Ruský olympijský tím – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Ruský olympijský tím
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Slovensko
sk Neděle 12.11.2017, 13:15 • Curt Frenzel Stadium, Augsburg, Nemecko • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:15.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného hracieho dňa Nemeckého pohára. Naša seniorská reprezentácia bude bojovať o svoje tretie zápasové víťazstvo a zároveň o obhajobu prvenstva na celom turnaji.

    SLOVENSKO
    Slovensko začalo v piatok pod vedením trénera Craiga Ramsayho v Augsburgu proti hokejistom USA, ktorých zdolalo 2:1. Naši hokejisti sa dostali do dvojgólového vedenia zásluhou debutanta Patrika Lampera (skóroval v šeistej minúte) a tipsportligového hráča Mareka Hovorku (gól dosiahol v 27. minúte), ale v 54. minúte inkasovalo a svoje víťazstvo muselo v závere ešte brániť. Naši reprezentanti to zvládli aj vďaka výbornému výkonu gólmana Jána Laca.

    V druhom zápase sa Slováci v sobotu popoludní predstavili proti domácemu Nemecku. Naši reprezentanti vyhrali v dueli pomerom 3:0 vďaka presným zásahom Martina Bakoša (skóroval v presilovke v piatej minúte), Marcela Haščáka (presadil sa v presilovke v 48. minúte) a aj vďaka záverečnému gólu Petra Čerešňáka do prázdnej bránky pri powerplay domácich. Ak dnes proti Ruskému olympijskému výberu, ktorý má v tabuľke rovnako 6 bodov, uspejú, budú sa tešiť z obhajoby minuloročného prvenstva na turnaji.

    RUSKO
    Rusi vyslali do Nemecka iba hráčov z nadnárodnej KHL a tímu dali prívlastok olympijský. Zverenci trénera Olega Brataša zatiaľ v Augsburgu kráčajú suverénne so šiestimi bodmi a majú nalepšie celkové skóre 13:4 (Slovensko má skóre 5:1) na čele tabuľky. Vďačia za to najmä prvému piatkovému zápasu, v ktorom domáce Nemecko rozstrieľali vysoko 8:2. V druhom dueli potom nastúpili proti Američanom a tých zdolali opäť hladko 5:2.

    Slovensko dnes zabojuje o obhajobu prvenstva na Nemeckom pohári v bránke s Marekom Čiliakom! #CCM #MadeOfHockey

    Príspevok, ktorý zdieľa CCM Hockey Slovakia (@ccmhockeyslovakia),

     
    Úvodné zostavy:

    Ruský olympijský tím: Košečkin (Samsonov) – Blažijevskij, Provolnev, Rafikov, Jarullin (A), Naumenkov, Ožiganov, Koledov – Kuzmenko, Okulov, Svetlakov – Makejev, Chochlačjov, Fiodorov (A) – Kagarlickij (C), Michejev, Semionov – Šumakov, Osnovin

    Slovensko: Čiliak (Laco) – Čerešňák, Čajkovský (A), Jánošík, Mikuš, Romančík, Gernát, Valach, Ďaloga – Hovorka, Ölvecký (C), Hecl – Bubela, Bakoš, Haščák – Cingel, Marcinko (A), Lamper – Krištof, M. Sukeľ, Paulovič

    Rozhodca: Kopitz, Schrader – Hinterdobler, Schwenk (všetci GER).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:06
    Duel sa začal víťazným buly našich hokejistov. Slovensko bude hrať v modrých dresoch, Rusi v bielo-červenej kombinácii.
     
    00:36
    Ruskí hokejisti vysoko napádali našich reprezentantov a napokon sa dostali aj do útočného pásma. S pukom na hokejke sa tam medzi kruhy tlačil Kuzmenko, ale bol dobre pokrytý a vystreliť nedokázal.
     
    01:25
    Ůvod zápasu sa hrá bez prerušenia. Ruskí hokejisti majú aktuálne puk pri svojej bránke a po dostriedaní počas hry budú rozohrávať novú útočnú akciu.
     
