Česko – Německo 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Německo
Neděle 12.11.2017, 12:00 • Zimní stadion Lovosice • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    56:04
    Patricie Škorpíková připravila tutovku pro Hanu Haasovou. Kotouč ji doslova naservírovala do střední části před brankoviště. Haasová jej však nedokázala ideálně trefit, kotouč tedy projel pouze vedle německé branky.
     
    52:33
    Alexandra Hřívová se musela držet na pozoru proti několika střelám Vivien Wallnerové. Ani jednu z nich však německá křídelnice proměnit nedokázala, leckdy ani nedokázala prostřelit český obranný blok.
     
    48:50
    O překvapení pro Schneiderovou se chtěla postarat Hana Haasová, když zvedla lehce do vzduchu nahození Dubové na branku. Německá gólmanka se proti puku ohnala, ten však letěl těsně vedle její branky.
     
    46:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    A rychlý kontr se Češkám nakonec vyplatil. Ve shrumáži hráček před brankou Schneiderové se nejlépe zorientovala KATEŘINA PETŘEKOVÁ, která kotouč za její záda prošťouchla. Asistence: Hana Haasová, Patricie Škorpíková
     
    40:09
    Hned po vhazování se dostala k vyjetí na branku a následné střele Annabella Sterziková. Její šanci z pravé strany však dokázala Hřívová pokrýt.
     
    33:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se velmi rychle znovu ujímají vedení. Po vhazování poslala Škorpíková kotouč HANĚ HAASOVÉ, která jej velmi rychle uklidila již podruhé do správných míst. Asistence: Patricie Škorpíková.
     
    33:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Který nakonec přinesl vyrovnání. K odraženému puku po předchozí střele se dostala HANA HAASOVÁ, která jej velmi rychle poslala zpět, navíc prostřelila německou gólmanku. Asistence: Kateřina Petřeková.
     
    29:37
    Velká šance německého týmu! Nahození z levé strany dorážela do branky Annabella Sterziková. Její střelu však Hřívová vyrazila, a to přímo na hůl Bartákové, od které začal protiútok.
     
    24:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    Další rychlý nájezd Němek vedl k jejich dalšímu gólu. Středem ledové plochy se prohnala THEA-MARLEEN BARTELLOVÁ, která posílá svůj tým do vedení. Bez asistence.
     
    23:45
    Enormní šance českého týmu. Započala ji Barbora Bartáková svým nahozením kotouče na branku z mezikruží, načež se další hráčky z hranice brankoviště pokoušely jej procpat do branky. Akci přerušily až rozhodčí.
     
    18:38
    Chybu v české rozehrávce využila Leonie Massnerová, která poté projela napříč celou délkou ledové plochy. V samém závěru poslala puk na Millerovou, její střela ale mířila vedle české branky.
     
    13:29
    Německo právě vstřelilo branku!
    A podobná akce jako před malým okamžikem nyní přinesla vyrovnání. JENNIFER MILLEROVÁ se utrhla z bloku českých obránkyň a vyjela sama proti Hřívové, kterou dokázala překonat. Asistence: Vivien Wallnerová.
     
    11:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Několikátá šance v řadě již vyšla. Kolem mantinelu se prohnala DENISA HABARTOVÁ, která si sjela na střed a následně poslala puk nad stehno Schneiderové do branky. Bez asistence.
     
    01:57
    Vyloučení v týmu Česko (Pospíšilová – 2 min., podražení).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 12. Habartová, 34. Haasová (Petřeková), 34. Haasová (Škorpíková), 47. Petřeková (Haasová, Škorpíková) – 14. Millerová (Wallnerová), 25. Bartellová


    Česko: Hřívová (Pejšová) – Hanzlíková, Vaněčková, Chladová, Horáková G., Pospíšilová, Habartová, Kučerová, Dubová – Bartáková, Nepokojová, Hrubanová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Kalová, Gruntová, Machková – Svatošová, Horáková T., Nowáková
    Německo: Schneiderová (Uhrmannová) – Mayerová, Königová, Topfmeierová, Kohbergová, Baduraová, Semmlerová, Willeitnerová, Heyerová – Sterziková, Bartellová, Voigtová – Wallnerová, Zellnerová, Millerová – Liangová, Kaiserová, Böttcherová – Schollová, Massnerová, Geschwandtnerová.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová
    thejrc.org