Pardubice – Ostrava 8:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 9:5 (kon.) | Střešovice – Bohemians 10:3 (kon.)
konec
Sokoli Pardubice
8:6 (4:2, 3:2, 1:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 12.11.2017, 17:00 • SH Dašická • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    55:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Pardubicím se několikrát nepodařilo dopravit míček do odkryté branky, poté byl před brankou důrazný DOMINIK EICHNER a dostal míček za Levínského. Asistence: Filip Hrabal.
     
    51:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kapitán hostů Zbořil dlouho dobře střežil JANA KOURKA na hranici velkého brankoviště a nepouštěl ho ke střele, ten se k ním ale nakonec stejně dostal a po zemi zakončil k levé tyči. Asistence: Daniel Škeřík.
     
    45:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Chyby domácí obrany využil FILIP ČONKA-SKYBA, jenž se svou aktivitou dostal ke střele a dává hostům naději. Bez asistence.
     
    37:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Janeček sice už padal na palubovku, přesto dokázal najít z pravé stranu před branku si nabíhajícího PATRIKA PETRA, jenž už měl lehkou práci, když poslal míček do odkryté branky. Asistence: Michal Janeček.
     
    36:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    I druhou početná výhodu Sokol využívá, po přihrávce od Pakosty vypálil z levé strany přesně mezi tři tyče MAREK ĎOPAN. Asistence: Přemek Pakosta.
     
    34:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je to opět jen o jednu branku, ke střele se vytočil na středu hřiště FILIP HRABAL a propálil Levínského. Asistence: Jiří Šebesta.
     
    27:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Levínský dobře vyhodil míček až na druhou polovinu hřiště na MICHALA JANEČKA, který vystřelil tři metry za půlící čarou a poslal míček přesně k pravé tyčce. Asistence: Jakub Levínský.
     
    22:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    I hosté využívají svou početní výhodu, z bezprostřední blízkosti snižuje na rozdíl jediné trefy JAKUB MENDREK. Asistence: Filip Čonka-Skyba.
     
    17:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Část zápasu plná branek pokračuje, s odrazem o pravou tyčku se prosadil TOMÁŠ DLESK. Asistence: Marek Ďopan.
     
    14:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zřejmě secvičená akce posílá Sokol zpět do vedení, Pardubice rozehrály po faulu na středu hřiště na Ďopana, ten poměrně dlouho držel míček na hokejce, poté ho poslal zpět na místo rozehrávky na VÁCLAVA OUBRECHTA, jenž z první udeřil. Asistence: Marek Ďopan.
     
    14:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jenže hosté bleskově vyrovnávají, ihned po buly pustila domácí obrana k zakončení FILIPA HRABALA, ten bekhendem poslal míček do horní části branky. Asistence: Jan Křiva.
     
    14:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodou, když se z pravé strany trefil přesně ke vzdálenější tyčce IVO TEICHMAN. Asistence: Přemek Pakosta.
     
    11:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Za necelou minutu domácí vyrovnávají, Klobučník si dostatečně nepohlídal svou pravou tyčku, ke které poslal míček z bezprostřední blízkosti FILIP KRIGOVSKÝ. Asistence: Ivo Teichman.
     
    10:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Sokol propadl na polovině hřiště, čehož hosté při přečíslení tří na dva využili. Daniš poslal míček na levou stranu na DOMINIKA KLIMSCHU, jenž si položil Levínského a bekhendem poslal míček za jeho záda. Asistence: Jan Daniš.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 12. Krigovský (Teichman), 15. Teichman (P. Pakosta), 15. Oubrecht (Ďopan), 18. Dlesk (Ďopan), 28. Janeček (Levínský), 37. Ďopan (P. Pakosta), 38. Petr (Janeček), 52. Kourek (Škeřík) – 11. Klimscha (Daniš), 15. Hrabal (Křiva), 23. Mendrek (Čonka-Skyba), 35. Hrabal (Jiří Šebesta), 46. Čonka-Skyba, 56. Eichner (Hrabal)


    Sokoli Pardubice: Levínský (Musil) – Oubrecht, Kunt, J. Jedlička, Brychta, Škeřík, Ďopan, Bílý – Petr, Janeček, Kourek – Teichman, Dlesk, Gregor – P. Pakosta, P. Němeček, Krigovský – Formánek.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (37. Laja) – Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Kuczera, Zbořil – Chvastek, Trulík, Klimscha – Hrabal, Eichner, Daniš – Sládek, Mendrek, Miške – Křiva, Moravčík, Čonka-Skyba.

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko

    Diváci: 457
    thejrc.org