    02:01
    Napokon sme videli prvé zakončenie a aj prvé prerušenie hry. Ruský kapitán Kagarlickij to skúsil individuálnym prienikom do pásma, po ktorom vystrelil a Čiliak puk podržal.
     
    02:18
    Slováci sa pokúsili rozohrať spoza svojej bránky, ale dlhý pas sa skončil iba zakázaným uvoľnením. Nasledovať bude vhadzovanie po pravici Čiliaka.
     
    02:49
    Slovensko sa muselo brániť ovretiu súpera, ale zvládlo to dobre. Celá pätica našich koručliarov sa nasťahovala pred Čiliaka a ubránila sa.
     
    03:17
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Rusi sa veľmi rýchlo ujímajú vedenia. Slovensko nezvládlo defenzívnu činnosť, keď Čerešňák pred bránkou nepokryl ALEXEJA MAKEJEVA, ktorý po krížnej prohrávke zakončoval do opustenej časti bránky. Asistencie: Michail Naumenkov, Viačeslav Osnovin.
    03:17 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    04:30
    Rusi mohli vyhrávať o dva góly! Semionov vystrelil z ľavej strany k vzdialenejšej žrdi, ktorú presne trafil. Rozhodca si ešte prezrel videozáznam, aby si bol istý, že puk bránkovú čiaru nepreťal.
     
    05:06
    Slovensko prehráva už od skorého úvodu zápasu. Rusi majú preto jednoznačne herne navrch a povzbudení gólom pokračujú v ofenzívnej činnosti.
     
    05:40
    Slovensko prešlo do útoku, kde ale Ďalogovo nahodenie na zadný mantinel nik z jeho spoluhráčov nespracoval. Do individuálneho prieniku sa preto pustil Svetlakov, ktorý dostal Rusko do útočnej tretiny.
     
    06:24
    Slovenský gólman Čiliak si stiahol na puk dvakrát za sebou a hru prerušil, aby jeho spoluhráči mohli prestriedať. Opäť sa musíme brániť.
     
    06:40
    Vhadzovanie pred Čiliakom sa zopakuje, pretože pokus o rýchle vysunutie Haščáka sa skončil iba zakázaným uvoľnením.
     
    07:00
    Slovenskí fanúšikovia povzbudzujú svoj tím. Naši chlapci to potrebujú ako soľ, pretože v úvode sú jednoznačne slabším mužstvom.
     
    07:58
    Slovensku sa stále nedarí dostať von z obrannej tretiny. Naši hokejisti teraz puk aspoň natlačili na mantinel, aby Rusku nedovolili vystreliť.
     
    08:59
    Ruský obranca Blažijevskij vystrelil od modrej čiary, ale Čiliak puk videl a pokryl ho. Nasledovať bude prvá komerčná prestávka tohto duelu.
     
    09:03
    Slovensko opäť prehralo buly pred svojou bránkou a ruskí hokejisti sa ihneď dostali do zakončenia. Strelecky to skúšal Makejev, ale Čiliak si dal pozor.
     
    09:43
    Rusko teraz vynikajúco prehustilo priestor stredného pásma a naši reprezentanti majú teraz problém aj prejsť do útoku. Začínať musíme spoza svojej bránky.
     
    10:15
    Slováci sa napokon dostali až k bránke Košečkina, ktorý musel zasiahnuť proti Heclovej strele, ale nešlo o nebezpečnejšie zakončenie a ruský brankár poslal puk späť do hry.
     
    11:06
    Slovensko vyhralo buly v útočnom pásme a od modrej čiary to rýchlo skúšal Gernát, ale jeho zakončenie bolo zrazené a dorážky neprišli.
     
    11:35
    Košečkin odkorčuľoval na striedačku, pretože hlavný rozhodca má zdvihnutú pravicu. Vylučovať sa bude na slovenskej strane.
     
    11:56
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Tomáš Marcinko – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    12:23
    Rusi sa ihneď usadili v pásme, ale zakončenie zatiaľ neprichádza. Po krížnej prohrávke chcel z ľavého kruhu strieľať Rafikov, no puk mu preskočil čepeľ hokejky.
     
