázali v obranné třetině Akademiků způsobit pořádný zmatek, ve kterém se nejlépe orientoval JAN SOKOLÍK. Bez asistence.
     
    43:34
    Baxa tentokrát zvolil kličku do bekhendu, ale Bartošek si od něj druhou branku v utkání vstřelit nenechal a výborným zákrokem drží dvojbrankový náskok kavalírů!
     
    43:34
    Baxa opět faulován ve vyložené příležitosti a podruhé v utkání si zkusí trestné střílení!
     
    38:53
    Nyní se tresty udělují na obou stranách. Za Brno putuje na trestnou lavici Kozel, dvě minuty hrubost, stejného provinění se dopustil na druhé straně Škarka. Hra bude pokračovat ve čtyrech na obou stranách.
     
    38:23
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Kavalíři se v plném počtu nastěhovali do útočného pásma a dostávají se zpět do dvoubrankového vedení! V předbrankovém prostoru výborně zapracoval DANIEL POLZER, jenž dokázal tečovat střelu Maršálka. Asistence: Matěj Maršálek.
     
    35:47
    Možnost pro Akademiky, kteří si zahrají v početní výhodě, dvě minuty za vysokou hůl pro Svatušku.
     
    29:43
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brňané ovšem nacházejí rychlou odpověď! Štěpánek zpoza branky dokázal přihrát ADAMU KOZLOVI, jeho střelu nejprve Smejkal vyrazil, ale z následné dorážky už zmiňovaný střelec uspěl. Asistence: Marcel Štěpánek.
     
    29:22
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V Brně je vyrovnáno! JAN BAXA trestné střílení proměnil s přehledem, když se prosadil přesnou střelou nad lapačku brankáře Bartoška.
     
    29:22
    Baxa vyhrál na útočné modré čáře souboj o kotouč a rozjel se vstříc Bartoškovi, který jeho kličku do bekhendu parádně vychytal. Baxa byl však faluován a svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení.
     
    26:41
    Domácí nyní mohli udeřit ve vlastním oslabení! Kotouč zachytil Pospíšil a rozjel se osamocen vstříc Smejkalovi, nedokázal však najít skulinku ve výstroji plzeňského brankáře, a ten tak významně podržel svůj tým!
     
    26:22
    Plzeňský tlak stoupá a kavalíři se navíc budou muset bránit, neboť v předbrankovém prostoru to s obrannou činností přehnal Dobiáš, dvě minuty nedovolené bránění.
     
    20:49
    Do konce početní výhody kavalírů zbývají dvě vteřiny, ale záhy započne další, neboť v obranném pásmu se prohřešku dopustil Ondřej Polívka, dvě minuty vysoká hůl.
     
    18:51
    V závěru první třetiny početní výhoda pro kavalíry. Dvě minuty za krosček fasuje Muchka.
     
    13:37
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak takhle se hraje přesilová hra! Západočeši od samého úvodu své početní výhody uzamkli kavalíry v jejich obranném pásmu. Souhru do prázdné branky zakončil přesně MATĚJ KURFÜRST.
     
    13:19
    Tentokrát si početní výhodu zahrají hosté z Plzně, dvě minuty za nedovolené bránění půjde odsedět domácí Polzer.
     
    10:19
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali využít nekoncentrovanosti Plzně v obranném pásmu! Obrana Akademiků nechala před Smejkalem zcela volného JIŘÍHO SVATUŠKU, jenž dokázal kotouč zasunout za záda plzeňského brankáře, a to i přesto že byl faulován. Asistence: Marcel Štěpánek.
     
    08:55
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Přesilová hra sice skončila, ale Brňané dokázali svého soupeře ještě zmáčknout ve vlastním obranném pásmu. Stupka poslal přihrávku PAVLOVI POSPÍŠILOVI, jenž se nebál najet až těsně před Smejkala, odkud dokázal propasírovat kotouč za záda plzeňského brankáře. Asistence: Matěj Stupka.
     
    06:30
    První vyloučení v dnešním utkání, na trestnou lavici putuje hráč hostů Beer, dvě minuty za krosček. Kavalíři mají jedinečnou příležitost otevřít skóre.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 9. Pospíšil (Stupka), 11. Svatuška (Štěpánek), 30. Kozel (Štěpánek), 39. Polzer (Maršálek), 45. Sokolík, 57. Polzer – 14. Kurfürst, 30. Baxa, 49. Baxa (Faschingbauer), 52. O.


    VUT Cavaliers Brno: Bartošek – Nossek, Dobiáš, Vojáček, Huml, Malíř, Maršálek, Salát, Dobšák – Stupka, Štěpánek, Kosorín, Sokolík, Roubal, Kozel, Polzer, Gombarčík, Svatuška, Pospíšil.
    Akademici Plzeň: Smejkal (Frček) – Beer, Pokorný, Šimůnek, Muchka, Kubík, Malota, Polívka O. – Škarka, Krajhanzl, Sequens, Setikovský, Hřebík, Kučera, Polata, Baxa, Polívka V., Strmiska, Faschingbauer, Kurfürst, Kubik.
    thejrc.org