Česko – Německo 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Německo
Neděle 12.11.2017, 12:00 • Zimní stadion Lovosice • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    46:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    A rychlý kontr se Češkám nakonec vyplatil. Ve shrumáži hráček před brankou Schneiderové se nejlépe zorientovala KATEŘINA PETŘEKOVÁ, která kotouč za její záda prošťouchla. Asistence: Hana Haasová, Patricie Škorpíková
     
    33:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se velmi rychle znovu ujímají vedení. Po vhazování poslala Škorpíková kotouč HANĚ HAASOVÉ, která jej velmi rychle uklidila již podruhé do správných míst. Asistence: Patricie Škorpíková.
     
    33:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Který nakonec přinesl vyrovnání. K odraženému puku po předchozí střele se dostala HANA HAASOVÁ, která jej velmi rychle poslala zpět, navíc prostřelila německou gólmanku. Asistence: Kateřina Petřeková.
     
    24:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    Další rychlý nájezd Němek vedl k jejich dalšímu gólu. Středem ledové plochy se prohnala THEA-MARLEEN BARTELLOVÁ, která posílá svůj tým do vedení. Bez asistence.
     
    13:29
    Německo právě vstřelilo branku!
    A podobná akce jako před malým okamžikem nyní přinesla vyrovnání. JENNIFER MILLEROVÁ se utrhla z bloku českých obránkyň a vyjela sama proti Hřívové, kterou dokázala překonat. Asistence: Vivien Wallnerová.
     
    11:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Několikátá šance v řadě již vyšla. Kolem mantinelu se prohnala DENISA HABARTOVÁ, která si sjela na střed a následně poslala puk nad stehno Schneiderové do branky. Bez asistence.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 12. Habartová, 34. Haasová (Petřeková), 34. Haasová (Škorpíková), 47. Petřeková (Haasová, Škorpíková) – 14. Millerová (Wallnerová), 25. Bartellová


    Česko: Hřívová (Pejšová) – Hanzlíková, Vaněčková, Chladová, Horáková G., Pospíšilová, Habartová, Kučerová, Dubová – Bartáková, Nepokojová, Hrubanová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Kalová, Gruntová, Machková – Svatošová, Horáková T., Nowáková
    Německo: Schneiderová (Uhrmannová) – Mayerová, Königová, Topfmeierová, Kohbergová, Baduraová, Semmlerová, Willeitnerová, Heyerová – Sterziková, Bartellová, Voigtová – Wallnerová, Zellnerová, Millerová – Liangová, Kaiserová, Böttcherová – Schollová, Massnerová, Geschwandtnerová.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová
    ocianews.com