    13:03
    Ruský celok ostal v pásme, ale až teraz sa dostal do zakončenia. Z ľavého kruhu pálil kapitán Kagarlickij, no Čiliak pri svojej pravej žrdi puk vytlačil do rohu klziska.
     
    13:49
    Podarilo sa nám puk vyhodiť cez všetky čiary, ale dlho sme si vydýchnuť nemohli, pretože Rusi sa už do pásma vracajú.
     
    13:56
    Marcinko sa vracia na ľadovú plochu a od tejto chvíle hrá v plnom počte. Slovensko musíme pochváliť za výbornú defenzívnu činnosť, pretože počas oslabenia čelilo iba jednej strele.
     
    14:46
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Vladislav Provolnev – 2 min., hákovanie).
     
    14:59
    Slovensko sa ihneď usadilo v pásme a pokúša sa niečo vymyslieť. Z ľavého kruhu prudko pálil Bakoš, no Košečkin jeho pokus vyrazil späť do hry.
     
    15:25
    Vynikajúca hra v podaní Ruska! Ruskí hráči si puk vo vlastnom oslabení vytiahli až do útočného pásma, kde nie len získali cenné sekundy, ale Ožiganov sa dokonca aj dostal do zakončenia. Takto slovenská presilovka rozhodne nemá vyzerať.
     
    15:52
    Slováci chceli napraviť zaváhanie a chceli sa rýchlo dostať do útoku, ale na modrej čiare ich zastavil ofsajd.
     
    16:36
    Naši reprezentanti napokon vymysleli zaujímavú pozíciu! Hovorka posunul puk pred bránku na Ölveckého, ale ten v ťažkom súboji proti ruským obrancom neuspel.
     
    16:46
    Rusko hrá od tejto chvíle v plnom počte. Až na záverečné problémy sa ruskí hráči bránili ukážkovo a právom si držia tesné jednogólové vedenie.
     
    18:00
    Začína sa posledná dvojminútovka tejto tretiny. Slovensko si sitahlo puk na hokejky a pokúsi sa založiť útočnú akciu.
     
    18:25
    Našim reprezentantom sa ani teraz nepodarilo dobre rozohrať a je z toho iba zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po ľavici Čiliaka.
     
    18:41
    Už-už sa zdalo, že Rusko prejde do ďalšieho zaujímavého zakončenia. Individuálne sa o to pokúšal Kagarlickij, ale proti presile bol napokon odstavený.
     
    19:17
    Slovensko prestriedalo počas hry a spoza svojej bránky sa pokúsi založiť ešte jednu ofenzívnu akciu. Medzičasom sa začala už posledná minúta tejto tretiny.
     
    19:48
    Už-už sa zdalo, že prejdeme do útočného pásma. Puk ťahal popri ľavom mantineli Čajkovský, ale urobil zbytočnú kľučku a zo situácie je iba ofsajd.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvú tretinu ovládlo papierovo favorizované Rusko. Ruskí hokejisti sa vedenia ujali už v štvrtej minúte a od tohto momentu mali jednoznačne herne navrch. Slovákov trápi najmä nepresná rozohrávka, ktorá je dôvodom toho, že sa nedokážeme dostať do zakončenia.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:17
    Slovenský tím sa ihneď v úvode tratiny dopustil zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici Čiliaka.
     
    20:48
    Druhýkrát v rade vyhadzujeme puk cez všetky čiary. Brankár Čiliak si ani teraz nemôže vydýchnuť.
     
    21:05
    Do tretice je z toho zakázané uvoľnenie Slovenska. Našim reprezentantom sa v úvode druhej tretiny absolútne nedarí.
     
    21:16
    Aj teraz sa pravdepodobne malo pískať zakázané uvoľnenie, ale rozhodcovia zrejme prižmúrili očko a hru nechali plynúť, takže Slovensko môže prestriedať.
     
    21:47
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Koledov – 2 min., podrazenie).
     
    22:05
    Slovenskí hokejisti si už prevzali puk na svoje hokejky a pokúsia sa nadlhšie usadiť v útočnom pásme. Uvidíme, či sa našim reprezentantom podarí vyrovnať.
     
