Česko – Finsko 6:5 (kon.)
konec
Česko
6:5 (3:3, 1:1, 2:1)
Finsko
Neděle 12.11.2017, 16:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava - Poruba • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Od kruhu vystřelil Novák, Heikkinen jen vyrazil puk před sebe, ŠTĚPÁN FRYŠARA pak dorážel do branky – 6:5. Asistence: Matěj Novák, Matyáš Zelingr.
     
    54:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno!!! Viitasalo vyslal do šance JOONA IKONENA, který sám tváří v tvář Kločka překonal – 5:5. Asistence: Nuuti Viitasalo.
     
    51:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hráči vtrhli do pásma jako velká voda, po Dvořákově nahrávce se puk dostal k MARTINU HAVELKOVI, který v sedě dostal puk za Heikkinena a strhl tak vedení na stranu svého týmu – 5:4. Asistence: Jaroslav Dvořák, Martin Padrnos.
     
    33:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno!! Češi se drželi před finskou klecí, skulinku v ní našel až PETR ERET – 4:4. Asistence: Martin Havelka, Michael Gaspar.
     
    30:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Šestnáct vteřin stačilo Finům k zužitkování přesilovky, po rychlých nahrávkách překonal bleskově Kloučka OSKARI LAAKSONEN – 3:4. Asistence: Joona Ikonen, Erkka Seppälä.
     
    18:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno!! Rychlá akce a důraz přinesla domácímu výběru vyrovnání, po nahrávce Zelingra poslal puk do branky RADIM TOMAN – 3:3: Asistence: Matyáš Zelingr, Milan Klouček.
     
    17:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlovka. Po nahrávce Padrnose vymetl horní růžek Heikkinenovy klece VÁCLAV VEBER – 2:3. Asistence: Martin Padrnos.
     
    12:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Koskenkorva našel v mezikruží volného AATU LUUSUANIEMIHO, který zcela využil volný prostor a přidal svou druhou branku v zápase – 1:3. Asistence: Jesse Koskenkorva.
     
    10:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají přesilovou hru – kotouč se odrazil od zadního mantinelu, od Kloučka se kotouč odrazil do branky. Gól je připsán AATU LUUSUANIEMI – 1:2. Bez asistence.
     
    06:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno!! Hosté kombinovali tak dlouho, až ukolébali Čechy, po nahrávce Haapanena se podařilo překonat Kloučka OSKARI LAAKSONENOVI – 1:1. Asistence: Topias Haapanen, Erkka Seppälä.
     
    03:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně po skončení přesilovky dostal přesnou přihrávku PETR ERET, který nic nevymýšlel a poslal puk do branky, překvapený Heikkinen nestačil zareagovat – 1:0. Asistence: Štěpán Fryšara, Lukáš Rousek.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 4. Eret (Fryšara, Rousek), 18. Veber (Padrnos), 19. Toman (Zelingr, Klouček), 34. Eret (Havelka, Gaspar), 52. Havelka (Dvořák, Padrnos), 60. Fryšara (Novák, Zelingr) – 7. Laaksonen (Haapanen, Seppälä), 11. Luusuaniemi, 13. Luusuaniemi (Koskenkorva), 31. Laaksonen (Ikonen, Seppälä), 55. Ikonen (Viitasalo)


    Česko: Klouček (Wolf) – Padrnos (C), Veber, Váňa, Gaspar (A), Kunst, Zelingr, Mareš, Muška – Flynn, Chrtek, Novák – Václavek, Rousek, Jirásek – Eret, Fryšara, Toman – Kalus, Havelka (A), Dvořák
    Finsko: Heikkinen (Lehtinen) – Allén (C), Laaksonen, Kaskinen, Isiguzo, Latvala, Laitinen, Palojärvi, Viitasalo – Haapanen, Seppälä, Ikonen (A) – Päkkilä, Koskenkorva (A), Halme – Engberg, Aalto, Luusuaniemi – Rantinen

    Rozhodčí: Fiala, Kika – Hanzlík, Lederer
    thejrc.org