Tatran – Chodov 3:14 (kon.) | Ne – Královské Vinohrady 17:0 (kon.)
konec
Ne
17:0 (7:0, 4:0, 6:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 12.11.2017, 17:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (20:08:48)
     
    Střely na branku: 53 – 8 (18:4, 17:2, 18:2).
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu byly vyhlášeny Radka Kylarová a Denisa Billá.
     
    Je dobojováno. Jižní Město potvrdilo roli obrovského favorita a předposlednímu tabulky nastřílelo sedmnáct branek, čímž bez potíží udrželo neporazitelnost a zůstává na čele tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Pilíková se na ose hřiště natáhla k ještě jedné střele, kterou Vinohrady zpacifikovaly ještě před Kuchyňkovou.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:53
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Vinohrady v posledních minutách trochu polevily v obraně a toho Tygřice nekompromisně využívají. Svým pátým kanadským bodem v zápase navýšila náskok DOMINIKA KUBIŠOVÁ, které znovu připravila gólovou šanci Lucie Pilíková. Tyto dvě si dnes nadmíru rozumí. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    58:33
    Skákající míček v brankovišti domácí útočnice nezkrotily a Ivanti se na pár sekund muselo vrátit na vlastní polovinu, odkud přiběhla Surá, ale na Kuchyňkovou nevyzrála.
     
    57:05
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Šestnáctý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Lucia Košturiáková dostala do stoprocentní šance IVETU HYRŠLOVOU, na jejíž zakončení neměla Kuchyňková nárok. Asistence: Lucia Košturiáková.
     
    56:14
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Teď už se hostující obránkyně nestihly vrátit s útokem Tigers a ten skončil gólem. Kubišová zleva předložila balonek LUCII PILÍKOVÉ a ta neomylně trefila odkrytou polovinu branky. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    55:43
    Zabavská si všimla u brankoviště úplně volné Steinbachové, jež z bezprostřední blízkosti ale neměla kudy dostat balonek za klečící Kuchyňkovou.
     
    55:16
    Dagmar Surá si dlouho připravovala svou střelu, kterou obránkyně Vinohrad zablokovala.
     
    54:44
    Košturiáková dávala prudký pas z levého mantinelu a její spoluhráčce chybělo jen pár centimetrů, aby se natáhla k zakončení do odkryté části branky.
     
    53:31
    Pilíková si oběhla klubko těl na brankovišti, ale její střela přesto neprošla až k brance Kuchyňkové.
     
    52:45
    Divišová se rychle vrátila s Kutnarovou a znepříjemnila ji koncovku po nečekaně vzniklém úniku. Červová se překonat nenechala.
     
    51:30
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Poměrně záhy Tygřice navýšili vedení na rozdíl čtrnácti gólů. Z nenápadné situace se dalekonosnou střelou prosadila bývalá útočnice Vítkovic TEREZA HANZLÍKOVÁ. Bez asistence.
     
    50:59
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Po poměrně dlouhém čekání přidávají domácí hráčky další branku. Po několikáté nahrávce Lucie Pilíkové se svou přesně mířenou střelou uspěla ADÉLA POLÍVKOVÁ. Asistence: Lucie Pilíková.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Zabavská (Billá), 8. Billá (Zabavská), 10. Machačová (Billá), 11. Polívková, 11. Billá (Zabavská), 13. Hermannová (Čapková), 16. Surá (Polívková), 22. Steinbachová (Billá), 25. Kubišová (L. Pilíková), 36. Kubišová, 38. Polívková (L. Pilíková), 45. Čapková (Hyršlová), 51. Polívková (L. Pilíková), 52. Hanzlíková, 57. L. Pilíková (Kubišová), 58. Hyršlová (Košturiáková), 59. Kubišová (L. Pilíková)


    Ne: Červová (Christiánová) – Hermannová, Billá, Šulanová, Kleinová, Divišová – L. Pilíková, Hyršlová, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková – Hanzlíková, Machačová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková – Žižková, Honzová, Lingová – Bursová, Bartošová, A. Kutnarová – Zelníčková, Švorcová, Kylarová – Šádková, Dobisíková.

    Rozhodčí: Hátlová, Jansová

    Diváci: 48
    thejrc.org