    22:28
    Slovensko sa dostalo do zaujímavej pozície! Mikuš po prechode k pravej žrdi krížne prihral na Sukeľa, ale ten zakončil iba do betónov gólmana.
     
    23:47
    Slovenská presilovka sa končí. Od tejto chvíle hráme proti plnému počtu hráčov súpera.
     
    24:02
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Semionov – 2+2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    24:09
    Slovensko sa teraz právom hnevá. Blažijevskij hral vysokou hokejkou a Slovensko v poskytnutej výhode dostalo puk za bránkovú čiaru, ale rozhodca odpísakal a ešte predtým vylučoval.
     
    24:09
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Blažijevskij – 2+2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    24:28
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovensko uspelo vo svojej dvojnásobnej početnej prevahe, keď pred bránkou úspešne dorážal puk MARCEL HAŠČÁK. Asistencia: Martin Bakoš.
    24:28 Marcel HAŠČÁK - 1:1
     
    25:38
    Slovensko dalo gól! Presilovka Slovenska o dvoch hráčov pokračovala, pretože Semionov dostal trest 2+2 minúty. Dvojnásobnú početnú výhodu Slovensko využilo opäť, pretože MAREK ĎALOGA výborne zakončil k ľavej žrdi. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
    25:38 Marek ĎALOGA - 1:2
     
    26:00
    Vynikajúce! Slovensko využilo dvojnásobnú presilovku dvakrát a aj naďalej bude pokračovať v početnej prevahe o jedného muža.
     
    28:10
    Všetky tresty ruského tímu sa v tjeto chvíli končia. Slovensko vyťažilo z presiloviek maximum, otočilo stav zápasu vo svoj prospech a užíva si jednogólové vedenie.
     
    28:33
    Rusko teraz vysoko forčekuje a pokúša sa získať puk. Naši súperi už hrajú v plnom počte, bránili sa dlhé štyri minúty bez prestávky a počas toho dvakrát inkasovali.
     
    30:00
    Začína sa druhá polhodina tohto duelu. Rusko zvyšuje svoju aktivitu a snaží sa vyrovnať.
     
    30:55
    Slovensko prešlo do útoku, ale zakončovať sa nám teraz nepodarilo, pretože Mikušovi puk preskočil hokejku.
     
    32:22
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Je opäť vyrovnané. Stúpajúcu ruskú aktivitu využil ALEXEJ MAKEJEV, ktorý najskôr clonil pred Čiliakom, a potom úspešne dorážal k pravej žrdi. Asistencie: Alexander Chochlačjov, Arťom Fiodorov.
    32:22 Alexej MAKEJEV - 2:2
     
    34:47
    Marek Čiliak teraz predviedol dôležitý zákrok! Hráči sa zrazili pred jeho bránkou a priestor našej svätyne bol takmer úplne odkrytý, ale Čiliak puk vykopol do bezpečia.
     
    35:10
    Ruskí hokejisti si stiahli puk za svoju vlastnú bránku a striedajú. Po prestriedaní budú chcieť založiť novú útočnú akciu.
     
    35:59
    Skvelá šanca aj na strane Slovenska! Ďaloga vysunul súperovi puk a vyrútil sa do protiútoku. Z ľavej strany to skúšal strelecky, ale Košečkina neprepálil.
     
    36:20
    Ďalšia gólová šanca opäť na opačnej strane klziska. Mezdi kruhmi sme teraz neustrážili Semionova, ktorý mal čistý priestor na strelu, ale Čiliak jeho puk vyrazil vyrážačkou.
     
    37:32
    Ruskí hokejisti sa vrátili do útočnej tretiny. Teraz to v zakončení skúšal aj Šumakov, ale ani on neuspel. Čiliak predvádza jeden úspešný zákrok za druhým.
     
    37:36
    Rusi vystrelili ihneď po výhernom buly v útočnom pásme,a le slovenský gólman bol pripravený a hru opäť prerušil.
     
