Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Florida 2:1 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 0:1 (kon.) | Carolina – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Buffalo 2:1 (po pr.)
St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 5:4 (2:1 po s.n.) | San Jose – Vancouver 5:0 (kon.)
Arizona – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
Vancouver Canucks
Neděle 12.11.2017, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Na konci základní hrací doby se ještě bude vylučovat. Domácí hokejista Timo Meier dostává pětiminutový trest za faul loktem a k tomu ještě trest na deset minut
     
    37:26
    Domácí hokejisté půjdou na pět vteřin do tří, vyloučen je totiž Goodrow, který dostává menší trest za sekání. Další velká možnost pro Kosatky.
     
    35:30
    Vancouver Canucks si v závěru druhé třetiny zahrají přesilovou hru, protože na dvě minuty za katr musí odjet domácí útočník Joel Ward. Provinil se sekáním.
     
    29:30
    Další trest na straně Vancouver Canucks. Tentokrát si San Jose Sharks zahrají přesilovku poté, co hostující Biega inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    21:48
    Počet hráčů na ledě se ale srovná. Dnes poprvé uvidíme hru čtyři na čtyři, protože domácí kapitán Joe Pavelski hákoval soupeře.
     
    21:10
    Canucks jsou dnes zatím hodně často vylučování. Tohle je pro hosty třetí trest, tentokrát je nucen za katr odejí Alex Edler. Ten se dle soudu hlavního rozhodčího provinil sekáním.
     
    17:02
    Poprvé dnes vyloučení i na druhé straně barikády. Domácí Meier inkasuje od rozhodčích dvě minuty za sekání, takže pro Canucks ideální šance, jak před odchodem do kabiny vyrovnat.
     
    14:55
    Máme tu další vyloučení, opět na straně hostů. Derek Dorsett od arbitrů dostává dvě minuty za hákování, Canucks tudíž musí strávit další dvě minuty v oslabení. Poradí si San Jose s touto přesilovkou?
     
    08:53
    Přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks, takže další komplikace pro Canucks. Na dvě minuty za nedovolené bránění brankáři si musí jít sednout hostující útočník Bo Horvat.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. Hertl (Braun, M. Karlsson), 36. Couture (Hertl), 59. Couture (J. Ward, J. Ryan), 60. Tierney, 60. Tierney (TS)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Donskoi, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, M. Karlsson – Hansen, Tierney, Bødker – Meier, Goodrow, J. Ward.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, D. Pouliot, Del Zotto, Biega, B. Hutton, Gudbranson – Bärtschi, Horvat, Boeser – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – M. Granlund, B. Sutter, Dorsett – Vanek, Burmistrov, Gagner.

    Rozhodčí: Hebert, Charron – Pancich, Cormier

    Diváci: 17 562
    thejrc.org