Tatran – Chodov 3:14 (kon.) | Ne – Královské Vinohrady 17:0 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
3:14 (0:8, 1:3, 2:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 12.11.2017, 15:30 • STODOLA Aréna Střešovice • Extraliga žen • 10. kolo
     
    58:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    O deset vteřin později je tu v pořadí již čtrnáctá branka Chodova, kterou tentokrát obstarala DANIELA FRANTÍKOVÁ. Asistence: Karolína Suchá.
     
    58:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov přesilovou hru nevyužil, ale to hosty nemusí mrzet. Minutu a půl před koncem utkání zvyšuje EVA PREISSLEROVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    55:01
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Lenka Faltusová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    53:29
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují. Rychlý kontr po straně dokázala zakončit přesně za záda Provázkové DANIELA REINDLOVÁ. Asistence: Karolína Vachušková.
     
    50:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec obrana Tatranu kapitulovala. Další chodovskou přesilovku v utkání dokázala využít TEREZA URBÁNKOVÁ, která zvyšuje na rozdíl deseti branek. Asistence: Martina Řepková.
     
    48:56
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Lenka Faltusová – 2 minuty, Sekání).
     
    47:22
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Adéla Jůzová – 2 minuty, Hra na zemi).
     
    41:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice začaly třetí část velmi dobře. Po minutě a půl se podařilo snížit KAROLÍNĚ MARKO na 2:11. Asistence: Lenka Morová.
     
    36:27
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Lucie Chaloupková – 2 minuty, Sekání).
     
    35:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Také že ano. Z následného útoku vypálila přesně k tyči LENKA FALTUSOVÁ, která jako první z domácích propálila Provázkovou. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    32:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovské Lvice se prosazují i ve svém vlastním oslabení. Po asistenci Řepkové se dokázala prosadit MARKÉTA SVAČINOVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Jolana Vrbová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    27:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ to bude mít dnes jistě drahé. Hostující hráčka zvyšuje již na 10:0 a to svou dnešní třetí trefou do sítě Střešovic. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    20:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hned zkraje druhé třetiny zvyšuje vedení Chodova povedenou a přesně mířenou střelou Eva Preisslerová. Asistence: Martina Řepková.
     
    17:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hráčky Tatranu absolutně nezvládají závěr první periody. Již osmou branku Chodova přidává KAROLÍNA SUCHÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    17:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel. Chodov jasně dominuje, což nyní prokázala svou druhou brankou v utkání MARTINA ŘEPKOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    16:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov využívá také klasickou přesilovku. Drbalová se tentokrát marně natahovala na pokus MAGDALÉNY PLÁŠKOVÉ, která posílá Lvice do vedení 6:0! Asistence: Eva Preisslerová.
     
    16:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před návratem Rekové dokázala skórovat ve dvojnásobné přesilové hře MARTINA ŘEPKOVÁ. Chodov bude pokračovat v klasické přesilové hře. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    15:28
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Lenka Faltusová – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    14:19
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Žaneta Reková – 2 minuty, Hrubost).
     
    13:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pouhých šest vteřin trvalo Chodovu, než využil svou početní výhodu. Tu ukončila MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, která zvyšuje již na 4:0. Bez asistence.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Karolína Marko – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    11:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je tu třetí branka v síti Tatranu. O tu se tentokrát postarala KAROLÍNA SUCHÁ – 0:3. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    11:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Naopak Chodov rychle zaútočil a akci Lvic zakončila přesnou a hlavně prudkou ranou TEREZA URBÁNKOVÁ, která posílá Chodov do vedení 2:0. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    06:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky jdou po zásluze do vedení. Přesnou střelou se prezentovala PETRA NOSKOVÁ, která překonala Drbalovou. Asistence: Kristína Belicová.

    Alan Šrámek


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 36. Faltusová (Matěvosová), 42. Marko (Morová), 54. Reindlová (Vachušková) – 7. Nosková (Belicová), 12. Urbánková (Preisslerová), 12. Suchá (Tožičková), 14. Plášková, 17. Řepková (Urbánková), 17. Plášková (Preisslerová), 18. Řepková (Urbánková), 18. Suchá (Tožičková), 21. Preisslerová (Řepková), 28. Plášková (Tožičková), 33. Svačinová (Řepková), 51. Urbánková (Řepková), 59. Preisslerová (Řepková), 59. Frantíková (Suchá)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Chobotská, Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Marko, Brandová, Matěvosová – Chaloupková, Faťunová, Vlachová – Faltusová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Tožičková, Kuchařová, T. Pilíková, Vrbová – Suchá, Frantíková, Lacková – Klímová, Urbánková, Plášková – Preisslerová, Řepková, Jůzová – P. Beránková, Nosková, Svačinová – Belicová.

    Rozhodčí: Filip Leibl, Jan Strnad

    Diváci: 130
    thejrc.org