    38:20
    Marcinko má puk na hokejke za našou bránkou a jeho spoluhráči striedajú. Slovensko chce rozohrávať útočnú akciu.
     
    38:57
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Rusi sa vracajú do vedenia. ALEXEJ MAKEJEV dosiahol hetrik, teraz dostal puk za ležiaceho Čiliaka. Asistencie: Arťom Fiodorov, Viačeslav Osnovin.
    38:57 Alexej MAKEJEV - 3:2
     
    39:59
    Vylúčenie v tíme Ruský olympijský tím (Dmitrij Kagarlickij – 2 min.).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla až štyri presné zásahy. Slovensko najskôr senzačne otočilo skóre vo svoj prospech, ale potom dvakrát inkasovalo a opäť prehráva.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:11
    Slovensko sa dostalo do útočnej tretiny a pokúša sa rozostavi svoj presilovkový vzorec.
     
    40:56
    Našim sa teraz v ofenzíve nedarí. Bakoš naznačoval strelu, ale neuskutočnil ju a napokon sme o pásmo prišli. Rusko sa zatiaľ dobre bráni.
     
    41:59
    Slovensko sa síce do pásma vrátilo, ale výraznejší presilovkový tlak nedokázalo predviesť. Rusko sa veľmi dobre ubránilo a od tejto chvíle pokračuje v plnom počte.
     
    42:58
    Ruský celok sa natlačil k našej bránke. Osnovin operoval pri pravej žrdi, takže Čiliak nechcel nič riskovať a hru radšej prerušil.
     
    43:25
    Výborná šanca Ruska! Hosťujúci hokejisti sa usadili v pásme, od modrej čiary si medzi kruhy zbehol Ožiganov a prudko strieľal príklepom, ale iba do hrude Čiliaka.
     
    43:50
    Rusko vyhralo buly v útočnej tretine, ale Ožiganov sa už k strele nedostal, pretože sme mu puk vypichli a poslali sme ho do stredného pásma.
     
    44:12
    Haščák s Bakošom dostlai puk do útočného pásma, ale nič tam nevymysleli. Košečkin si podržal ľahký puk a hru prerušil.
     
    44:17
    Ruský celok sa dopustil zakázaného uvoľnenia. Buly pred Košečkinom sa zopakuje.
     
    45:10
    Paulovič si vypýtal puk na hokejku a potiahol ho až k bránke súpera. Tam sa snažil ešte urobiť oblúk a zakončiť, ale na Košečkina nevyzrel.
     
    45:56
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Patrik Lamper – 2 min., podrazenie).
     
    46:31
    Rusov sme najskôr z pásma vytlačili, ale teraz sa naši súperi do útočnej tretiny vrátili a rozostavujú tam svoj presilovkový vzorec.
     
    46:58
    Už sa zdalo, že Ožiganov bude z pravého kruhu strieľať, ale napokon sa k tomu cez dobrý defenzívny val Slovenska neodhodlal.
     
    47:33
    Napokon ruské zakončenie prišlo. Po sérii prihrávok sa do príklepu oprel Naumenko na vonkajšej hranici pravého kruhu, ale Čiliak uspel aj proti tomuto pokusu.
     
    47:56
    Od tejto chvíle sa Lamper vracia na hraciu plochu a Slovensko pokračuje v plnom počte.
     
    48:27
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Juraj Valach – 2 min., podrazenie).
     
    49:07
    Druhýkrát v rade sa musíme brániť. Naši hráči sa už stiahli pred Čiliaka a pokúšajú sa Rusku vypichnúť puk.
     
    49:40
    Rusi ostávajú nasťahovaní vo svojom útočnom pásme, ale strely neprichádzajú. Oficiálne domáci hokejisti príliš kombinujú bez záverečného zakončenia.
     
    50:13
    Rusko sa napokon dostalo aj do zakončenia. Pri ľavej žrdi bol Semionov a pokúšal sa puk predrať za čiaru, ale pozorný Čiliak uspel.
     
    50:27
    Vylúčený Valach sa vracia späť na hraciu plochu a Slovensko opäť pokračuje v plnom počte. Na prípadné vyrovnanie majú naši reprezentanti ešte takmer desať minút.
     
