Pardubice – Ostrava 8:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 9:5 (kon.) | Střešovice – Bohemians 10:3 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
10:3 (1:1, 5:2, 4:0)
FbŠ Bohemians
Neděle 12.11.2017, 18:30 • STODOLA Aréna Střešovice • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    A Střešovice udělaly domácím příznivcům radost, jelikož nasázely deset branek! Meliš poslal pas na JAKUBA SLAVÍKA, který se prosadil.
    Asistence: Milan Meliš
     
    57:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vzápětí je tu další branka Střešovic! Nasází jich do konce utkání deset? Milan Meliš běžel sám na brankáře, ale v poslední chvíli ho doběhl jeden z obránců. Ten rozhodil nejen jeho, ale i svého brankáře. Meliš ještě zvládl poslat pas pod sebe, kam si seběhl FILIP ULLMAN, jenž pálil do prázdné brány.
    Asistence: Milan Meliš
     
    57:04
    Tatran právě vstřelil branku!
    A domácí nejproduktivnější hráč proměňuje! Několikrát naznačil střelu, ale když vypálil, poslal míček pod rukou Kratěka!
     
    54:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice střílí sedmou branku a rozhodují o osudu dnešního utkání! Beneš uviděl rozběhnutého MILANA MELIŠE, jenž si se samostatným únikem poradil na jedničku.
    Asistence: Marek Beneš
     
    34:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Neskutečné, opravdu! Na hřišti Tatranu se nám rozjela v posledních okamžicích střelnice. Cabejšek vypálil, ovšem jeho střelu dokázala vyrazit Rebro na horní tyčku. Jenže od té se míček odrazil na hůl JAKUBA ŠÁRKY, který měl lehkou pozici.
    Asistence Daniel Cabejšek
     
    34:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    Neskutečné! S góly se nám roztrhl pytel, jelikož během minuty padly hned tři branky. JAN SVOBODA se prezentoval pěknou individuální akcí, když si vyběhl z rohu a poslal míček do vzdálenější šibenice Kotoučkovy branky!
    Asistence: Tomáš Váňa
     
    33:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jenže Tatranu stačilo třicet vteřin a je to opět o tři góly! Deutsch našel MARKA BENEŠE, který dnes zapisuje druhý bod.
    Asistence: Marek Deutsch.
     
    33:10
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už je to znovu jen o dvě branky! Růžek nahazoval míček na branku a šikovnou tečí ho dostal za záda Rebra VOJTĚCH ZEZULKA.
    Asistence: Adam Růžek
     
    31:26
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice ničí svého soupeře ve druhé třetině, díky čemuž získávají tříbrankový náskok! Beneš, který byl za brankou, hledal zadovkou nějakého spoluhráče. Míček se dostal až k TOMÁŠI SVAČINKOVI, jehož střela propadla hostujícímu brankáři mezi tělem a rukou.
    Asistence: Marek Beneš
     
    26:32
    Tatran právě vstřelil branku!
    Což nakonec ústí v další branku Tatranu! Ten se dostal do přečíslení tři na jednoho. Váňa, který celou akci táhl, nahrál na JANA SVOBODU, jenž měl jednoduchou práci.
    Asistence: Tomáš Váňa.
     
    24:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    To už ovšem neplatí! Střešovice se dostávají poprvé v zápase do vedení! Slavík vypálil a Koutouček jeho střelu jen vyrazil vedle sebe, kde byl připravený PETER NEHILA. Ten neměl větší problémy s posláním míčku do odkryté sítě.
    Asistence: Jakub Slavík
     
    14:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se přece jen Tatranu podařilo srovnat! Zápas nám tedy začíná od začátku. Švejkovský nahrál JAKUBU KOLÍSKOVI, který se nerozpakoval a vypálil. Koutoučkovi prošel míček do branky.
    Asistence: Jakub Švejkovský.
     
    02:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak toto bylo velmi rychlé! Hráči Bohemians se po dvou odehraných minutách dostávají do jednobrankového vedení! Krebner poslal míček na PATRIKA KIELERA, jenž otevřel střelecký účet dnešního zápasu.
    Asistence: Matyáš Krebner

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 15. Jak. Kolísko (Švejkovský), 25. Nehila (Slavík), 27. Svoboda (Váňa), 32. Svačinka (Marek Beneš), 34. Marek Beneš (Deutsch), 35. Svoboda (Váňa), 55. Meliš (Marek Beneš), 58. Marek Beneš (TS), 58. Ullmann (Meliš), 60. Slavík (Meliš) – 3. Kieler (Krebner), 34. Zezulka (Růžek), 35. Šárka (Cabejšek)


    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Marek Beneš, Vítovec – Jiř. Kolísko, Slavík, Sládeček – Jak. Kolísko, Meliš, Svoboda – Gašparík, Ullmann, Váňa – Nehila, O. Němeček.
    FbŠ Bohemians: Kotouček (35. Kratěk) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Šefčík, Čihák, Krbec – Šebek, Dobisík, Šimek – Prášek, Kieler, Mandík – Höffer, Miščík, Kindl – Palatínus, Šárka, Růžek.

    Rozhodčí: Černý, Janoušek

    Diváci: 265
    thejrc.org