    51:11
    Teraz sa Rusom nepodarilo rozohrať od svojej bránky. Puk vyhodili cez všetky čiary, takže je z toho iba zakázané uvoľnenie.
     
    51:44
    Slovensko vyhralo buly v útočnej tretine a začalo tam kombinovať. Sukeľ napokon na modrej čiare posunul puk Mikušovi, ktorý strieľal z ľavej strany, ale Košečkin všetko videl.
     
    52:13
    Nepresnosti na našej strane nás pripravili o pásmo. Snahu a bojovnosť našim reprezenantom nemožno uprieť, ale výraznejší tlak zo Slovenskej strany absentuje.
     
    52:47
    Pri pokuse o prechod do útočnej tretiny sme sa dopustili iba ofsajdu. Slovensku sa nedarí prejsť pred Košečkina a usadiť sa tam.
     
    53:17
    Napokon sme sa strely dočkali. Z ľavej strany spoza kruhu pálil Mikuš, ale jeho pokus Košečkin vyrazil na ochrannú sieť.
     
    54:40
    Zakázané uvoľnenie v podaní Ruska. Slovensko zvyšuje svoju útočnú aktivitu, ale domáci sa zatiaľ dobre bránia.
     
    55:14
    Ďaloga má puk za svojou bránkou a Slovensko strieda. Naši reprezentanti budú musieť nanovo zakladať ďalšiu akciu.
     
    55:43
    Hecl teraz súpeorvi vypichol puk a dostal sa do súboja jeden proti jednému, ale v ňom aj on o puk prišiel a zakončovať napokon nemohol.
     
    56:19
    Naši sa stále snažia udržať v pásme. Teraz tam puk nahodil Marcinko a pri zadnom mantineli sa oň strhol veľký súboj.
     
    56:39
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Lukáš Cingel – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    57:00
    Cingelove vylúčenie prišlo vo veľmi zlej chvíli. Rusi majú puk na hokejkách a usádzajú sa v útočnom pásme.
     
    57:41
    Rusi si posúvajú puk popri mantineli, ale zatiaľ nezakončujú. Slovensku berie ich preislovka veľké množstvo síl.
     
    58:29
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Zrejme je rozhodnuté. ALEXEJ MAKEJEV využil ďalšiu presilovku, dosiahol už svoj štvrtý gól v tomto zápase a posistil vedenie ruského celku. Asistencia: Michail Naumenkov.
     
    58:41
    Čiliak odkorčuľoval na striedačku. Slovensko sa ešte pokúsi o malý zázrak s piatimi korčuliarmi.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slováci v záverečnej powerplay veľa vody nenamútili a s Ruskom prehrali rozdielom dvoch gólov. Triumf na Nemeckom pohári teda nedokázali obhájiť a končia až na druhom mieste práve za Ruským olympijským tímom. (15:41:50)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Makejev (Naumenkov, Osnovin), 33. Makejev (Chochlačjov, Fiodorov), 39. Makejev (Fiodorov, Osnovin), 59. Makejev (Naumenkov) – 25. Haščák (Bakoš), 26. Ďaloga (Paulovič, Krištof)


    Ruský olympijský tím: Košečkin (Samsonov) – Blažijevskij, Provolnev, Rafikov, Jarullin (A), Naumenkov, Ožiganov, Koledov – Kuzmenko, Okulov, Svetlakov – Makejev, Chochlačjov, Fiodorov (A) – Kagarlickij (C), Michejev, Semionov – Šumakov, Osnovin
    Slovensko: Čiliak (Laco) – Čerešňák, Čajkovský (A), Jánošík, Mikuš, Romančík, Gernát, Valach, Ďaloga – Hovorka, Ölvecký (C), Hecl – Bubela, Bakoš, Haščák – Cingel, Marcinko (A), Lamper – Krištof, M. Sukeľ, Paulovič

    Rozhodčí: Kopitz, Schrader – Hinterdobler, Schwenk (všetci GER)
    thejrc.org